Velkommen!

Inngangspartiet på et hvert hus er det første alle som kommer på besøk ser... Jeg som mange andre liker at det ser fint og innbydende ut utenfor inngangsdøren våres!

I flere uker nå har vi hatt et par uttørka og nokså døde kjeglegran-busker stående forran inngangspartiet. De har stått der i håp om at de skulle overleve, og i påvente av noen nye friske og flotte kjeglegran-busker. I dag plantet vi nye, og jeg har pyntet dobbeldøren med to store fine kvisthjerter som ble kjøpt på Josefine.Noen glimt av sol har vi hatt idag:)

I skrivende stund står det kake i ovnen og venter.. Imorgen fyller Johannes tre år, og da blir det selskap, pakker og mye gøy:)  Det var hvertfall en spent og forventningsfull gutt som la seg for å sove i kveld:)

Ha en fortsatt fin helg der ute!

-Anne M-

4 kommentarer

dahlidaa

18.06.2011 kl.21:07

Så koselig det ble! Må virkelig ta et tak ved inngangspartiet vårt også snart :)

Håper dere får en flott feiring for lille Johannes :) Nyt kvelden og helgen :)

jordegaard

18.06.2011 kl.22:21

dahlidaa: Tusen takk for det:)

LiteHi

18.06.2011 kl.22:25

Så fint det var der ute :) Håper dere får ei kjekk burdagsfeiring i morgen!

frokenvestli

19.06.2011 kl.09:31

Inngangspartiet deres er jo veldig flott! Er så fint med dobbeldør :)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits