Nye pynteputer i finstuen

I dag har jeg vært innom en butikk som jeg kansje er innom i toppen to ganger i året.. Har aldri likt den butikken, men idag er jeg veldig fornøyd med Europris;) Grunnen er at i går kom det en Europris-reklame i posten, og der hadde de lammeskinnsputer og lammeskinn for en VELDIG BILLIG penge. Tenkte at det skader jo ikke å ta en tur innom bare for å se, og det angrer jeg ikke på. Nå har jeg to nye puter i sofaen i finstuen i ekte lammeskinn som kostet meg 199 pr stk. Og jeg vet at på bohus har de kostet MYE MERE! Puten er 40x40 cm og akkurat passe stor...jeg skal ikke påstå at kvaliteten er den samme som de på bohus, men det spiller ingen rolle! Både putene og skinnet får man i lilla, brun og hvit...

 Må bare si at jeg vet det ser nakent ut på veggen bak sofaen..men nå er bryllupsbilde(r) bestilt, og da blir nok veggen mere "påkledd":) Gleder meg til det..

På bordet står en krystallbolle som Svein ville ha da vi ryddet i disse kassene i stabburet..ble noen skatter derfra (som jeg skal vise en annen gang), og siden det var hans bestemor sine ting så bestemte jeg meg for å ikke "blande meg" inn i hva vi skulle ha av det, men lot han bestemme (skikkelig vanskelig å prøve å ikke mene noe..;) ), og denne krystallbollen var noe av det han plukket ut. Veldig fornøyd med valget hans:) Viser at vi har samme smak! ;)

 


Den ene orkideen min har endelig begynt å blomstre igjen. Den pleier å blomstre to-tre ganger i året;)

Ha en fin kveld :)

-Anne M-

9 kommentarer

Iselin - om hobby og interiør

29.09.2010 kl.18:33

Gjett om de putene fanget min oppmerksomhet også ;o) Kjempefine!! Ser helt herlige ut.

lifeofsunny

29.09.2010 kl.18:43

Du har det så fiint=) de putene var lekkre, og prisen var også til å leve med. Enig i at de på bohus er litt dyr ja. Koster de ikke 500kr der da? Og på europris kan man få 2 for under det, det koster på bohus. Ja da går man jo for de=)

jordegaard

29.09.2010 kl.18:52

lifeofsunny: Ja jeg tror de koster hvertfall 500 på bohus. Er kansje ikke så gal pris hvis man skal ha EN pute, men ofte vil man jo ha flere enn EN...da blir det fort litt penger! ;) Passet lommeboken min utmerket at disse kostet 199;)

jordegaard

29.09.2010 kl.18:53

Iselin: Kan love deg at de var helt herlige også;) Kjempe myke og gode!

Nina i Julabygda

29.09.2010 kl.19:34

Putene var jo kjempefine -samme hvor de kommer fra, syns jeg :) Gleder meg til å se brudebilder på veggen ;))

jordegaard

29.09.2010 kl.20:16

Nina i Julabygda: Ja det skal bli sååå bra å endelig få opp litt på veggen:) Vi har vært veldig treige med å mase på fotografen.. Han har så mye å gjøre at der er vi nødt til å "mase"... ;) Veldig fornøyd med putene;)

Annette

29.09.2010 kl.22:54

Så koselig du har det hjemme =)
sv: ja, det langt med så masse å drasse på. hehe :P latskapen lenge leve <3 godt det også av og til. men heldig er du som har garasje. Vi leier bare, og har ingen garasje her. Men skulle gjerne hatt en :)

jordegaard

30.09.2010 kl.07:39

Annette: Tusen takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits