God helg

Da var det helg igjen, og bare en uke igjen på jobb før det er sommerferie:) Vel...ferie hvertfall..sommer kan man vel diskutere;) Fy så lei jeg er dette drittværet!

Men det var ikke meningen å minne alle der ute på hvor dårlig sommer vi har altså.. Jeg tenkte egentlig bare å ønske alle som titter innom Jorde gård en NYDELIG HELG!!! :)Dette bildet er tatt for noen dager siden... Disse stolene er solgt og hentet, så de står ikke her lengere. De nye stolene kommer ikke på 4 uker enda, så her er det litt tomt enn så lenge. Vi har lurt litt på om vi skal sette inn en av de gamle sengene som står stablet i stabburene inntil vi får de nye stolene. Kan bli litt tøft med en gammel seng her forran tv`n en liten periode;) Men vi får se om vi gidder å styre med det.. Gleder meg kjempe mye til de nye stolene kommer, og til de skal settes på plass:)

Jeg er foresten så heldig at jeg har vunnet den ene trøstepremien på http://renate321.blogg.no/ sin give away :) Det er stor stas! :) Ta en titt på den kreative bloggen hennes som også er helgens blogg på blogg.no i helga.

God helg, nyt den:)

-Anne M-5 kommentarer

Fine bilder :) Stas med en liten trøstepremie også da :) Ønsker deg og dine en flott helg :)

LiteHi

01.07.2011 kl.22:01

God helg, jordegaard- damen :) Det er alltid artig å se innom når du har postet et nytt innlegg. Håper du får en GOD helg med SOL! :) Gratulerer med trøstepremie! (Jeg syns personlig at trøstepremien var nesten like fin som hovedpremien - vel fortjent!). Blir spennende å se den koselige kroken din med de nye stolene etterhvert.

Creativboligstyling.

01.07.2011 kl.22:47

Gratulerer med premie, så gøy da! Vinner aldri noe jeg, så har faktisk helt gitt opp slike konkurranser, hehe blir bare så skuffet hver gang :)

Koselige bilder, som alltid, du har et varmt og god hjem!

God helg!

jannelinn

02.07.2011 kl.00:14

God Helg!!

og gratulere med premien :)

ernashus

02.07.2011 kl.00:22

Nydelige bilder! Koselig å vinne en trøstepremie. Ønsker deg og dine en kjempefin helg! :-)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits