Ny uke..nye muligheter!

Ny uke, nye muligheter! :)
Helgen går så fort.. På fredag kveld tenker jeg alltid at det er så godt for nå har vi hele helgen fri, men vips så er det mandag morgen! Helgen her på Jorde gård har bestått i en deilig fredagskveld hjemme, med taco, snop og mye bra på tv. Lørdagen kom min mamma hit og passet de tre englebarna våres slik at jeg og Svein kunne ta en kjøretur til Drammen og Sandvika for å shoppe litt. Fant heldigvis litt pen-klær til jul og til diverse festligheter fram mot jul.
I går, søndag hadde vi egentlig ikke noen planer, men siden Johannes hadde puttet en stein inn i nesen sin som vi ikke fikk ut igjen måtte vi ta en kjøretur (20 min) til legevakten i Hemsedal. Legen brukte faktisk litt tid på å få den ut, og han måtte ringe en annen lege for å høre litt.. Først ville legen at Johannes skulle blåse den ut, men å få en to-åring til å blåse hardt i nesa er ikke like lett så det gikk ikke. Det andre forsøket gikk ut på å holde for det neseboret som det ikke satt stein i og å blåse luft inn i munnen til Johannes..nesten som munn-mot munn metoden..da pleide det ofte å løsne sa legen, men det gikk heller ikke.. Til slutt ble det mot Johannes sin store fortvilelse til at legen måtte pirke den ut. Etter drøyt 20 min var steinen ute;) Så det gikk bra! Etterpå dro vi på peppez og spiste pizza;)
Nå er det mandag, og alle barna er hjemme fra skolen og barnehagen siden det er planleggingsdag. Det er orntlig godt å bare kose seg hjemme en mandag også.


Anja og Elina leker på gulvet, mens Johannes sover dubben sin.


Neste helg skal jeg og Svein i en 30 årsdag. Jeg gleder meg kjempe mye. Det er år og dag siden sist jeg var ute med gode venner. Det skal jammen meg bli gøy! :)

Prosjektet med å få malt nattbordene som skal på barnerommet har jeg faktisk ikke fått begynt på. Jeg skal være så ærlig og si det som det er.. jeg er egentlig så umotivert som jeg kan bli for øyeblikket..så det stoppet opp. Håper motivasjonen kommer tilbake snart;)

Men et annet prosjekt som jeg og Svein har sammen, er å lage ferdig adventstaken som vi har tenkt på så lenge.., mere vil jeg ikke si annet enn at det selvfølgelig kommer bilder da den er ferdig;) Men lysene er klare med tall, og her er en aldri så liten sniktitt..:

Håper alle har hatt en fin helg og at mandagen blir like bra! En fin dag ønskes hvertfall fra meg;)

-Anne M- 

17 kommentarer

FrydogSans

08.11.2010 kl.14:53

Så nydelige jenter du har da og koselig å ha en hjemme dag også =) Ha en fortsatt fin mandag! klem

mosdal

08.11.2010 kl.15:11

Noe lignende lys hadde jeg også tenkt på til adventstake, men har ikke helt funnet ut hva mer jeg skal gjøre ut av den..

Fabiolita

08.11.2010 kl.16:34

Jordegaard:)

Koslig med en hjemme dag med kunn kos og deilig start på uka...

Selv har jeg hatt en koslig og rolig helg med min kjære og gode venner.

sitter nå foran peisen med alle barna hjemme. Tent lys og gjør lekser litt her og der og venter på mormor.

30 årslag er alltid kult og en god anledning til å freche seg opp etter uker med kunn dagligdagse klær...

.Så håper du fant deg noe bra ha på!!!

Ha en fortsatt god kveld

Klem Fabiolita

Nina

08.11.2010 kl.16:40

Bra dere fikk ut steinen til slutt da:) Hva sa Johannes etter lege besøket? Nå har Elina blitt stor jente. Kjempe skjønt bilde av mine søte tantebarn:)

jordegaard

08.11.2010 kl.17:16

Fabiolita: Det har du helt rett i..! Endelig en god grunn for å freshe seg opp og ta på seg noen flotte klær;) Jeg gleder meg! Ha en god kveld du også, og kos deg med dine kjære:)

jordegaard

08.11.2010 kl.17:17

Nina: He,he..han sa: "detta var dumt" men han sa også at legen var snill som tok den ut;)

taubanevegen

08.11.2010 kl.17:40

Det blir koselig å se adventsstaken deres etter hvert! :) Det er en hyggelig ting å gjøre i stand. Har så smått begynt å ordne litt med adventskalenderen, koser meg med det! Ha en fin kveld!

jordegaard

08.11.2010 kl.17:51

taubanevegen: Adventskalenderen ja..det er mange spørsmål ang den her i huset om dagen. Eldstejenta lurer veeeldig;) Ja slikt er veldig kos å drive med fremover! Takk, ha en fin kveld du og:)

frokenkfryd

08.11.2010 kl.18:02

Stein i nesa faktisk! Godt dere fikk den ut da! :-) fikk sommerfugler i magen da du skreiv : HEMSEDAL!! Elsker Hemsedal.. er der 3-4 ganger hver vinter å står på ski:-) gleder meg!

Ha en flott kveld:-)

Creativboligstyling.

08.11.2010 kl.18:19

Så bra å høre att det gikk fint hos legen, men regnet med at legen ordnet opp for dere ;)

Nydelige barn dere har! :O)

Kjøpte inn tall til adventsstaken vår i går. Og har en liten plan på hvor de skal stå osv...men har litt tid til å tenke ut det ;)

Ha en fin og koselig kveld! :))

jordegaard

08.11.2010 kl.18:28

frokenkfryd: Er du det ja..;)Det er utrolig flott natur der, og et orntlig vinterland..;) Ha en flott kveld du og!

Nina

08.11.2010 kl.19:25

Hehe:) Har mange godbiter på lur han ja:)

CamillasVilla

08.11.2010 kl.20:18

Gleder meg til å se adventstaken dere lager!! :)

Også så bra at stenen ble borte, jeg fikk skikkelig Emil følelse da jeg leste om det! Litt artig men kjedelig og vondt for den med steinen selvsagt...

Ønsker deg en fin uke!

Camilla :)

FrydogSans

08.11.2010 kl.21:56

Hei igjen! Har en award til deg på bloggen min! Den fortjener du, du har en utrolig fin og nnspirerende blogg. Fortsett slik! :)

Ha en fortsatt fin kveld! :)

pitoresk

08.11.2010 kl.22:32

Ja, fikk med meg lørdag det med steinen...

Uff, godt det gikk bra og at den er ute!

Gleder meg til å se adventsstaken!

Flott sink oblat!

Ha en fin kveld :-)

Fabiolita

08.11.2010 kl.22:56

Jordegaard:)

Du har fått en Award!!!!

Natti natt klem fabiolita

Veronica

09.11.2010 kl.07:09

hadde en lignende hendelse når dattera mi og var lita...ikkje noke gøy...Bra de ordna seg :)

Kjempe fine barn dere har!

Blir nok en fin adventsstake!

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits