Den som venter på noe godt...

.. Ja nå venter jeg nemlig veldig, og gleder meg til å våkne imorgen og forhåpentligvis se solen skinne! Jeg har nemlig hørt at nå kommer god-været:) Endelig! Regn og vind blir man liksom litt lei av dag etter dag.. Endelig kan vi kanskje få malt litt mere på huset,være mye ute og få litt sol på kroppen!
 Tenkte å vise bilde av vårt siste kjøp.. Nemlig et slikt flott og stort ur:)  Hvor det skal henge er det fortsatt bare vi som vet, men straks det er på plass skal selvsagt bilder og plassering vises:)

 


Dette bildet er fra :
http://www.lobelia.no  som også er nettbutikken vi har bestilt det ifra.

 

 En fin kveld ønskes fra meg:)

-Anne M-

6 kommentarer

lifeofsunny

31.05.2011 kl.21:40

Så stilig, princess selger faktisk puter som matcher den klokken. hehe. Beige puter med klokketrykk på den ene siden. Ligner veldig på den klokken der. Så på de i sta faktisk=)

Kjernefamilien :)

31.05.2011 kl.21:56

Det skal jammen bli godt med litt sol og varme igjen ja. nå er det jammen nok med regn og kulde... Vi skal også få malt litt disse dagene. Det skal bli godt å få det gjort selvom det er kjedelig...
Fantastisk flott klokke! :)
Ha en fin dag i sola i morgen :)

Marianned

31.05.2011 kl.22:24

Jeg krysser fingrene for sol, nå er det nok høst vær for noen måneder ;)

Anne - mamma til Julie <3

01.06.2011 kl.09:01

så fint :) De har så mye fint på Lobelia :)

LiteHi

01.06.2011 kl.11:21

Veldig flott. Det blir spennende å følge dine maleprosjekt :) Vi har også planer om å male (et gammelt skap), men jeg er amatør på "pusse opp møbler"-planet så jeg må lese meg godt opp før jeg setter i gang.

Klem Stine

jordegaard

01.06.2011 kl.18:00

litehi: Så spennende da:) Ja det kan være lurt å undersøke litt før man begynner..

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits