Gamle medisinflasker og et gammelt bilde

Gamle medisinflasker som det har vært medisin til dyrene/kuene på..det fant vi i stabburet i fjor sommer da vi ryddet litt der. ( flaskene var selvsagt tomme) Disse flaskene hadde Svein og hans venner lekt med da de var små, så da er de jo ikke SÅ gamle disse flaskene, men med en ståltråd på toppen så synes jeg de ble nokså søte og dekorative på en enkel måte:)
Også så praktiske til små søte blomster da..små barn kommer jo gjerne inn med en og en blomst, da er slike små flasker perfekte..
Vi har ett gammelt bilde stående fremme i finstuen, og det er et bilde av Svein sin oldemor da hun var barn..det var nettopp hun som har vært den første til å bygge og bo i dette huset for 113 år siden. Da synes vi det er både flott og inspirerende at hun får stå fremme og minne oss på husets historie:)

I dag er det som kjent 1.april..den store luredagen;) Jeg har enda ikke blitt orntlig lurt, og har heller ingen planer om å bli det..,men vi får se..jeg er nokså lettlurt igrunn.

Har du blitt lurt idag? Eller enda bedre..har du lurt noen? ;)

Ha en nydelig fredagskveld!

-Anne M-

 

8 kommentarer

Jeg har ikke blitt lurt nei, og har faktisk ikke lurt noen heller (ennå)! :)

Kjemesøte flasker, og enda bedre med de fine blomstene i! Fint bilde også, koselig med gamle ting som har en historie :) God helg til deg og dine!

villasoltoppen

01.04.2011 kl.19:26

Søte flasker.Jeg har gjort noe lignende med disse sviskesaft-flaskene fra nestlee. De er selvfølgelig ikke like unike som medisinflaskene du fant i stabburet,men de er ganske søte de også :-)

Ha en fin helg!

mosdal

01.04.2011 kl.20:01

Så fiint! :) Vi har masse gamle flasker stående på låven, kanskje kunne jeg brukt noen av dem? hmm, må jeg finne ut av, takk for tipset ;D

Hanne

01.04.2011 kl.21:19

Åj..sånne små flasker har jeg stående i en eske i kjellern. Tid for å ta de fram kanskje..

Har lurt ganske mange...ca 65 stk.. har egentlig bursdag i september, men fikk folk på facebook til å tro jeg hadde i dag, fikk dermed masse gratulasjoner, klemmer da jeg var innom barnehagen.. har gått å småknist i hele dag.

pitoresk

02.04.2011 kl.00:23

Nydelige flasker og bilde :-)

Slike flake kommer godt med til disse små blomstene- ksulle gjerne hatt noen selv :-)

Enn så lenge går det i eggeglass.

-Ha en fin helg :-)

taubanevegen

02.04.2011 kl.08:54

Søte flasker, dekorative! Og et koselig bilde med historie! Skjønner godt at det er fint å ha det bilde stående fremme!

Ha en flott lørdag! :)

ewymarie

03.04.2011 kl.00:05

Vakkert ! Det er så fint med blomster i slike flasker og bilde var herlig og nostalgisk : )

Camillas Villa

03.04.2011 kl.21:43

Så utrolig søte! De kan jo pyntes med alle mulige slags blomster, enten fra butikken eller fra egen hage etterhvert!

Liker! ♥

Klem Camilla :)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits