Julekalenderen

Julekalender..alle barns glede! Hva er vel en desember uten julekalender når man er barn? Jeg husker såå godt fra da jeg selv var barn og hver morgen kom jeg ned trappen og det første jeg så var denne flotte julekalenderen med alle de små og spennende pakkene på. Klemte litt på alle pakkene når ingen så meg, og gjettet hva som var under papiret.. ;)

Her i huset har vi også julekalender..i form av en gavekalender. Vet at noen sier fy-fy til gavekalender, men jeg sier det er desmeber bare en mnd i året, så kjør på! Gavekalender ER jo gøy! Gavene som skal henge på kalenderen er det min mor og min svigermor som tar seg av. De har hatt et ønske om å få lov til å ta seg av det, og det synes jeg er helt greit. Men jeg har selvsagt ønsket at de små kalendergavene skal inneholde fornuftige småting og ikke mye "dritt" som blir liggende å slenge. Sokker, fargeblyanter, truser, julepynt til rommet, hårstrikker, spenner..ting som kan brukes synes jeg at er fornuftig å putte i en gavekalender. Men det hører jo selvsagt med å ha litt sjokolade/snop pakket inn på lørdager!
Det er bare de to eldste på 2 og 8 år som har kalender..minstejenta er for liten til å skjønne noe av det i år.

Kalenderen vi har er den samme kalenderen hvert år.. Det er min mor som har laget den, og jeg synes den er kjempe koselig! Det er mange som bytter kalendere hvert år og det er jo helt opp til hver enkelt, men jeg foretrekker å bruke den samme hvert år. Barn liker gjentagelse og gjenkjennelige ting.... Jeg vil at mine barn skal kunne minnes denne kalenderen når de blir store og tenke tilbake på "den kalenderen mamma tok frem hver desember"..slik som jeg kan tenke tilbake og mimre:)


På ringene knytes gavene fast...

Jeg ønsker dere en fin-fin kveld! :)

-Anne M-

 

11 kommentarer

Renate`s kreative hjørne

17.11.2010 kl.19:27

Den var kjempe fin :) jeg skal lage en til sofie også, den skal hun ha hvert år <3

Ha en fin kveld<3

jordegaard

17.11.2010 kl.19:29

Renate: Det er litt koselig med slikt man kan ta frem igjen hvert år;) Takk, ha en fin kveld du og! :)

Nina

17.11.2010 kl.19:31

Den var fin. Slik vil vi ha også neste år:) Mamma får vel lage en til meg også:) Synes nå gavekalender er mer fornuftig enn sjokoladekalender om man skal se de mot hverandre. Hvertfall med fonuftige gaver som varer lengre enn en sjokolade:)

Samira

17.11.2010 kl.19:42

Kommer i skikkelig julestemning av å lese bloggen din om dagen :-) Det er så koselig!

Cecilie

17.11.2010 kl.19:47

Helt enig med deg! Og kjempekoslig kalender ;o)

Annette

17.11.2010 kl.20:02

Den var kjempe fin =)

Nina -Villa Oss

17.11.2010 kl.20:10

Så fin kalender! Koselig med samme kalende år etter år. Blir liksom en fin tradisjon å se tilbake til!
Gvekalender er kjempegøy! Husker jeg alltid misunte de som hadde det, selv fikk jeg sjokoladekalender, ogvar vel egentlig fornøyd med det og! Så koslig kalener, er noe spesielt og magisk med ting som går i arv, blir gode minner :)

Ha en fortsatt fin kveld ! :)

brokenaron

17.11.2010 kl.22:07

Så koselig kalenderen din her :) Og helt enig med deg er jo bare desember en gang i året, og gavekalender er jo så spennende :)

Min hverdags boble

17.11.2010 kl.22:50

Så koselig! jeg husker også når vi hadde gavekalender, å hvær morgen som vi sto opp i advent så var det rett i gangen får å se på julekalendern får å se om "nisse mor" hadde vært der om natten for julenissen:) hehe ¨

Når vi var hoss bestemor og bestefar var det alltid en ekstra hilsen fra den lille skapnissen:) kjempe koselig med advenst tid gleder meg masse:)

Creativboligstyling.

18.11.2010 kl.22:47

Her har vi også gavekalender! ;)

Hatt det siden jeg var liten..og den jeg hadde går i arv til mine jenter ;) Koselig!

SV:Tusen takk for kjempe koselig kommentar, blir jo helt rød som en tomat av slike kommentarer..<3

God natt! :O)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits