27.apr.2011

Da var vi alt godt i gang med en ny uke på jobb, barnehage og skole etter en herlig påskeferie.. :)

Alt av påskefarger og påskepynt er ryddet vekk og igjen minner det bare om vår her i huset....duse pastellfarger, lyst og luftig!Ute ble det ordnet en del når vi hadde ferie. Blandt annet fikk vi startet med å lage utskjæringene/ utsmykkningene som huset skal ha på inngangspartiene. (hovedinngangsparti og vaskerommsinngang)Det er ikke færdig enda siden det er en ganske stor jobb med å sage ut alt, men vi er godt i gang med utskjæringene på vaskeromsinngangen. Og der ser det slik ut:Vi gleder oss kjempe mye til vi får laget slike på hovedinngangspartiet også....da får huset tilbake sitt opprinnelige utseende, noe vi har hatt som mål hele tiden.

 

I morgen skal vi kjøre en rask tur opp til Geilo (heldigvis ikke lange kjøreturen dit) og sjekke utvalget i skarverennsbutikken:) Utrolig greit å kunne handle skiklær, treningsklær,  og diverse utstyr der med gode tilbuder:) Pleier som regel ikke å komme tomhendt hjem derfra;)

En fin kveld ønskes fra meg til alle som titter innom:)

-Anne M-

9 kommentarer

Benedikte

27.04.2011 kl.19:43

for et nydelig hus dere har!! når jeg så bildet i headeren tenkte jeg at det er akkurat sånn jeg vil at mitt hus skal se ut, når jeg kommer så langt:p
Nyyydelig hus altså, både ute og inne :) Skikkelig sånn sveitservillapreg :o)

jordegaard

27.04.2011 kl.20:34

Benedikte: Takk for det:) Bra å ha noen drømmer..og et slikt hus kan fort bli virkelig:)

jordegaard

27.04.2011 kl.20:35

Babylykke?: Takk for det:) Ja det er jo en gammel sveitservilla, og da vil vi ha tilbake det preget:)

designdrommer

27.04.2011 kl.23:54

Rett og slett nydelig! Jeg har sansen for at folk tar vare på og restaurer eldre hus med særpreg! :)

Marianned

28.04.2011 kl.13:44

Det blir fint! Gamle gårdshus er min aboslutte favoritt, og skal vi bygge igjen blir det i den stilen :) Lykke til videre med utskjæringene :)

Creativboligstyling.

28.04.2011 kl.18:27

Sååå lekre bilder!! Som alltid!! :DD

Delikat og inspirerende som alltid! :)

Har skrollet meg litt nedover siden din, for det er lenge siden jeg har fått besøkt bloggen din....(og alle andres blogger) Har vært andre ting som har stått i fokus nå, derfor har jeg hverken fått blogget så mye selv...eller fått besøkt andres. men i dag tok jeg meg en liten besøks runde! :)

Håper dere hadde en flott påske! :)

Ha en fin vår kveld <3 Her skinner solen fortsatt.

*klem*

Camillas Villa

28.04.2011 kl.22:38

Det kommer til å bli superfint!!

Og så fint det ble i stuen med lysegrønne detaljer! Lekkert!!

God torsdag/snart fredag!!

Klem Camilla :)

Consuming

29.04.2011 kl.21:12

Første gang jeg er inne på bloggen din i kveld. Så fantastisk lekkert dere har det! (Og imponerende at du klarer å holde det så ryddig med 3 barn, hi-hi!) Fikk masse inspirasjon, så kommer helt sikkert tilbake. :-) God helg!

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits