Litt nytt til huset

Etter å ha levert toåringen i barnehagen tok jeg turen innom min favoritt interiørbutikk her på Gol, Josefine:) Det var kjempe mye fint der, men man kan jo ikke kjøpe alt så da endte jeg opp med dette:

Eldstejenta fikk øye på dette stetteglasset og det var så søtt at det havnet i handlekurven..så nå har hun eget stetteglass:)


Denne fine rammen skal jeg ha bilde av barna i.


Ord: LOVE - HOPE skal få plass på soverommet etterhvert. Har et lite prosjekt der om dagen, men det går litt treigt. Planen er hvertfall at soverommet skal få en liten ansiktsløftning. Det er på høy tid nå..soverommet til meg og Svein har ikke blitt prioritert og det har fungert like mye som lagerplass siden soverommet er forholdsvis stort på litt over 20 m2 Og med bod og kott som enda ikke er færdig så har soverommet blitt en sånn plass hvor vi har stuet vekk saker og ting, men det er det slutt på nå. Har såvidt begynt på soverommet. To kommoder er blitt malt og jeg har laget sengegavl..nå venter vi på en elektriker som skal henge opp en lysekrone og så må vi ta en orntlig oppryddning. Bilder av dette prosjektet kommer etterhvert:)

Ha en fin dag alle sammen!

-Anne M-

5 kommentarer

mariharlagetblogg

16.08.2010 kl.15:35

Hei! Så koselig at du tok turen innom bloggen min da.

Ja, de skålene er herlige.

For et herlig hjem du har. Fin blogg.

Klem Mari

Stine - ny fast leser.

16.08.2010 kl.15:43

Hei :-)

Jeg kom innom bloggen din for første gang i dag! Må bare si at dette er min nye favorittbogg. Hjemmet ditt er utrolig vakkert og gir meg masse motivasjon. Håper du trives som blogger og at du fortsetter lenge. Takk for "titten", jeg kommer snart tilbake. Hilsen Stine.

jordegaard

16.08.2010 kl.15:48

Stine:Det var hyggelig å høre:)Velkommen til min blogg skal du være:)

mitthvitehus

16.08.2010 kl.21:17

Fine ting du har kjøpt.....små ordtak rundt om i huset gjør det så kjempekoselig og lunt.

Nydelig hjem:)

Hannes hjem & interiør

16.08.2010 kl.21:34

Åh, nydelig Lisbeth Dahl-ramme <4

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits