Tiden flyr..

..og om en uke begynner jeg å jobbe igjen. Tenk at det er straks 8 mnd siden minstejenta ble født! Hvor har denne tiden tatt veien tro? På mange måter så ser jeg jo at tiden har flydd, men i hodet mitt så virker det som Elina ble født i går, og at tiden i hodet mitt har blitt satt på pause mens resten av værden flimrer forbi.. Andre som føler det sånn? ;)
Jo gamlere man blir jo raskere går tiden..det er hvertfall helt sikkert! Tenk bare på hvor fort det går til jul nå..,men for barna er det fortsatt en hel evighet til jul. Eldstejenta spørr stadig hvor lenge det er igjen til jul, og jeg svarer hvor mange dager det er og hvor fort det kommer til å gå.. Kommentaren jeg får tilbake da er " Det er jo kjempe lenge til da mamma!"
Hvorfor er det sånn at tiden bare går fortere og fortere jo gamlere man blir? Klarer ikke helt å skjønne det egentlig..
Ja, ja..som sagt så er det bare en uke til jeg skal begynne å jobbe igjen, og det både gleder jeg meg til , men er også litt spent. Jeg gleder meg til å komme meg litt mere ut hver dag, og jeg gleder meg til å komme tilbake til alle de koselige folkene i barnehagen..både barna, foreldrene og de jeg jobber meg. Det jeg er spent på er hvordan det blir å være borte fra Elina en hel dag..og bare se henne noen timer på ettermiddagen/kvelden. Svein skal være hjemme med henne noen dager i en periode (pappaperm) og svigermor skal ha henne etpar dager, så hun er jo i trygge hender:) Jeg skal jobbe 80% så jeg skal jo ha en dag hjemme, og da skal vi kose oss kjempe mye;)

Nå skal den siste uken hjemme nyyytes:)

Jeg ønsker dere alle en strålende dag!

-Anne M-

10 kommentarer

beautybyme

15.11.2010 kl.12:58

Tiden går så altfor fort, så vi må bare nyte de øyeblikkene vi har med våre søte små!!

jordegaard

15.11.2010 kl.13:08

beautybyme: Helt enig;)

monica73

15.11.2010 kl.13:10

Tiden går kjempe fort.Jeg syns ikke det er lenge siden barna var små og nå er de 15 og 13.Men så er det litt godt og begynne og jobbe igjen også da,men forstår at det blir rart og bare se minstejinta om ettermiddagen.

Kjempe fin blogg du har og kjempe fint hus.ser ut som en drømme gård.Jeg kunne også tenkt meg og bodd på gård,men det er nok for mye jobb for oss.

Klem

jordegaard

15.11.2010 kl.15:23

monica73: Takk for koselig kommentar:) Ja det er jo godt å begynne å jobbe igjen, det er nok bare en overgang til man blir vant til at slik er det;)
ja, tiden flyr noe voldsomt fort når man blir eldre ja. Flyr nesten fortere for hvert år som går. Skremmende fort noen ganger. Blir nok koselig å komme tilbake i barnehagen, det er jo en koselig jobb :) Masse lykke til.

jordegaard

15.11.2010 kl.18:04

Charlotte: Ja det er kjempe koselig i barnehagen:)Takk for det!

frokenkfryd

15.11.2010 kl.18:43

Nyyyyt den siste uka! :-) Den flyr fort den å!

Anki :)

15.11.2010 kl.18:59

sv: Ja det er kjempegøy for de tre små her! :)

Fabiolita

15.11.2010 kl.22:30

Anne M:)

Nyt den siste tiden og kos deg - plutslig er de tenåringer;)

Ha en super flott uke - klem fabiolita

jordegaard

16.11.2010 kl.10:57

Fabiolita: Ja tenk det..plutselig er de tenåringer;) Jeg nyyyter den siste uken hjemme:) Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits