Det spirerHei og god dag:)

Det blir sjelden mellom hver gang jeg er inne på denne bloggen nå.. Men det hører vel med til årstiden;)
Det er ikke så veldig mye nytt som har skjedd her siden sist. Uteprosjektene har tatt en brå pause siden været har vært så dårlig de siste ukene. Ikke like stas å male ute når det regner og blåser om hverandre;)
Noen husker kanskje at jeg fortalte om en spennende mail her for en god stund siden.. Den var fra noen som ville komme og ta bilder her til en interiør-reportasje. Her om dagen hørte vi fra de igjen og antagelig får vi besøk fra dem i august:) Dette er så spennede og samtidig små-skummelt, men mest kjempe spennende! Skrekkblandet fryd kalles det kanskje;)

Jeg og ungene plantet noen frø for noen uker siden.. og de spirer og gror på kjøkkenbenken. Snart skal de plantes ut..bare god-været dukker opp;)


En fin dag ønskes fra meg til alle som titter innom:)

-Anne M-

7 kommentarer

ernashus

26.05.2011 kl.11:41

Koselig når det spirer og gror! Ha en fin dag du også! :-)
Ha en fin dag du også :)

Mari Ringen Gråberg

26.05.2011 kl.15:51

Denne årstiden er så koselig :) her hjemme har vi brukt de siste ukene med gråvær på å gjøre ferdig 1.etasje i huset, så nå kan jeg snart få vist den frem på bloggen :) Ha en fin dag du også :)

Min hverdags boble

26.05.2011 kl.19:32

Det er så koselig når man kan så planter til hagen å begynne å planlegge litt hvordan man skal ha det:) Ha en fin dag til deg og:)

Nina

26.05.2011 kl.22:38

Fint med et innlegg igjen:)

Marianned

27.05.2011 kl.09:54

Så koselig å se når det spirer :)

God helg til dere :)

Huset på landet

27.05.2011 kl.17:35

Så hyggelig å se et innlegg fra deg igjen! Vakre bilder, som alltid.

God klem fra Line

PS... Har gitt deg en award på bloggen min, så får du gjøre som du vil om du ønsker å ta den. Uansett - Ha en strålende helg!

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits