Litt julepynt på døren..

Jeg skrev i går at jeg har handlet litt julepynt, og at noe av det skulle jeg vise idag.. Jeg synes at å pynte til jul hører desember til, men bittelitt er det vel lov å tjuvstarte med..:)

Det er faktisk så harmløst som to dør-kranser jeg har hengt opp på ytterdøren våres..Litt julepynt ved inngansdøren synes jeg ar koselig, og her kommer vi til å sette to kjeglegran-busker med lys på. De kommer til å pynte opp inngangspartiet på en koselig og stemningsfull måte. Sammen med disse jule-kransene på døren synes jeg at det er mer enn nok pynt.. Jeg er ikke fan av å overpynte huset til jul..ser noen steder der det er om å gjøre å lasse huset ned i tusen meter med lysslynger og i mine øyne blir slikt seende ut som et blinkende tivoli. Enkelt er ofte penest! ;)

Som tidligere nevn så har min blogg-lyst vært dalende den siste tiden, men jeg har bestemt meg for å klamre meg fast til over jul for å se om jeg får igjen piffen;) Jeg hører jo av mange av dere som har drevet på lenge som sier at blogglysten går opp og ned og at i mørke-tiden kan den lett bli borte.. Spørst om jeg har fått den syken;) Jeg prøver hvertfall så godt jeg kan å skrive innlegg som kan inspirere og som kan glede..

Når jeg først er inne på tema så må jeg nesten få kommentere at jeg har fått både gode og dårlige kommentarer fra kjentfolk, venner og bekjente angående denne bloggen. De fleste sier at de er imponert over hva jeg og Svein har fått til med dette huset, noen sier at de tittet innom bloggen rett som det er, og noen er så søte og mener at jeg burde jobbet med interiør;) Alle de små kommentarene varmer, og gjør at jeg får lyst til å vise mere, og alle dere som legger igjen gode ord her på kommentarfeltet takker jeg også:)
Men så er det noen da..noen som jeg kjenner godt som mener at jeg og Svein ikke burde gjøre dette..det er vel helst meg de mener.. det er noen som mener at vi rett og slett innviterer innbruddstyver hit til gården med å vise frem hvordan vi har det..og at vi ikke burde skrive om familieting og ikke vise privatlivet på bloggen.. For det første så er det svært lite privatliv som blogges her. For det andre så er det en ørliten sjangse for at det sitter en innbruddstyv og leser min blogg og tenker at det er en invitasjon hit.. Fra spøk til alvor: Selvfølgelig har tanken streifet meg, men jeg har også tenkt det at alle vet jo at på gamle gårder så finnes det gamle møbler..og Hallingdal er proppet med gamle gårder så tyven kan like så greit titte på vinduet til en annen gård. Det er heller ikke noe bedre å selge ting på finn.no..et tlf nr i annonsen og tyven kan lett finne en adr til det tlf.nr. Føler ikke at jeg gjør noe galt her ved å blogge om vårt interiør..føler at de som har denne meningen og har sagt dette bør gå i seg selv. Selv har denne personen nemlig lagt ut hele sitt hus og hjem på facebook..ikke noe bedre det, så den kommentaren smalt ikke fra rette kjeften synes jeg! Skulle kansje tro at den kommentaren skulle få meg til å miste blogglysten enda mere, men tvert om..føler at nå skal jeg hvertfall vise hva jeg kan;)

I morgen er det første dag på jobb på litt over 8 mnd. Minstejenta er alt 8 mnd.. Tiden går så fort! Nå må jeg komme meg i seng..klokken ringer i 6 tiden imorgen..ikke mange timene til;)

God kveld, og god natt:)

-Anne M-


17 kommentarer

Kjernefamilien :)

21.11.2010 kl.22:30

Jeg er helt enig med deg! har hørt samme kommentaren selv, men det skal vel godt gjøres at en innbruddstyv sitter å plukker ut det han vil ha i huset ditt, gjennom bloggen din! :)
Du er superflink i interiør og jeg elsker å lese bloggen din. Du gir sååå mye inspirasjon gjennom å vise de flotte ideene dine.
Kjempe fine kranser på døra. Jeg har en helt maken på vår dør.. Eller, den kommer opp på døra 1.desember :D
Ha en kjempe fin kveld videre, og ikke bry deg om hva folk slenger med leppa om. Dette er DIN blogg og det er DU som styrer den.
Jeg håper ihvertfall at du får blogglysten tilbake igjen :)

Bondekjerring med M.E.

21.11.2010 kl.22:33

Åh, for en nydelig inngangsdør!!! Dobbeldør er drømmen min, men det er dessverre ikke mulig slik huset er nå. Gleder meg virkelig til å se hvordan dere pynter til jul. Kan tenke meg det blir en flott inspirasjonskilde.

På en måte skjønner jeg godt de som mener at du burde være forsiktig med hva du legger ut bilder av, og hva du skriver. Men jeg syns ikke du burde la deg påvirke!

Vi har selv opplevd hærverk når jeg har skrevet på Facebook at vi skulle reise bort en helg. Derfor er jeg veldig forsiktig om hva jeg skriver. Nå er jo FB en side der man bestemmer selv hvem som skal lese statusoppdateringer, men det hjalp dessverre ikke for oss. Noen er ute etter å ødelegge uansett. Uansett, så lenge du og Svein er enig i innholdet av bloggen, så syns jeg du\dere skal gjøre som du vil. Og jeg er også enig i det at du burde jobbet med interiør ;) Jeg leier deg gjerne inn når huset skal pusses opp. Kanskje jeg tilogmed kommer og kidnapper deg slik at du kan hjelpe meg med julepynting ;) [Lovt å håpe, ikke sant? ;) ]
Så utrolig koselig :) Tror ikke du skal tenke på den kommentaren nei. Fikk den samme av min stemor. Men hun er skikkelig gammeldags og syntes det er tragisk at jeg legger ut blogginlegg. Hun skjønner ikke at folk har interesse av å lese det. Merker jeg blir skikkelig sinna av slik.

Også når jeg og min forlovede fikke låne hytta dems i sverige la jeg ut bilder på bloggen. Fordi jeg digger interiøret dems der. Og da fikk jeg beskjed om at det var ulovelig. Og at jeg måtte spørre først og at inbruddstyver kunne komme på hytta dems osv. Jeg syntes det hele var unødvendig og tragisk. Det eneste jeg hadde skrevet var at jeg var i sverige, og det er ikke akkurat et lite land heller. Pappa bare ristet på hodet og sa: "å herregud, nå må du skjerpe deg" til hun.

Camilla Wold

21.11.2010 kl.23:22

Det så utrolig koselig ut! :)

Nina -Villa Oss

21.11.2010 kl.23:35

Helt enig, det enkel er ofte det beste :) Personlig så syntes jeg hus med hundre lys i forskjellige farger, størrelser og fasonger ser "glorete" ut. Ser ikke hva som er fint i det, men smaken er jo som baken :P Å godt er det! Hehe...
Blogg lysta mi kommer og går den med. Men jeg har funnet ut at jeg ikke gidder å unnskylde eller forklare meg de gangene den daler. Jeg blogger fordi jeg har lyst og fordi jeg ser på det som en herlig hobby. Men har jeg ikke noe å blogge om eller lyst, nei da lar jeg være. Så får heller alle mine "fans" sitte på gjerde å vente til jeg er klar igjen! Jeg forventer ikke at alle de bloggene jeg leser skal komme med nye innlegg hver dag, så da håper jeg ikke folk forventer det av meg heller. Enkelt og greit! Det tar tross alt litt tid :)
Jeg har akkurat samme oppfattning som deg ang private bilder av interiør og/eller familie. Har fått noen kommenterer jeg også, men har valgt å overhøre det. Hva jeg legger ut er min sak, så får heller de passe på seg selv.
Jeg liker godt måten du blogger på. Liker bildene dine, innholdet og jeg tipsene dine. Du er flink til å inspirere, ihvertfall meg, og jeg liker dine kreative løsningeer på ting! Så stå på å gi "beng" i teite kommentarer fra misunnelige folk rundt deg ;)
Enig med deg ang pynting av huset til jul! Det enkleste er det beste! Jeg skal ha kjeglegran med lys jeg og,(tror jeg) og noen lykter, og kaanskje litt på terrassen ( om jeg fr lov av mannen hehe)

Og ikke hør på han mannen sm sier du ber inn tyver med bloggen din! Det har jeg aldri hørt om, det er ALLTID noen som er sjalu som kommer med slike kommentarer! Og dukan ikke slutte å blogge, jeg er jo avhengig av denne hehe :) Ha en finfin dag :)

kari

22.11.2010 kl.08:48

Hei!!

Tusen takk for en kjempfin blogg!!Fortsett med det .Jeg koser meg med dine bilder og blogginnlegg.Du inspirerer i allefall meg.Du har virkelig smaken og sansen for interiør.Jeg bor i ett nesten likt hus fra 1800 tallet og plukker stadig litt tips fra deg.Ps. tusen takk for liftgardin tipset.Jeg er nå lykkelig eier av lifter fra boligfryd:))Ha en fin dag og førjulstid.Følger spent med på nye oppdateringer!!

Kristin

22.11.2010 kl.10:14

Kjempefin blogg, denne må jeg inn på flere ganger :-)

cathrinevestli

22.11.2010 kl.11:21

Det må være lov å tjuvstarte litt. Det ble veldig fint ihvertfall, med de røde kransene. Jeg føler også at jeg har mistet litt piffen i det siste, men tror den er på veg tilbake nå :) Nå i desember har man jo egentlig masse å blogge om. Kan forstå det er vanskelig hvis det er noen som står deg nær som mener at du kanskje ikke bør blogge i det hele tatt. Håper du fortsetter en god stund til, for jeg liker bloggen din så godt :))

Marianned

22.11.2010 kl.13:20

Tusen takk for veldig hyggelig kommentar! Jeg tar med meg tipset ditt og drøyer opphenging av det meste en stund til. Har foreløpig ikke bestemt meg for hvor jeg vil ha ting i det hele tatt, og jeg må også kjøpe en del nytt å ha på veggene siden vi plutselig har mye større plass :) Ser for meg at det kan ta en god stund... :)

Så fint det ble med kransene og nydelige lykter! Jeg har lik krans selv og synes de er så enkle og vakre :) Må finne frem min også, men er ikke helt sikker på hvor den har blitt av hen i flyttelasset ;)

Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver om blogglysten. Min går til tider opp og ned som en jojo. Det som er viktig er at man selv har det gøy og trives med det, det er ikke det samme å blogge bare fordi man føler man "må". Da pleier jeg å ta meg litt fri og så kommer blogglysten sakte men sikkert tilbake :) Jeg håper du finner gleden igjen og fortsetter bloggingen, nå som jeg endelig har nett igjen blir det en del besøk hos deg :)

Det er alltid noen som skal være negative rundt dette med blogging. Jeg har ingen problemer med å legge ut bilder av hjemmet mitt og tingene mine, men det jeg passer meg for er å skrive at huset skal stå tomt. Til en viss grad gjør jeg jo det når jeg for eksempel i går sa at vi skulle bort på middag, men ved ferier og slikt er jeg mer nøye. Jeg tror uansett at det skal være veldig tilfeldig hvis en tyv ser min blogg og setter seg i bilen for å finne lille Birkeland. Da er det nok av andre hus man kan robbe på veien. Har forresten vært en innbruddsbølge i fylket her i det siste, men da er jeg heller nøye med å ha på litt lys og låse alle dører... Uansett skummelt!

Håper du hadde en fin dag på jobb :)

taubanevegen

22.11.2010 kl.18:10

Så stemningsfulle bilder! Veldig koselig! :) Jeg føyer meg inn i rekken av de som mener at du har en inspirerende blogg, så håper bloggnisten kommer tilbake! :)

Ja, noen vil vel alltid være negative, men du/ dere må gjøre det som føles riktig for dere. Det er jo opp til hver enkelt å avgjøre om hva som føles riktig for en selv.

Ha en fin kveld videre! :)

jordegaard

22.11.2010 kl.21:53

Tusen takk dere for de fine ordene dere legger igjen her:) Jeg mener også at hva hver og en velger å legge ut på sin egen blogg bør være opp til hver enkelt å bestemme. Det er bare så ekstra irriterende når folk man ikke hadde forventet slikt av slenger med leppa..nesten så man skulle tro det var sjalusi. Er faktisk folk der ute som ikke tåler at andre har noe man selv ikke har..slik er det desverre. Men tusen-tusen takk for de gode ordene dere kommer med, jeg blir veldig glad for det! Dere er orntlig gode på å rose og komme med gode ord:) Ha en fin kveld!

Fabiolita

23.11.2010 kl.14:38

Hei Jordegaard:)

Fott inngangsparti - det enkle ofte det beste:)

De negative kommentarene du og Svein har fått går kunn på at de er misunlige på dere.

Selv jeg som bor langt unna ser på deres hjem som nydlig og harmonisk å kunne vel ønske meg slik jeg også...... men unner deg det da du legger mye tid, penger for å få det slik du/dere ønsker.

Folk er ikke flinke nok til å unne folk ett flott hjem,harmonisk familie og en god jobb med høy lønn. IKKE BRY DEG OM DE!!!!

Håper du klarer å få en positiv opplevele av disse flotte komentarene fra oss som ikke kjenner deg ordentlig men liker din(deres)blogg Anne M.

Ikke lett å blogge på samme måte nå når du jobber og tre små pluss hus og heim, bare gjør det når du har lyst og har tid til det - det gjør jeg som har tre hormonelle tenåringer som krever sitt.

Dere har jo en super flott plass som du er veldig god på å gjøre til deres koslige hjem for deg din mann og barna. Jeg synes at du bør jobbe med interieør på si da du er en inspirasjonskilde for meg.

Ha en super kveld med din mann+ barna og kos dere - ikke bruk energi å tenk på det negative??!!!

God klem fra meg til deg -- STÅ PÅ!!!!

(håper du blogger innimellom Anne M)

jordegaard

23.11.2010 kl.18:08

Fabiolita: Tusen takk for kommentaren din:) Det er veldig godt å kunne bruke bloggen til å skrive ned tanker og ting som skjer..og sånne varme og gode kommentarer er ekstra godt å få akkuratt nå. Ha en fin kveld du også:)

Ann Siri- mamma til Jørgen

23.11.2010 kl.23:42

Tenker det bare er noen som er veldig sjalue på hva du/dere har fått til.

Uansett blogging om familie eller interiør eller what ever så er det alltid en viss risiko, men altså en plass går jo grensen. Fordi om jeg legger ut bilde av mine barn, passer jeg da på de, og lar ingen ting skje med dem uansett.

Det må iallefall en veldig spesiell tyv til for å komme hjem til deg og rundstjele deg, for du har jo ikke akkurat lagt ut bilde av hvor du gjemmer penger osv, de tingene som kanskje er verdt mest. Veldig vanskelig og bare stikke av med et skap f.eks. Nei og nei. Fortsett du, veldig inspirerende blogg. Drømmer meg bort i huset ditt flere ganger om dagen :)

Stine

25.11.2010 kl.18:33

Jeg er helt enig med deg :-) Du har en veldig fin og inspirerende blogg - tusen takk for at du blogger!

mitthvitehus

27.11.2010 kl.21:59

Så utrolig nydelig....:)

Misunner deg den fine dobbeldøra di.

Nydelige kranser på nydelige dører...:) å koselig med lykter med lys i og med fine snøkrystaller rundt, jeg håper også at det kommer noen snøfnugg hit de nærmeste dagene..:)

Likte godt de fine adventstakene dine også, gleder meg til å se den ferdig:)

Ha ei fin adventstid..:)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits