Give-away/ konkurranse med påske-premier!

Nå er det klart for en ny give-away/ konkurranse her på Jorde gård! :) 
Jeg er veldig glad i påsken, og tenkte derfor at dette skal bli en "påske-utfordring"...og premien er påskepynt!

Reglene er enkle: -Alle kan delta èn gang, med eller uten blogg.
-Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å skrive en kommentar under dette innlegget og kort fortelle hva du liker med påsken:)

Konkurransen avsluttes mandag 21.03.11. klokken 20.00.

Premien er dette:

PåskepyntTre nydelige pynte-egg i glass fra Lisbeth Dahl i fargen rosa, grønn og hvit.


Fire gule påskelys og en pakke med påskeservietter


Fire flotte eggeglass fra Lisbeth Dahl                                            - 3 pynte-egg fra Lisbeth Dahl (grønn, rosa og hvit)
                                           - En pakke med påskeservietter
                                           - 4 gule påskelys
                                           - 4 eggeglass fra Lisbeth Dahl

Da håper jeg at det blir mange som melder seg på denne gangen også:)

Lykke til!

-Anne M-

 

 

65 kommentarer

Bondekjerringa

14.03.2011 kl.19:02

Det jeg liker aller best med påsken, er at det er et sikkert tegn på at det snart er sommer ;) Hihi! Ikke verre enn det :)

Renate`s kreative hjørne

14.03.2011 kl.19:06

Det jeg liker med påske er å være med familie på hytta, gå på ski, spise masse god mat og snop, nyte solen(hvis det er sol) og bare slappe av :)

Må bare si at premiene er utrolig fine :) *krysser det som krysses kan*

Ha en fin dag <3
Har egentlig ikke noe forholdt til selve påsken. Før da jeg gikk på skolen var det beste med hele påsken at vi fikk fri. Nå som jeg selv er blitt "voksen" og fått barn selv gleder jeg med til Thea kommer hjem med hjemmelaget påskepynt, og når vi skal spise påskeegg :)

Annette

14.03.2011 kl.19:14

Oi, dette vil jeg være med på :)

Jeg er også veldig glad i påsken ikke bare fordi man har fri dager og man kan gå på ski og kose seg med påske egg, men også fordi dette er en kristen tid som betyr mye for meg.

Å lese om Jesu sine siste dager, gjør jeg hver påske og det hender ofte at jeg ser filmen Passion of the Christ som handler om Jesu sine siste dager. Det er liksom ikke noen påske uten den filmen, familien, appelsin og kvikk lunsj og påske-egg jakt i hagen =)

Gleder meg til påsken jeg nå!

dahlidaa

14.03.2011 kl.19:27

Jeg gleder meg til påsketurer i skog og mark sammen med tobeinte og firbeint. Bål, kakao og kaffe ute i naturen :)

Kjempefin premie :)

Irene

14.03.2011 kl.19:33

Hos oss starter vi sommersessongen på hytta i påsken. En flott tradisjon med båtpuss, hele familien samlet og lammelår påskeaften. Hos meg er påsken likestilt med julen når det gjelder pynting, mat og familiehygge.

Hilsen Irene

Kjernefamilien :)

14.03.2011 kl.19:44

Nydelig give away :)
Påsken vil alltid være en spesiell tid for oss i årene fremover. For det var rundt påsketider i fjor, at vår lille Majken kom til verden. Og jeg kjenner allerede nå at jeg får minner tilbake fra da jeg var gravid. Snøen som smelter, knopper på trærne, og solen som varmer godt på kroppen.
Jeg elsker følelsen av å kjenne våren på kroppen, og når påsken er her så er det definitivt vår. Deilig!
For meg betyr påsken gode minner, mindre klær, bedre humør og ikke minst deilige turer i vårsolen :)
Ha en fin kveld videre :)
Klem A-C

frokenvestli

14.03.2011 kl.19:46

For en flott konkurranse! Det jeg liker med påsken, er det forhåpentligvis også i år, fine været. Når vi er på hytta graver i en skikkelig sittegrop, med beinstøtte og bål. Fyller den opp med sitteunderlag, pledd og puter. Smører litt solkrem i kinna og setter solbriller på. Da setter jeg meg godt til rette, gjerne med kakao, sjokolade og musikk på øret. Bedre enn det blir det ikke. Så er det jo alltid litt stas med påskeegg også da, er fortsatt glad i søtsaker vetdu.

mitthvitehus

14.03.2011 kl.19:50

Nydelige premier...:)

Det jeg liker best ved påsken er at våren er like rundt hjørnet om den ikke allerede er kommet til oss da;)

Og hva er ikke mer koselig enn å kose seg med pynting med påskekyllinger, påskelys og påske-egg.

Tenker man på hva som skjer før påsken så er det det å blåse og male egg sammen med ungene.

Skiturer med masse sol, fregner, kakao, og grilling av påskepølser..:)

Og ikke minst se hvor stor pris ungene setter på sine påske-egg som vi har laget til dem....:)

Klem
Påsken for meg er når vi drar på hytta på fjellet,setter igjen bila på parkeingsplassen og tråkker på ski innover for å komme fram :) Deretter å sette seg ned i solveggen med en appelsin og en liten bit kvik lunch, man kjenner sola steker i ansiktet og må faktisk smøre seg med solkrem.. *Påskestemning*

brokenaron

14.03.2011 kl.20:24

Det beste med påsken er dagene med familie og venner og det at det er et sikkert vårtegn :D

lifeofsunny

14.03.2011 kl.20:25

For en nydelig premie=)

Det jeg liker med påsken er: på hytta med familien, kosen med barna, være ute i snøen med solen i ansiktet, grilling, påskeegg, og koselig tv.

pitoresk

14.03.2011 kl.20:25

Jeg er gjerne med igjen :-) Så nydelig premie!

Det jeg liker ved påsken er familiehygge i solkroken med appelsiner og kvikk lunsj, skiturer, og virkelig kjenne at sola kommer nærmere og nærmere. Våren er rett rundt hjørne! og selfølgelig all koselig pynt som hører påsken til! ;-)

-Du da? :-)

God kveld!

Margit

14.03.2011 kl.20:26

så snill du er som har en sånn giveaway:) også så nydelige gaver!

det jeg liker best med påska er at det er et tegn på at det nærmer seg vår og være på hytta med familien og kose seg med påskeegg:)
Så morsomt!

Jeg slenger meg på, å liker påsken fordi det er ett sikkert vårtegn, man koser seg med familien, spiser påskegodt og ser påskekrim♥

Ha en fin uke,

Klem Jatte!

Hanne

14.03.2011 kl.20:31

Tid ilag med familien, uteaktiviteter og avslapping. Stort kryssord og påskekrim.

Snø som smelter, og sol som varmer.

Ann Siri

14.03.2011 kl.20:48

Det beste med påsken er lykkelige barn, være ute masse og kvikk lunch. Og selvfølgelig kvalitetstid med familien :-)

Frk.S

14.03.2011 kl.20:58

Påske for meg er familiehygge på hytta med påskeskirenn for barna!

Skiturer til "gamlesetra" med kvikk lunch, appelsiner og toddy i sekken.

sitte og nyte sola som varmer:-) og selvfølgelig lammelår til middag! *mimring*

Gleder meg!

Hjemmehossilje

14.03.2011 kl.21:10

Det jeg liker best med påske er hyttekos, skiturer, gode måltider med familien, skattekart på hytta for barna. Og nå...vil langfredag ha en spesiell betydning, siden min lille snuppe ble født langfredag 2010:)

stineleikvold

14.03.2011 kl.21:15

Hei sann!

Først og fremst vil jeg bare si at du/dere har en veldig fin og koselig blogg.

Jeg elsker påsken. Det er liksom da du kan kose deg litt ekstra med sjokolade og være med familien på skirenn på fjellet. Vi pleier å ha langrennsrenn på skjærtorsdag og så er vi der bare for å møte familie og venner. vi har det alltidd veldig morsomt når vi er på renn. fint vær har også noe å si i påsken, blir det ikke sol og fint vær blir heller ikke påsken noe bra.

Ida Gundersen

14.03.2011 kl.21:20

For en flott give away!! Det jeg liker ved påsken er at familie og venner samles rundt nydelige måltid etterfulgt av brettspill og kos. Å bare kunne nyte hyggelig selskap, sol, påskegodt, skiturer og sist men ikke minst at våren og sommeren er rett rundt hjørnet. Sitte i solveggen innpakket i ullpledd med en kopp kako i den ene handa og appelsin i den andre... hærlig!! Å som jeg gleder meg til påske =) Krysser fingrer og tær for at jeg har vinnerlykke denne gangen for premien var jo bare helt nydelig!! Ha en fortsatt god dag på Jordegaard!! =)

kari B

14.03.2011 kl.21:54

Hei!! :)

Påske er familie ,gode venner og masse kos.Bål og grilling.Og påske egg såklart! :)

Celine

14.03.2011 kl.22:01

Det jeg liker best med påsken er vel forsåvidt tre ting: påskeværet, de fine fargene og ikkeminst påskeeggene :D Tror jeg aldri vil vokse det med påskeegg fra meg! Det blir også ekstra stemning med godteriet som tilegner seg høytiden :) Påsken er en tid jeg forbinner med fjellet, men denne påsken tilbringer jeg og familien i vårt nye hus med innreding og det som følger med flytting! Men påskeegg og påskekos kommer vi ikke unna :)

Nina Augland

14.03.2011 kl.22:06

Det jeg liker aller best med påsken er at nå er det vår. Begynne å klargjøre hagen for vårblomster , plante stemorsblomster. Liker all symbolikken med alt som spirer og gror i naturen, det nye livet. Ellers er det påskegodteri som står høyt i kurs.

EliEli

14.03.2011 kl.22:23

Hos oss har vi hjemmepåske nesten hvert år. Det betyr lange dager m avslapning og dagsskiturer. Men høydepunktet hver påske er at mine tre døtre og jeg ser "Stolthet og fordom", den med Colin Firth som Mr Darcy, selvfølgelig. Ååå, jeg gleder meg!!

monica73

14.03.2011 kl.23:16

Det jeg liker aller best med påsken er at vi har fri alle sammen noen dager og kan ha litt familie tid,også er det jo et tegn på at sommeren nærmer seg.

Klem

Fru Blom

14.03.2011 kl.23:25

Det jeg liker med påsken er at det nærmer seg varmere tider- man kan ta med seg engangsgrill i skogen og grille pølser og spise kvikk lunsj. (Kvikk lunsj MÅ jeg ha i påsken ;) mens man kjenner at solen virkelig begynner å varme! Det er deilig det!! :) En tur på fjellet er også flott i påsken..

CamillasVilla

14.03.2011 kl.23:48

Påsken er tradisjon for meg; fri fra jobb til å bruke sammen med familien, fortrinnsvis på hytta. Der blir det mange skiturer, deilig tid i solveggen, aking, tull og tøys utenfor hytta, grille pølser, pappas hjemmelagde ertesuppe i solveggen etter en skitur, lammestek på påskeaften, spill på kveldstid, laange late og deilige frokoster, en etterlengtet strekk på sofaen etter en slitsom skitur på kladdeføre (hehe, det skjer alltid... kladdeføre altså...), solbrente neser, speide etter Kronprinsparet på skitur (ja faktisk...!) og ikke minst; et gedigent påskeegg alle kan gjøre innhogg i på kveldstid. Herlige minner jeg håper varer og varer og varer! :)

En super premie, tvi tvi til meg!! :)

Klem Camilla

Helen

15.03.2011 kl.10:19

Det jeg liker best med påsken er selve kosen med familien, god og lang frokost. En hygge og en fin start på våren :)
Det jeg liker best med påsken er å ta seg noen koselige langrennskiturer på fjellet, grille og spise kvikk lunch :) Det er så koselig!! :)

Påske egget og påskepynten har kommet i hus, og det er avslapping og lek hele tiden :)

Klem :)

Den lille familien Skundberg

15.03.2011 kl.10:53

Det som er påske for meg er kvikk lunsj, appelsin, kakao, pølse m/brød og ostesmørbrød på bål <3

Er så herlig å kjøre snøscooter på lia, finne seg en fin plass å sitte i sola, brenne bål og bare kose seg med familie og venner :D

Så har jo gubben ferie hele påskeuka, så vi koser oss sammen..

I år blir det første familiepåske for vår del, så nå skal Lille også få ta del i denne heeerlige høytiden :D

<3 Påske <3

Mariann

15.03.2011 kl.13:50

Hei!

Kjempebra blogg du har! Eg er innom daglig for nye idear! :D

Så over til det beste med påska: Sol, vår og snø på fjellet. Skitur til hytta, kvikklunsj og appelsin i solveggen. Fri og familietid! Og ikkje minst snart vår/sommar! I tillegg gifta vi oss i påska i fjor, så den blir jo litt spesiell sånnsett! :)

GOD PÅSKE til deg og dine :)

Nina

15.03.2011 kl.15:02

Det jeg liker med påsken er all familie kosen og det deilige påske været:)

Silje Amalie

15.03.2011 kl.18:11

Så flotte give away gaver:) Påska er tid for familiekos, brettspill eller andre kjekke aktiviteter. Berre det å tid å være ilag å ha det gøy er viktig. I år er påska tidlig, og visps- så er det sommer:))) Og så gleder eg meg til krimen på melkekartongen:)

Monica

15.03.2011 kl.20:44

Det jeg liker med påsken er en tradisjon jeg har tatt med meg fra jeg var lita, og det er å lage påskeeggene selv. stikke hull på eggene og blåse ut innholdet, for så å male de etterpå. og kvikk lunch i solveggen selvfølgelig :) Og det Silje Amalie nevner, påskekrimen på melkekartongen.

Marie Elise

15.03.2011 kl.21:40

Hei. Jeg liker de fine skiturene med appelsin og kvikk lunsj, påskeeggene som skal finnes, og å pynte med barnas pynt laget i barnehagen:) Åh, gleder meg!

Marie Elise

hvitlykke@gmail.com

Ingunn

15.03.2011 kl.22:50

Jeg synes det er noe helt spesielt med påsken; alt er så lyst og lystig, det går mot fine tider, alt det gule får meg i godt humør... Sol, godt vær, sitte i solkroken på terrassen... fregner... påskeegg, god mat og godt selskap =)

16.03.2011 kl.10:03

Her MÅ man jo bare hive seg på ;-)

Beste med påsken;

Sol, snø som smelter, deilig fjelluft og anton berg marsipanegg ;-)

Marianned

16.03.2011 kl.13:09

Så moro! :)

Jeg liker å kose meg med familie i påsken, helst ute i solveggen med appelsiner, kvikk lunsj og litt solo i glasset :) Og ikke minst å overraske min mann og hund med hvert sitt påskeegg ;)

Marianne

16.03.2011 kl.15:54

Hyttekos med familien, latter, gleder og ingen bekymringer, deilig! :)

Sola som skinner og varmer. og ikke minst påskerennet :D

<3

Andrea'a

16.03.2011 kl.16:26

Påsken er en herlig tid der man kan bruke mye tid sammen med familen uten å tenke på jobb eller skole. Denne høytiden er herlig fordi det er virkelig starten på våren, sola begynner å dukke opp flere steder og de fine fargene i skogen kommer fram. Fuglene synger og isen smelter, også kan vi ikke glemme appelsin og påskesjokolade i sola sammen med en bok påskekrim. Sola som varmer i annsiktet og påskeegg til de små. Påske er en herlig tid der man skal ta vare på familen og ønske våren velkommen! :)

Kristina

16.03.2011 kl.17:09

For en flott giwe away!

har gode påskeminner fra da jeg var liten, og var med besteforeldre på hytta i påsken.

Nå gleder meg til å kose oss hjemme, spise marsipan og høre på Radio Hallingdals påskeradio :-) den hører med hver påske.

Maren

16.03.2011 kl.22:04

Påsken er aller best når man kan kose seg på hyttetur med vennegjengen, så på ski og nyte sola i hytteveggen. I tillegg er det jo alltid litt ekstra god mat og godis =)

Også er det alltid moro å komme hjem etter noen dager på fjellet å se at sommeren er kommet mye nærmere!

Ina

16.03.2011 kl.22:22

Som lærer i videregående skole er påska en fin og rolig tid før heldagsprøver og eksamensstress setter igang. Siden jeg går etterutdanning selv i år, er det ikke bare elevene som skal til pers heller. Selv om jeg er veldig glad i jobben min og trives med alle jeg har rundt meg der, så er det deilig med en avkobling og gjøre noe HELT annet i en drøy uke. Som f.eks. å sitte i solveggen og nyte at alt det hvite renner bort etter en lang vinter :) DEILIG! For meg er slike uker en ren energiinnsprøytning som vi alle trenger i ny og ne :) Jeg trenger heller ikke reise langt bort, eller på fjellet, bare det å kunne sitte rolig hjemme uten å MÅTTE gjøre noe syns jeg er kan være vel så bra. Da er det naturligvis også hyggelig å kunne pynte litt med "vårfarger" inne (og i pottene ute), som de vi finner frem til påsken :)

Anne

16.03.2011 kl.23:01

Dette var fint altså;) fargen på de eggene var nydelig og hadde pyntet påsken opp litt ekstra;) Det jeg liker med påsken er når vi alle har fri og kan slappe av med en deilig frokost, for så å pakke sekken å dra på fjellet, vi har ikke alltid snø her i påsken så det blir uten ski;) når vi er på fjellet eller heia som vi sier her, da samler vi inn ved, fyrer opp bål, ungene spikker pinner til pølse og marsmellows. Av å til finner vi en flat Stein så vi kan steike egg og bacon på, ellers har vi ei tradisjons gryte som har fulgt oss i mange år den fyller vi med egg, så eter vi egg omtrendt til vi legger de selv igjen;) etter det har vi tradisjonsvis kvikk lunch og appelsin, hva er påske uten det? Ungene får selvf påske-egg som fortæres fortere en svint. Ellers i påsken så er det å være med familien, se film på tv, påske-krim og ikke minst spille spill med barna;) millionær går det i da og UNO;) påsken er en herlig tid uten stress og mas sånn som julen, tenker jo litt på Jesu oppstandelse og da jeg så den filmen som gikk for noen år siden, synes den var rørende og fin... Ønsker dere alle en fin tid før påske;) kos dere;):) klemklem

Hanne

17.03.2011 kl.09:16

Åh, for en utrolig giveaway! Så mye vakkert :)

Det jeg liker med påsken er å samle venner og familie på hytta på fjellet. Nyte lange skiturer i påskesolen og deilig vårluft. Spille Yatzi på kveldene. Gjemme påskeegg for barna og se på at de leter høyt og lavt etter de. Kvikk-lunch, appelsiner, kakao... :)

Påsken er så koselig!

Lillepromille

17.03.2011 kl.10:16

Jeg elsker påsken fordi hele familien samles på hytta vår på fjellet. Der er vi med på skiløp, minikonserter og mye artig. Men det alle gleder seg mest til er påskeskirennet, der alle kler seg ut og hygger seg sammen. Vi samles flere hytter og priser på kostymer deles ut og vinner fra rebusløpet kåres! Både store og små koser seg med hoppkonkurranse. De voksne får "noko attåt" til kaffen og barna får toddy, kakao og kvikklunsj :) Og hvis været er knall, så er det ingen andre steder i verden som er så fantastisk som akkurat der :D

Ramona

17.03.2011 kl.19:47

Hei!

Det jeg liker best med påsken er at det skal være minst mulig stress,masse SOL,Kvikk lunsj i skiløypa og appelsinen i sekken!

Den dagen jeg liker best er påskeaften,da er det skikkelig påskekos med fornøyde å glade barn.Påske egg til både store å små :))

Ninamor

17.03.2011 kl.22:20

Fikk tips om bloggen din i dag, Anne Margit. Da måtte jeg jo inn å sjekke. Kjempefin blogg!! -og interiør KAN du jo bare så til de grader:-).

Kan jo slenge med noen stikkord angående påske for meg da...Hytta fylt med familie, skiturer med obligatorisk kvikklunsj i sekken, lese et blad i solveggen, duften av solkrem, påskeskirenn på idealtid, påskeegg (som må etterfylles), følelse av VÅR..

Nina H

17.03.2011 kl.23:49

Det jeg liker med påsken er å gi barna påskegg! Syntes det er sååå stas å se gleden i øynene dems når de åpner opp påske eggene sine! Vi har en tradisjon på at vi ikke bare gir dem godis, men også litt dill og dall. Og dem blir alltid glad for det dem får. Takknemlige barn, altså :)

Liker også påskefrokostene vi har med egg, ferske rundstykker og masse annet snadder! Turene vi har i skogen med kviklunsj, appelsiner og kakao.

Jeg elsker alle høytider, så gleder meg helt vilt til å finne frem mine søte små påske kyllinger!

Stine

18.03.2011 kl.00:32

Oi, så koselig med konkurranse! :)

Hva jeg liker med påsken? Jo, det er både fridager og lange late hjemmedager. Ute og grille dager. Kakao inne i sofaen dager. Rideturdager. Venninnedager. Shopping dager. Sverigeturer. Tantebarn på besøk dager. Og alle andre dager. Og ikke minst de dagene man kan gjøre som man vil uten dårlig samvittighet! :)

Siv Annette

18.03.2011 kl.00:58

For en flott konkurranse :) Jeg er så glad i påsken av den grunn at det alltid er tid til familiekos da, uansett hvor travel livet og hverdagen er ellers, har man alltid tid til å sette seg ned, spille spill eller kort med hverandre i påska. Ingenting slår hytteturer i påska, da er det skikkelig familiekos med masse spill og bøker, herlig rett og slett! :)

Marion

18.03.2011 kl.11:31

Jeg liker de gode lange frokostene:)

ingvild

18.03.2011 kl.14:51

Påska for meg er hyttatur, masse skigåing og i år er sikkert lamminga begynt sidan påska er so sein

Ingvild j

Wandee <33

18.03.2011 kl.14:58

Jeg liker påske. Men jeg vet ikke alt om påske da. Fordi jeg vet ikke alt om påske fordi jeg er ikke norsk men jeg elsker påske det er kjempe fint vær og koser oss med godteri :D

Cecilie a

18.03.2011 kl.19:42

Liker påsken godt siden vi har fri og kan slappe av hele familien på hytten. Kose oss med god mat og gå på turer på fjellet.

taubanevegen

19.03.2011 kl.12:56

Påsken... Våren er nær, eller kanskje allerede kommet?! Hyttekos & hjemmekos, ski- og gåturer, sitte i solveggen, grille på bål eller stormkjøkken, påskeeggjakt for barna, løkblomster... og ikke minst: GOD TID! :)

Koselig give away med nydelig premie!

God helg!:)
Det jeg liker aller best med påsken er....sol(forhåpentligvis), fri, kos med familien og late dager! Hvis jeg er i bakken på snowboard noen ganger også, så er påsken perfekt :)

Stine

19.03.2011 kl.16:20

Påsken er noe helt spesielt syns jeg! Dette fordi sønnen min på snart 1 år, ble født på palmesøndag i fjor. Så denne påsken var ekstra spesiel:D Påsken betyr familietid! Gjerne på fjellet med snø og sol utenfor vinduene, fyr i peisen og påskegodt i skålene :)

Ole Martin

19.03.2011 kl.18:46

For noen nydelige egg! Og så utrolig snill du er som gir de bort, tror nesten ikke jeg hadde klart å skille meg fra dem ;)

Påska for meg betyr fri fra jobb, påskevær (som SKAL bestå av masse SOL), god mat og gode venner. Holder meg også vekk fra fjellet, spesielt etter en så lang vinter som vi har hatt nå. Kan heller nyte Kvikklunsjen og appelsina i sola hjemme ;)

Klem Ole Martin

Astrid

19.03.2011 kl.19:02

Åh - det flotteste med påska er igrunn de stille dagene med fuglekvitter og blomster som stikker fram fra snøen. Verden begynner sakte å få en anelse farge igjen, og man kan sitte i solveggen uten jakke på.

Men det aller, aller beste er at det er den eneste uka i året jeg kan lese et par bøker uten stopp. Og da snakker vi skjønnlitteratur og ikke pensumlesing :)

God helg!

Anne

19.03.2011 kl.21:50

Noe av det jeg liker med påsken er at den også markerer starten på våren. Med påskeliljer i vinduet og pynt med fine påskedetaljer ellers i huset skaper det en god og spesiell stemning. Det er også godt at påsken gir et lite pusterom med tid til turer både til fots og på ski, eller koselige byturer i en stille by. Jeg gleder meg!

Lena Kristin

19.03.2011 kl.22:32

Hei!

Det beste med påska er at det er en familiehøytid som jula, men med langt mindre stress! Det er bare en deilig tid med lysere dager og god til til familie og venner!

Veronica

20.03.2011 kl.18:39

såg plutselig at du har en ny give away her :) vil gjerne delta, nydelige premier!

Det eg liker best med påsken er dei ekstra fridagane eg får med barna mine :) Så har vi som tradisjon og plukke inn kvister og sette i vase, som barna får pynte med små påske-egg. Vi bruker og å blåse ut innholdet i vanlige egg, så barna får male dei :) Har planer om å lage kvar sitt personlig egg til barna i år, med å bruke serviett-decupage, så skal eg fylle dei med påskegodt til mine to små. Så blir det nok noken koslige turer ut for å nyte naturen, med kakao og forhåpentlig litt sol :)

Anita

21.03.2011 kl.18:01

Det jeg liker best med påsken er fridager sammen med kjæresten og familien. Vi har ikke hytte,men vi koser oss hjemme:) Å starten på våren med fuglekvitter og sool!

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits