Skillingsboller og en benkeplate i granitt;)

Skillingsboller: Jeg er ingen kokk så jeg kan ikke skryte av kaker,mat og oppskrifter her inne. Det er det så mange andre av dere som er kjempe flinke til, så det overlater jeg til dere..men, litt matprat kan det jo bli fordet;) Jeg har nemlig for første gang prøvd å bake skillingsboller som kommer i sånn færdigpose! Pleier jo vanligvis å måle opp alt og gjøre det på "gamlemåten", men idag gadd jeg ikke det. Men jeg må si at resultatet smakte veldig bra! Er lov å skryte da det ikke er min oppskrift vel;)

En benkeplate i granitt: Da må jeg få lov til å skryte litt av den fantastiske benkeplaten vi har på kjøkkenet. Den er helt fantastisk å bake på ,trenger ikke noe ekstra mel selv om deigen er klinete å ta i, deigen henger ikke igjen og det er kjempe lett å jobbe med deigen på denne benkeplaten. Er så glad i benkeplaten vår:) Så det beste tipset jeg kan gi til folk som skal velge seg benkeplate er: Kjøp benkeplate i stein..da har du benkeplate som varer lenger enn du selv lever. Den kan du ikke slite ut, og desuten er det ikke noe vedlikehold på den.Og den er kjempe lett å holde ren. Benkeplaten våres er granitt fra Larvikitt. På bildet over ser man hvor utrolig fint spill det er i steinen.. Og på bildet under ser man benkeplatene i sin helhet. Lyset fra vinduene speiler seg i steinen og jeg synes denne granittplaten er veldig fin, men selvfølgelig..det finnes mange fine benkeplater der ute:)


Dette ble litt matprat, og litt interiørprat;)

Ha en fortsatt flott kveld:)

-Anne M-

7 kommentarer

Have You Met Miss Jones?

09.09.2010 kl.22:41

Flink å bake du! :D Selv om det er sånn 1-2-3 klarer ikke jeg det :P

Nina i Julabygda

09.09.2010 kl.23:04

Yummi! De så goooe ut ;) Er ikke noen kjøkkenmester selv, så det blir ofte sånn 1-2-3 pakker. Det har ikke mye å si på smaken, syns jeg. Så bak i vei! :)

Hvis det blir til at vi får byttet benkeplaten vår, skal jeg garantert ha granitt - har ønsket meg det lenge, men foreløpig er det pengene som styrer hva vi kan bytte ut her i huset. Din benk er jo bare nydelig - hele kjøkkenet er en drøm.

Ha en rolig kveld på gården ;)

Klem Nina

jordegaard

10.09.2010 kl.08:35

Nina i Julabygda:Enig i det at smaken har det ingenting å si på..smakte som vanlige skillingsboller;) Tror jammen jeg skal fortsette med slike poser:)
Vi og har larvikitt, og er like fornøyd som deg ;) de så fantastisk gode ut de skillingsbollene da ;)

jordegaard

05.10.2010 kl.15:58

Charlotte: Elsker larvikitt:) En benkeplate som varer evig;)

Heidi Lien

10.03.2012 kl.19:33

Må virkelig si at du har et fantastisk hjem akkurat etter min smak:-) Kan jeg spørre hvor du har kjøpt denne benkeplatgen og hvor mye koster det? Er det ikke fryktelig dyrt? Kunne du oppgi farger og fargekoder på veggene dine? Både i spisestuen, midtstuen og kjøkkenet?

jordegaard

11.03.2012 kl.16:21

Heidi Lien: Hei:) Fargekodene må jeg nesten komme tilbake til..har de ikke tilgjengelig akkuratt nå. Men fargenavnet på spisestuen og kjøkkenet heter lys antikk og er malt med vannbasert, mens fargenavnet i midtstuen heter ørken og er malt med oljebasert maling.

Benkeplaten er granitt fra Larvikitt, og jeg tror de fleste som selger kjøkken og benkeplater har granitt-benkeplater i salg/bestilling. Skjekk f,eks med Monter.. Jo, det er dyrt, men det er verdt hver krone..husk på at man har en benkeplate livet ut..umulig å slite sundt denne;)

Vi har valgt å ha granitt på alle benker, men jeg har også sett noen som har valgt å ha granitt på den ene benken og noe helt annet på de andre benkene på et kjøkken..et tips hvis man f.eks ikke føler at man vil ta seg råd til å ha granitt på alt.

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits