snø:)

For en deilig dag! Solen skinner og det er vindstille..denne dagen måtte nytes fult ut med en fjelltur;) Vi pakket sekken og stablet oss inn i bilen og satte kursen mot Golsfjellet. Vet ikke navnet på toppen vi gikk til idag, men det var en fantastisk utsikt:På toppen lå det snø enkelte steder.. stor stas for de små som mente at nå kunne vi lage snømann;)


På turen fikk jeg plukket litt brisk som jeg tenker skal få pynte opp på trappen sammen med lyngen jeg kjøpte for noen uker siden.
Bilder kommer i kveld da jeg har fått ordnet det til:)

 

Ha en strålende søndag! Nyyyt siste helgedagen;)

-Anne M-  

 

8 kommentarer

Snø ja..mhmm...kroppen min er ikke klar for høsten en gang ;) men moro for de små da :)

VRM - Inspo, interiør & HTML

26.09.2010 kl.17:50

Ja, nå er det nok ikke lenge til snøen kommer, uff... Jeg klarer ikke helt å bestemme meg - liker jeg snø eller ikke....? Hehe.... Er jo også tre mnd til jul..

Ha en koselig søndag;)

jordegaard

26.09.2010 kl.19:10

Anettes Boble: Snøen kan godt vente med å komme utenfor husveggene en stund til..bare det blir hvitt til jul:) Ha en fin kveld!

jordegaard

26.09.2010 kl.19:12

VRM: Er litt sånn jeg og..men når snøen først har kommet og lagt seg så liker jeg den egentlig..mye gøy med snø for både store og små;) Takk, ha en koselig søndag du og!

Hannes hjem & interiør

26.09.2010 kl.19:33

Det hørtes ut som en koselig dag :) Kan tenke meg barna synes det var moro å se snø igjen.. hihi :) Gleder meg til snøen kommer, men den kan godt vente med sin ankomst til midten av november ;)

jordegaard

26.09.2010 kl.19:47

Hannes hjem & interiør: Ja veldig enig..et godt lag med snø da desember starter er bra;)

Min hverdags boble

26.09.2010 kl.22:54

Hei!

Så koselig å dra på fjelltur med hele familien, koselig med snø, men det er litt fortidelig for min del. Ville bare stikke innom å si du hadde en kjempe koselig blogg=)
Oi så gøy for barna da :) Men gleder meg ikke til vinteren kommer. Så blir nok en liten tur sydover ja :P Hehe.

Sv: ja jakten på kjærligheten er noe jeg må få med meg :D

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits