En perfekt søndag

I dag våknet vi til knallvær:) Solen skinte og det var god temperatur ute, derfor bestemte vi oss for å pakke sekken og reise til fjells. Turmålet ble Ørterhøgda på 1119 moh. To-åringen gikk for det meste selv, og minstejenta hadde vi i bæreselen siden hun er litt for liten enda for bæremeisen.  Eldstejenta var ikke med på turen.

Her har vi kommet nesten til toppen, og Elina kosa seg hele turen.


Denne fjelltoppen er ovenfor der vi har støl/hytte og det er her skiheisen går opp om vinteren. Jordene og hyttene hiterst på bildet er der vi har støl, og nederst ved vannet ser man Oset høyfjellshotel. Vaierene som krysser bildet er skitrekket.Nesten på toppen må man ha en liten pause for å hente nye krefter og for å drikke litt;)
Her er Johannes på toppen og det var stor stas å nå dit:) Han var kjempe flink!!! I bakgrunnen truer noen mørke skyer, og innen vi var kommer ned igjen til bilen begynte det faktisk å hagle litt. Været skifter fort på fjellet!

Håper dere har hatt en like fin søndag som vi har hatt:)

Nå må vi ut å male færdig overbygget på bortsiden av huset. (enda ikke færdig med det, går litt sakte med oss)

Ha en fortsatt fin søndag;)

-Svein & Anne M-

8 kommentarer

VRM - Inspo, interiør & HTML

19.09.2010 kl.16:51

Så herlige familiebilder;);) Og for en tøff 2 åring du har som gikk hele veien selv;)

ha en fortsatt flott søndag;)

cathrinevestli

19.09.2010 kl.18:00

En fjelltur i ny og ne gjør godt :-) Kos deg videre :)

Nina i Julabygda

19.09.2010 kl.19:12

Så herlig det så ut! Godt å benytte søndagen til familieaktiviteter :)

jordegaard

19.09.2010 kl.19:16

VRM: Ja han er en liten tøffing;) Og veldig sta, så han skulle bære sekken sin hele veien! (var bare en ekstra bleie og en liten drikkeflaske i den da så den var ikke tung, men alikevel...) Ha en fin søndag du og!

jordegaard

19.09.2010 kl.19:17

cathrinevestli: Ja det gjør det! Er fint å kunne ta med barna på litt turer og lære de til å bli glad i fjellet synes jeg:)

jordegaard

19.09.2010 kl.19:20

Nina i Julabygda: Ja søndager er egentlig en veldig fin dag å gjøre litt slikt på..er litt viktig å lære disse barna å sette pris på skogen og fjellet synes jeg:)

Nina

19.09.2010 kl.22:27

Så koselige bilder. Nå er vi tilbake i Grimstad etter en fin helg med dere:)Svein hadde vel med bensin til dere? Hehe

jordegaard

19.09.2010 kl.22:41

Nina:Det var bensin..(vann og banan)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits