Små detaljer

Noen ganger..eller ganske ofte egentlig så er det de små detaljene som teller og som gjør den store forskjellen:)
Noen ganger må man prøve å se ting med nye øyne og kanskje klare å se litt bort i fra det man er vant til å se.. Noen som skjønner hva jeg prater om? :) Hvis man f. eks henger et bilde på en vegg som har vært tom leeenge..da blir det fort litt uvant at det henger noe på den veggen, sant? Eller hvis man tar vekk noe som har stått på den samme plassen i lang lang tid..da kan det virke veldig tomt i begynnelsen, men etter man får vent seg til det kan det vise seg at det faktisk er finere slik:)
Jeg har det hvertfall slik noen ganger..øynene mine trenger noen ganger litt tid på venne seg til nye ting/ forandringer her i huset. Ofte så ser jeg med en gang at det passet kjempe flott eller at dette blir fint, men noen ganger må jeg faktisk bruke god tid på å se om det egentlig passer.. nettopp fordi jeg er vant til å se det på den andre måten hele tiden;)

Jeg kan stadig forandre og flytte litt på små ting og de små detaljene..netopp for å få det til å passe best mulig og for at det skal se bra ut. Noen som kjenner seg igjen? ;)

I kveld ble det tilføyd noen små detaljer som jeg trivdes med med en gang:) Nemlig noen hjerter med navn på som jeg festet til noen rammer.I midtstuen henger barnehagebilder av barna, og de har alle hvite rammer. Men for å pynte opp rammene litt, og for å
gjøre de enda litt mere personlige har jeg i kveld hengt på et hjerte med navnet deres på. En søt liten detalj som jeg synes at gjorde den store forskjellen:)
Kansje litt bedre når man ser det i sammenheng med resten av rommet...

Hjertene er kjøpt på en hobbybutikk og malt hvite, skriften er skrevet med sprittusj og de er festet i rammen med en liten krok skrudd ned i rammen og en slik liten øye krok skrudd ned i hjertet..bare å hekte det på rammen.Er du glad i detaljer, og bruker du god tid på at detaljene skal stemme? :)


Vi har i dag bestilt oss nye lenestoler til midtstuen foresten, og håper på levering av de om en 6 ukers tid:) Ektorp stolene og puffene som står der nå er alt lovet bort/ solgt til en god venneinne av meg:)

God kveld:)

-Anne M-

 

4 kommentarer

Renate`s kreative hjørne

23.06.2011 kl.23:24

Det ble nydelig <3 De små detaljene har mye å si.

Ha en god natt!

ernashus

23.06.2011 kl.23:30

Små detaljer kan faktisk utgjøre en stor forskjell. Kjempefint med de hjertene på bildene av barna! Ha en riktig god natt:-)

LiteHi

27.06.2011 kl.14:07

Så fint du har gjort det med detaljene - hjertene var utrolig skjønne. Er sant som du sier, av og til trenger man tid før man venner seg til noe :- ) Jeg liker godt å sitte å pussle med detaljer selv. Prøver meg litt frem, ombestemmer meg og prøver på nytt ;- )

Annette

21.07.2011 kl.18:32

Hva heter fargen dere har på veggene i stua?

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits