Helg og snart ferdige...

...med barnerommene. Dette har virkelig tatt lengere tid enn jeg hadde trodd..føler at vi har hatt en liten "byggeplass" der inne i ukesvis nå;) Nå er det heldigvis bare listverk igjen, men det har vi ikke begynt å male enda, så det går vel noen dager før det er klart der inne. Jeg har tjuvstartet bittelitt med innredningen, og gleder meg så til jeg kan vise bilder av rommet. Etpar små bilder skal dere alikevel få se:

Fra jentesiden av rommet:


Nattbordet har gått fra en grusom, slitt, gammel gråfarge til lyserosa..akkuratt slik små prinsesser gjerne vil ha det;)


Det er innslag av både gammelt og nytt på barnerommene..slik vi liker det. Her er en gammel katte-sparebøsse
som min mamma har hatt, som jeg har hatt og som nå minstejenta skal få ha på sitt rom. Gøy med gamle ting som går i arv.

På guttesiden:

Denne lille pusen har også gått i arv, og den står på Johannes sin side av rommet. Norgesglass brukes til det meste rundt om i de tusen hjem, og her har jeg brukt de til pynt ved å ha legoklosser oppi. Fargerikt og dekorativt på et gutterom;) ( dette blir bare til pynt..alle legoklossene som er i bruk er i kasser)


Bittesmå babyklær er også dekorativt på et barnerom.

Dette ble bare en liten smakebit..flere bilder kommer selvsagt når alt er helt klart:) Det vil også komme bilder fra eldstejenta sitt rom etterhvert..hun er nemlig blitt lei av rosa-perioden og har byttet til lilla. Vi har også et lite prosjekt der inne som vi skal vise bilder av etterhvert:)  Litt mange baller i luften på en gang... ;)


Til alle som titter innom: God helg! :)

-Anne M-


6 kommentarer

Veronica

28.01.2011 kl.21:36

Så nydelig! Gleder meg til å sjå det heilt ferdig =)

dattera vår har nesten maken pusekatt, min mamma hadde den først også hadde eg den ;) koslig når slike ting blir satt pris på, og går videre i arv...

ønsker deg ei fin helg!

Veronica

28.01.2011 kl.21:39

Så nydelig! Gleder meg til å sjå det heilt ferdig =)

dattera vår har nesten maken pusekatt, min mamma hadde den først også hadde eg den ;) koslig når slike ting blir satt pris på, og går videre i arv...

ønsker deg ei fin helg!

jordegaard

28.01.2011 kl.21:46

Veronica: Ja det er veldig gøy med slikt.. Får håpe de varer i mange flere generasjoner også;)

Kjernefamilien :)

28.01.2011 kl.23:03

Det ser ut som dette blir kjempefint. Gleder meg til å se hele det ferdige resultatet og :)

frokenvestli

29.01.2011 kl.02:05

Blir spennende å se flere bilder! Ja norgesglass kan brukes til så mangt! Jeg oppbevarer smykker i mine :)

Nina

29.01.2011 kl.19:45

Fint det blir. Lampen til Elina har faktisk jeg sett på til Mailin også,den er veldig fin.

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits