Detaljer!

Detaljer er viktig! Jeg kan faktisk bruke laaang tid på å finne den riktige plassen til en bestemt pynteting, eller bruke god tid på å passe på at det harmonerer mest mulig og at ting passer inn. Har jeg førs funnet en bra plassering av en bestemt ting eller møbel så skal det MYE til for at den blir flyttet på, og er det noen som løfter opp en av pyntetingene og setter den ned igjen litt annerledes enn jeg hadde gjort, ja så klør jeg i fingrene etter å rette på det. Kansje jeg er litt hysterisk, men det er jeg ikke alene om. Har lest mange interiørblogger hvor folk sier det samme, så jeg velger å tro at det er noe som ligger naturlig i oss som er opptatt av interiør. (?)

Noen detaljebilder:Pynten på spisestuebordet blir av og til skiftet ut. Dåpsluer til pynt. Alle tre barna har brukt hver sin dåpslue, men samme dåpskjole. Luene henger til pynt på det gamle skapet i spisestua.


En slitt gammel benk i hagen med et koselig budskap.


Et gammelt vindu har blitt til en fin ramme for barnehender og føtter Et gammelt vaskevannsfat og  en vannmugge pynter fint opp på badet.

Bordkorta fra bryllupet vårt har blitt til pynt.En liten kurv med spaprodukter og noen deilige håndkler som er rullet sammen blir en fin dekorasjon på badet.Denne utrolig flotte klokkestrengen fikk vi til bryllupet vårt av mitt søskenbarn. Den har hun brodert, og den er utrolig flott.


Jenta på det store fotografiet er Svein sin oldemor. Det var hun som bodde i huset først.


Levende lys skaper stemning, og med disse gamle barneskoene og børsten i sølv blir man litt nostalgisk;)


Jordbær fra  jordbærhagen til svigermor.


Her er alle velkommen!


Et norgesglass med ståltrådhank blir en fin og landlig lykt.Gutterommet. Denne hyllen med alle godbitene på er et fint blikkfang i det rommet. Sparkebuksa som henger under fikk Johannes av tante og onkel på Tretten da han var en dag gammel. Bamsen som henger har jeg kjøpt på Josefine på Gol.


På badet er det en nostalgisk stil, og denne lysekronen er et fint blikkfang.


Et gammelt kjede kan bli fin pynt.


Heng opp favorittsmykkene. En gammel blonde kan bli til oppheng for øredobber. Denne blonden henger på  speilet, og den pynter opp og er veldig praktisk til øredobber-oppheng.


Til jul fikk vi Johannes sine avtrykk sammen med et lite dikt i glass og ramme. Har tenkt til å kjøpe en finere ramme.


Interiørbladene mine får plass i denne kurven i finstua. Enkelt og greit!


På verandaen over innganspartiet har jeg pyntet med blomster og lys. Når man samler det på et fat blir det fint og dekorativt.


Hjerter er koselige og pynter opp. Det er enkelt å lage et av ståltråd og perler.


Stabbursnøklene er både i bruk og henger også til pynt


Liftgardinene i spisestua har fine detaljer. De er håndvevd etter et åklemønster. Kjøpt gjennom husfliden.
-Anne M-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits