Festdekkede bord!

Tenkte jeg ville vise dere hvordan spisestuen og midtstuen ser ut da det er duket for fest her på Jorde gård...rettere sagt da det er duket for barnedåp. Selv om spisestuen er stor og bordet er langt så blir det for liten plass da det er mange gjester..da er det fint at midtstuen også kan brukes, der er det fint plass til et langbord når den gamle soffa`n og det runde bordet flyttes ut. På låven står det et gammelt langbord med stoler som vi tar inn da det trengs.

Disse bildene er ifra barnedåpen til minstejenta i sommer. Da var vi 24 til bords.Mamman min har laget blomsterdekorasjonene.
Hele middagsserviset våres er fra Royal Bone China med navnet silver paisley..og det har vi i kaffeserviset også. Det var en bryllupsgave.  Det er så gøy å dekke på med dette fine serviset...Bordkortene ble laget av ståltråd og perler. De hang på alle glassene og var med på pynte opp bordet.Hjemmelaget kaldtbord stod på menyen denne dagen. På en varm sommerdag passet dette fint. Kjøkkenøyen passer perfekt til å sette mat og kaker på.Kakebordet:


Så kommer det noen bilder fra barnedåpen til toåringen vår som var sommeren 2008. Det må også sies at huset var innflyttningsklart bare timer før barnedåpen... Det sto virkelig på hue her i ukene og dagene før dåpen. Festen skulle holdes hjemme og det var ikke klart her enda. Men med fantastisk hjelp fra familie og venner jobbet vi til klokken var 24.00 kvelden før dåpen. At vi i det hele tatt fikk det til er uforståelig for meg i dag. Men dåp og en fin dåpsfeiring ble det!!! :)Serviset ble lånt av svigermor siden vi ikke hadde eget serviset den gangen. (må innrømme at serviset er ikke helt min stil, men det var kjekt å låne siden vi ikke hadde eget)


Bordet ble pyntet med blå lys, blomster i blåtoner og bordkortene ble laget av Johannes sine fotavtrykk.


Dette var bilder fra dåpsfest på Jorde gård.

Er du glad i å lage til selskap hjemme hos deg?

Ha en god kveld.. :)

-Anne M-


14 kommentarer

Lykkeliten

13.09.2010 kl.19:05

Gu`kor lekkert :) Ser vi samler på samme servise,det er jo bare nydelig !! :)

lifeofsunny

13.09.2010 kl.19:25

Så utrolig lekkert alt sammen. Maten så jo bare fantastisk ut, kjente jeg ble litt sulten nå. hehe

jordegaard

13.09.2010 kl.19:27

Lykkeliten:Ja er super fornøyd med serviset og veldig glad i det...og ser for meg at det vil være like stilfullt og flott om 10-20 år også siden det er såpass enkelt og ikke noe spraglete farger;) Regner med du er like glad i ditt:)

VRM - Inspo, interiør & HTML

13.09.2010 kl.19:28

Lekkert med stoooor L!!

jordegaard

13.09.2010 kl.19:29

lifeofsunny:Kaldtbord er jo veldig godt;)

jordegaard

13.09.2010 kl.19:30

VRM:Så fint sagt av deg:)
Noe så nydelig :) må si du er flink!
Veldig fin bordsetting ja!! Og digga navnskiltet på det siste bildet, når jeg får barn vil jeg ha det slik i deres dåpen :) :)

cathrinevestli

13.09.2010 kl.23:19

Kjempe fine bord og så mye god mat og kaker :-) søte bordkort! Det er litt artig når man gjør det sånn og ikke bare setter fram standard papir bordkort. :))

jordegaard

14.09.2010 kl.07:55

cathrinevestli:Det var det jeg tenkte også..ofte er bordkort litt kjedelige så jeg ville lage noe litt annerledes;)

mariharlagetblogg

14.09.2010 kl.11:33

Så fint! Inspirerende! Flink du er! :D

Kate Lundhagebakken

25.09.2010 kl.22:39

For et nydelig og ikke minst koselig hjem dere har!!Inspirerende..

Elin

24.03.2012 kl.23:55

Nydelig hus, nydelig borddekking, nydelig bordservice.. Sukk:) inspirerende blogg du har. Er innom jamnlig for å se om du har lagt ut noko nytt, men likar og å sjå på kva du har lagt ut før. Veldig fine bordkort på dei siste bilda, korleis laga du dei? Kva maling? Korleis fekk du d av babyfoten etterpå?

jordegaard

26.03.2012 kl.21:22

Elin: Takk, så hyggelig å høre:) Hehe, de bordkortene var faktisk veldig enkelt å lage.. Jeg kjøpte papp/farget kartong og så malte jeg hvitmaling på babyfoten og satte foten nedpå papp-arket. Ble noen prøv-og feil forsøk men etterhvert gikk det lettere. (babyen lå på stellebordet mens jeg gjorde dette) Jeg kjøpte maling på bokhandelen..husker ikke hva den heter, men slik som man bruker i barnehagen. (Når det tørker er det ikke så lett å få det av, så jeg tørket av føttene til babyen ganske ofte slik at ikke malingen skulle feste seg og da gikk det veldig greit å vaske malingen av føttene hans etterpå) Etterpå var det bare å klippe ut og skrive på navnene.. :)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits