Speil og rammer til bryllupsbilder

I dag var jeg nok nesten den første som gikk inn dørene på bohus..var der fire minutter etter at det åpnet, og på shoppinglisten sto det et nytt speil til gangen. Har aldri vært helt fornøyd med det svarte speilet som har heng der, og her om dagen fant jeg impulsivt på at jeg skulle male det, og ha krakkeleringsmaling utenpå slik at det kansje så litt gammelt ut. Speilet ble ikke fint i det heletatt, og jeg ble egentlig litt lei meg for at jeg hadde "ødelagt" speilet som jeg ikke likte fra før...men det var da jeg kom på den glimrende ideen om å kjøpe nytt:) Så kjekt at det går ann å kjøpe nytt:) Og selv så synes jeg at det nye er kjempe fint og passer mye bedre inn i gangen.

GAMMELT:
(
kjøpt på bohus for ca 4 år siden. 300kr)


NYTT:
(
kjøpt på bohus, 500kr)


Liker godt detaljene i rammen...passer godt til mye annet vi har i gangen)Siden jeg alikevel var innom bohus kjøpte jeg også noen rammer som jeg har tenkt på en stund. Disse har fått plass på soverommet og rammer inn bilder fra bryllupet vårt. Koselig å våkne til og legge seg til bilder fra en av de vakreste dagene i vårt liv:) (vi venter fortsatt på elektrikker for å få færdig soverommet..men da skal jeg vise bilde av hele rommet)


-Anne M-

4 kommentarer

mitthvitehus

21.08.2010 kl.22:47

UTROLIG FINT speil...:)

Nydelige detaljer...:) kan jeg spørre hva du gidde for det??

Rammene var også fine....fine rammer med ennå finere bilder..:)

jordegaard

21.08.2010 kl.23:11

mitthvitehus:For speilet? Det var 500 kroner. :)

Stine

22.08.2010 kl.21:10

Det nye speilet var nydelig :) Kanskje du vil legge ut bilde av det mislykka speilet også?

jordegaard

22.08.2010 kl.21:15

Stine: Kansje jeg burde gjort det;) Vi får se...;)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits