Hvor ble det av påskestemningen?

Påskestemning for meg er å reise på hytta, ta en liten skitur og grille pølser, kose seg i solveggen mens barna baser i snøen, kakao med krem og kvikk lunch i sekken når vi er på tur, lese en spennende bok forran peisen om kvelden eller se en skummel film i armkroken til mannen, middager med familie og maling av påskeegg + mye mere!

I år som påsken er så sent så mangler vi rett og slett snø for å få påskestemning.. Ikke engang på fjellet var det igjen noe særlig med snø. Så i år ble det ingen basing i snøen, skiturer med kvikk lunch i sekken, og hyttekos.. På hytta var det bare vått, smelting av snø for fullt og sølete, mens her hjemme er det tørt og fint og så mye å gjøre samtidig som barna leker på tunet. En dagstur til fjels for å grille litt pølser er det nærmeste vi kommer påske på fjellet i år. Godt man kan lage litt påskestemning hjemme også:)

Vi har virkelig fått gjort mye her ute disse dagene.. Utskjæringer på inngangspartiet ved vaskeromsdøren og verandaen begynner å ta form:) Jeg gleder meg kjempe mye til å vise bilder av hvordan det blir.. Vi har kommet godt igang med maling av hus..(selv om det selvsagt gjenstår mye)

I kveld skal vi vaske av oss malingsflekker og sette oss godt plantet i sofaen og se på film:)

En fin fredag ønskes fra meg til alle som titter innom:)

-Anne M-

 
5 kommentarer

dahlidaa

22.04.2011 kl.20:46

Jeg synes loftstuen deres er så fin!

Blir nok ikke skikkelig påskestemning i år, men man får bare nyte fridagene likevel. Vi har vært på lang skogstur i strålende sol, og hatt årets første grillmåltid på terassen. Ønsker deg en fin påske videre :)

jordegaard

22.04.2011 kl.20:58

dahlidaa: Fridagene nytes fordet:) Takk, og ha en fin påske du og:)

Marianned

22.04.2011 kl.21:26

Det har ikke vært mye påskestemning her heller, vi har nesten hatt full sommer på det beste :)

tuddeli

22.04.2011 kl.22:26

Den tapeten dere har der er så rålekker!! :)

Tanya

24.04.2011 kl.22:00

Utrolig fin stil altså! Kjenner jeg gleder meg til å flytte ut selv, bare for å innrede alt helt for meg selv! :)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits