Soverommet i små glimt

Som tidligere nevnt jobbes det litt med soverommet om dagen:) Soverommet skal få en ansiktsløftning, bli litt lunere og koseligere. Vil ikke vise hele rommet i ett bilde enda, men her kommer noen små detaljer som er klare:)


Soverommet er i en lys farge, og her i huset er vi svake for hvitt og lyst, men tenkte å prøve å ha soverommet i en litt lunere stil..blir fortsatt lyst, men med innslag av fargene på bildet.


To kommoder er færdigmalte, og den ene har fine utskjærte detaljer. Fargene på kommodene var to forskjellige brunfarger og de var slitte og ikke fine.


Inni klassklokken har jeg pyntet med tiara og nålen fra brudekjolen. Brudepynten min sto egentlig på badet i vitrineskapet, men synes at den passer bedre inn på soverommet.
Skoene og strømpebandet pynter også opp;)


Bokstavene LOVE som jeg kjøpte i går står i bakgrunnen, og på et sølvfat har jeg laget en liten dekorasjon av to hvite kubbelys, glassknotter og  gammel sølvpynt. Sølv anda, skjeene og smykkeskrinet er mine dåpsgaver..hvem har vel ikke slikt gammelt dåpssølv liggende i skap  og skuffer? Sammen på et fint fat eller i et vitrineskap kan disse gjenstandene bli en fin og koselig dekorasjon:)


Levende lys på soverommet er lunt og koselig!


Dette var en bitteliten førpremiere på soverommets ansiktsløftning, og når alt er på plass skal jeg ta et oversiktsbilde, men det kan ta litt tid:)

-Anne M-

8 kommentarer

Birthe Harestad

17.08.2010 kl.15:07

Så fint :-D

Hannes hjem & interiør

17.08.2010 kl.15:10

Så pent! Jeg liker stilen din utrolig godt, gleder meg til å se bilder av hele soverommet når det er ferdig :)

Rosmari

17.08.2010 kl.16:43

Kjempekoselig....:) fint med tiaraen i glassklokken;)

sil3nt

17.08.2010 kl.18:05

Oj, for et hus!!! Likte stilen du har på bildene ja :) Kjekt å plutselig komme over andre som bor på gård :)
du er så flink! Gleder meg til å se resten av soverommet :D

jordegaard

17.08.2010 kl.20:08

Takk for alle fine tilbakemeldinger og kommentarer:)

Line

18.08.2010 kl.20:36

Så fint:) God ide å pynte opp med gammelt dåps sølv, har jo litt av det selv som bare ligger bortgjemt. kanskje jeg skal tørke støvet av det jeg også:)

Nina

24.08.2010 kl.17:28

Du bare øser ut med gode idéer - veldig kjekt å se bilder av hvordan du har det, spesielt siden alt er så ..kjempefint!

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits