Felleskjøpet - bondens favorittbutikk? ;)

Hehe..er vel kansje ikke det...eller ikke vet jeg, men jeg vet at toåringen min synes det er en suuuper butikk. Der har de nemlig  både traktor og is!!! Alt en to år gammel gutt trenger for å gjøre dagen bra! Vi var innom der i går for å kjøpe noen frø, og så fant vi denne dressen:Nå er han klar for å besøke kuene i fjøset:) Søndagsturen går til fjells, nærmere bestemt til stølen!  


-Svein & Anne M-

6 kommentarer

så fin dress til ungen:)

Iselin - om hobby og interiør

22.08.2010 kl.11:29

For en liten sjarmis du har :)

Hva måtte du betale for dressen? En sånn skulle vi også hatt til fjøsbesøk :)

sil3nt

22.08.2010 kl.14:43

Herlig!

jordegaard

22.08.2010 kl.16:11

Iselin:Å det vet jeg faktisk ikke..siden vi handler mye der til gården så har vi sånn konto der og da får vi regning. Så jeg så faktisk ikke hva den kostet. Men til toåringen kjøpte vi str 4...tror det er det minste man får. Den er litt lang på ben og armer, men går fint å brette opp. :)

Ramona

22.08.2010 kl.17:43

For ett nydelig hjem dere har!! Ser meg ikke mett på bildene. :) Vi har noen like lysekroner ser jeg. Her i huset er det også dilla på lysekroner. :) En i hvert rom, unntatt bad og vaskerom. :)

jordegaard

22.08.2010 kl.17:52

Ramona:Tusen takk for fin kommentar:) Lysekroner er jo så flott å se på, så ikke rart at man får litt dilla på dem;)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits