Drømmer om en rosehage...

.., men før det kan skje er det mye som må gjøres nedi hagen. Det haller veldig i hagen nedenfor huset så der har vi tenkt til å fylle opp med stein og jord og planere så det blir en stor,plan og fin hage. Ser for meg at det ville vært fint med store flotte rosetrær i den hagen..men det blir nok mange år til rosebuskene har vokst seg store og flotte..:( Og kansje blir det en stund til vi får opparbeidet hage der bakom huset også.. "Man må gjøre det beste ut av det man har" heter det..og derfor har jeg startet på drømmen om en rosehage;) To små rosebusker ble plantet på siden av huset i vår , og de har blomstret i hele sommer. Nå har frostnettene kommet og jeg var redd de stakkars små knuppene som var igjen ikke ville klare seg, så nå er de klippet av og tatt med inn i varmen..håper de blomstrer her inne:)

 


Ha en fin dag!


-Anne M-

12 kommentarer

Nina i Julabygda

22.09.2010 kl.19:42

Det er så koselig med friske blomster inne! Kjempefint med bordet og speilet ditt! Får håpe drømmen om rosehage går i oppfyllelse for deg :))

Iselin - om hobby og interiør

22.09.2010 kl.20:41

Heisann :)

Så fine bilder. En rosehage drømmer jeg om også!

Har vært på utkikk etter et konsollbord lenge - ditt var utrolig fint. Hvor er det fra?

Mari Ringen Gråberg

22.09.2010 kl.21:44

Roser er så romantisk, og er definitivt min favorittblomst :)

jordegaard

22.09.2010 kl.21:55

Iselin: Takk for det!:) Konsollbordet er i fra stabburet her hjemme..var gammelt og slitt, men med litt pussing og maling ble det ganske bra..er blitt veldig glad i det;)

pitoresk

23.09.2010 kl.00:08

Takk for det :-)

Litt perfeksjonist når det gjelder oppussing!

Ingen ting overlatt til tilfeldighetene ;-)

Malingen har vi laget selv, og er veldig fornøyd.

må jammen si du har øye for detaljer som la merke til dimmer og stikkontakt på slik avstand!

Elsker de, og har også disse gammeldagse vribryterne, men siden vi har lysekrone ble det praktisk med dimmer akkurat her.

Så nydelig hus med sjel dere har!

flotte bilder og alt ser veldig gjennomført ut!

Gleder meg til å lese mer på bloggen deres!

Og støtter oppunder drømmen om rosehage :-)

Har dere eplehage allerede? Det hadde huset kled ;-)

Ha en fin dag!

jordegaard

23.09.2010 kl.08:02

pitoresk:Nei det er jo dumt å la ting bli overlatt til tilfeldigheter da man pusser opp et hus man skal bo i for alltid..;)Viktig å planlegge godt, og det ser jeg at du har gjort! Ja vi har faktisk en eplehage;)Ha en fin dag du også:)

Camilla

23.09.2010 kl.08:27

Ting tar alltid litt tid! Blir nok rosehage til slutt:) Lurer på hvor du har kjøpt liftgardinene du har på kjøkkenet?

jordegaard

23.09.2010 kl.08:58

Camilla:Får håpe på det:) De er kjøpt fra www.boligfryd.no.

Ragnhild

23.09.2010 kl.14:29

SV: Tusen takk for kommentar! Jeg oppdaget bloggen din for et par dager siden, og jeg er innom hele tiden :p Du har det utrolig fint og håper endag jeg får det like fint som deg! <3

Marianned

23.09.2010 kl.14:33

Det høres nydelig ut med en rosehage. Til våren må jeg lage hage fra bunnen av, blir utrolig spennende! Tror jeg må ha mye hjelp av svigermor, har ikke de grønneste fingrene :) Må i hvertfall ha roser der :)

sv: Klart du kan spør om det :) Jakken kostet cirka 3700 :) Jeg gleder meg veldig til å få den, nå er jeg i hvertfall ikke redd for snø og kulde i vinter! :)

jordegaard

23.09.2010 kl.15:25

Marianned:Har ikke grønne fingre jeg heller, men skulle virkelig ønske jeg hadde det.. Hadde vært så gøy å fått hjelp fra en hage-ekspert ell noe;)Jakken din var knallfin, så jeg skjønner godt at du gleder deg:)Kos deg med jakken din i vinterkulda (som snart kommer) !

jordegaard

23.09.2010 kl.15:29

Ragnhild:Tusen takk for det..hyggelig å høre:) Jeg synes du hadde det veldig fint jeg, så det er bare å fortsette å interessere seg for interiør så snapper man opp litt tips her og der;)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits