Jeg gleder meg til å prøve noe nytt!

For et fantastisk flott vær det er nå om dagene:) Da jeg kom hjem fra jobb idag fyret vi opp en engangsgrill ute på den lille værandaen over inngangspartiet og grillet pølser sammen med barna. Stas for både små og store å kose seg litt i hverdagen.Straks det er vår og vær for å male utendørs skal vi igang med å male huset og inngangspartiet. Huset skal males i samme farge, men vi lurer litt på om vi skal ha listene rundt vinduer og pyntebården rundt huset i samme farge som veggene..*tenke, tenke*........

Som nevt tidligere så skal vi igang med en liten forandring i tv-stuen i andre etasje. Jeg gleder meg kjempe mye til vi kan begynne:) Tapeten er bestilt, ny sofa er faktisk kjøpt (fant en vi falt for alikevel som kommer om etpar uker), noen pynteputer er kjøpt og nå er jeg på jakt etter den rette lysekronen eller lampen som skal henge i taket:)
Stilen i tv-stuen vil bli litt annet enn det vi ellers har i huset..noen innslag av den stilen vi har ellers i huset vil det absolutt bli for "den røde tråen" må nok innom tv-stuen også! Stilen vil nok bli en blanding av røft, feminint og nostalgisk.

Jeg har også nevnt at tapetvalget er et litt dristigere valg enn hva vi ellers har på våre vegger.. Tapeten som henger på den veggen nå er en helt lys tapet med stort lyst mønster som nesten ikke synes......så selv om noen kansje synes at det nye tapet-valget ikke er dristig i det heletatt, så er det det for oss;)

Tapeten er brun med et stort mønster i en svak-turkis farge. Jeg tror det blir kjempe fint, og jeg gleder meg til å prøve noe nytt!

 

Til helgen får vi besøk fra det vakre sør-landet.. Min søster og hennes familie kommer den lange veien hit til fjells;) Så det blir nok ikke noe jobbing i tv stuen til helgen, men det blir nok mye familiekos og masse bolle-spising:) Fastelavensboller med krem:) Nam, nam...

Jeg ønsker alle som titter innom en fin kveld!

-Anne M-

16 kommentarer

ewymarie

02.03.2011 kl.20:28

Så tøff tapet! Med din kreativitet og gode smak blir det sikkert et flott resultat : )

monica73

02.03.2011 kl.20:32

Åh,dere har det fine været som jeg lengter etter her om dagen.Jeg har vinterferie og håpet og nyte den litt ute på verandaen.

For et vakkert hus dere har.

Jeg syns det er fint med hele huset i samme farge.

Vi har også en loftstue som jeg og min datter skal pusse opp litt snart,må bare vente på penger.
Det blir spennende med det nye tapeten, det var veldig lekkert ihvertfall! Gleder meg til å se hvordan det blir i huset deres :)

Creativboligstyling.

02.03.2011 kl.20:54

Alltid hyggelig med noe nytt! Blir spennende å se...for du legger vel ut noen bilder etterhvert ? ;)

Kjempe fin tapet!

He en koselig kveld!
Heldig er dere som har god vær. Her er det full storm! Kjempe tøff tapet. Gleder meg til å se resultatet :D Ha en fin kveld!

Bondekjerringa

02.03.2011 kl.20:57

Nydelig hus, men jeg syns faktisk listene skal få være i den fargen de er! Alt i samme farge blir kanskje litt "sterilt"?

Tapeten var tøff. Blir spennende å følge med. Regner med vi får delta i hele prosessen? ;)

Idak996

02.03.2011 kl.21:00

fine bilder!

brokenaron

02.03.2011 kl.21:20

Tapeten var kjempestilig :D Gleder meg til å se resultatet :)

jordegaard

02.03.2011 kl.21:51

Bondekjerringa: Joda det er jo fint som det er også..men fra gammelt av var de i samme farge som huset ellers (har sett på gamle bilder) Har sett mange lignende hus som har alt i samme farge, og jeg synes det er veldig "rent" og fint å se på.. Hus i denne stilen, sveitservillaer gjør ofte mye ut av seg med all pynten huset har og da er det egentlig fint å dempe alt det litt med en nøytral farge synes jeg.. (vi skal få utskjæringer og mere pynt på inngangspartiet slik at det får tilbake sitt opprinnelige utseende) Så tror nok at hele huset blir malt.. Men vi skal selvsagt vurdere det nøye før vi bestemmer oss helt:)

Det kommer nok noen bilder fra tv-stue prosessen ja:) Ha en fin kveld!

Nina og Mailin

02.03.2011 kl.21:59

Vi gleder oss til å se dere alle sammen i helgen:) mmm fastelavensboller høres godt ut:)

pitoresk

02.03.2011 kl.22:32

Knall tøff tapet! :-)

Gleder meg til å se valg av sofa,tapeten oppe, alt av detaljer! :-)

Så flinke dere er blir det garantert flott!

-Ha en fin kveld og lkke til med tv-stuen :-)

Klem

Bondekjerringa

02.03.2011 kl.23:29

Ja, da ville jeg faktisk hatt det slik det opprinnelig var! :)

Bærumsfruen

03.03.2011 kl.08:54

Tror faktisk jeg hadde beholdt fargen som den er på huset,

iom at fargen er såpass lys, gjør den ikke sååå mye ut av seg - så man får fortsatt dette "rene" følelsen...

Og hvorfor ha sveitservillaen sånn som "alle" andre har? ;-)

Knalltøff tapet - i min bok er det så absolutt et dristig valg,

jeg hadde aldri turt å ha det hos meg..

Men når jeg ser på bildene av huset deres, og hvor flink du er med interiøret -

er jeg ikke i tvil om at du vil få denne til å fungere helt fint med resten av huset!

Knallfink er du :-)

jordegaard

03.03.2011 kl.10:09

Bærumsfruen: Jeg og Svein er opptatt av å bringe huset tilbake til det opprinnelige utseende som det hadde da det ble bygget for 112 år siden.. Det har vært vår hensikt med dette huset hele tiden. Ville vi hatt et hus som alle andre har hadde vi bygget et hus fra en katalog eller noe og revet denne rønnen som det egentlig var da vi startet her;) Nå som vi har nådd målet med huset så vil vi jo prøve å få på plass de siste detaljene fra dets opprinnelige utseende. :)

Ja det er nok et dristig valg her i huset den tapeten..og jeg er selvsagt ikke sikker på at den skal passe inn, men jeg har en liten plan og håper at det blir bra:) Ha en fin dag:)

Huset på landet

04.03.2011 kl.17:35

Så flott bilde av huset deres i det strålende været!

Håper og tror vi får smake litt av godværet her i Fredrikstad i helgen... :-))

Så ut som en lekker tapet, og jeg er ikke i den minste tvil om at det kommer til å bli helt fantasktisk. Har jo sett bilder av det dere allerede har gjort - og det er jo kjempefint!

Ønsker deg og dine en fin helg, med masse bollespising... :-))

Gode klemmer fra Line

taubanevegen

05.03.2011 kl.11:05

Huset er jo så vakkert slik det er nå, men tror det vil bli helt nydelig å male hele huset, vegger og lister og alt!, i samme farge! Det vil bli virkelig helhetlig!

Tøff og flott tapet, blir kjempespennende å følge med videre!

God lørdag! :)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits