Nytt til gangen

I dag ble det noe nytt og etterlengtet til gangen våres. Leeenge har vi vært på utkikk etter et maleri eller et bilde til veggen i trappeoppgangen i gangen....... For et par uker siden så jeg to bilder på en interiørbutikk (Josefine) her på Gol, og falt for de med en gang. Men siden jeg ikke var helt sikker på om mannen i hus ville like de så ble de ikke med meg hjem.......ikke før idag;) Han ble med inn på interiørbutikken og likte de han og...heldigvis at de var der fortsatt!

Nå henger de på veggen og pryder en ellers så kjedelig trappeoppgang!Bilder/ malerier er ikke noe som kommer lett inn i dette huset.....her er vi veldig kresne på hva som kommer opp på veggene! Men disse bildene/maleriene var utrolig nydelige og i duse svake farger..så vidt man ser motivet. Akkuratt noe slikt vi var på jakt etter til denne veggen!Rammene var også flotte og litt spesielle.. det lille brune i rammene går igjen i trappen, så det passet også veldig bra.


Her skal det lages biff-middag nå:)

En flott lørdagskveld ønskes til alle som titter innom!

-Anne M-

13 kommentarer

LiteHi

02.07.2011 kl.18:00

Så godt å høre at du verdsetter mannens mening også :D Tror ikke det er alle interiørinteresserte damer som gjør det samme ;) Bildene du valgte er nydelige! De passet utmerket der de henger. Du har en utsøkt smak, syns jeg. Kos deg med biff - nam nam!

jordegaard

02.07.2011 kl.18:08

litehi: :) Jeg synes at det er bare rett og rimelig at begge to skal få ha en mening om ting som skal inn i våres hus ja.. Vi har nok en ganske lik smak for det er ikke ofte vi har diskutert på hva som skal inn her og ikke..som regel er vi veldig enige. Det er jo bra!

Biffen ble god den;) Ha en flott lørdagskveld:)

LiteHi

02.07.2011 kl.18:43

Ja, det har du helt rett i ! Dere bor jo der og skal trives begge to! Mannen min er ikke så veldig interessert i detaljene jeg setter frem her og der, men om det er store møbler / bilder / lyskroner etc. som skal inn så er det kalrt han har en finer med i avgjørelsen.

Godt å høre og takk det samme ! :)

ernashus

02.07.2011 kl.19:23

Nydelige bilder - sarte og fine.. Kos dere med biffmiddagen og ha en super lørdagskveld! :-)

bentemay

03.07.2011 kl.09:20

For en lys og fin gang du har :-)) Hvilken farge har du på veggen?

jordegaard

03.07.2011 kl.10:16

bentemay: I gangen er det kaffelatte farge på veggene.

fabiolita

03.07.2011 kl.21:52

Hei Anne M:)

Det ble kjempe fint - slik trapp har jeg faktisk tenkt på også;) Det blir vel det nå da jeg ser hvor fint du fikk det:)Håper det er ok??

Ha en flott kveld,

Klem Fabiolita

Camillas Villa

04.07.2011 kl.11:10

Superfine bilder, passet helt perfekt i gangen der!!

Tusen takk for hyggelige hilsener hos meg, god ferie til deg også! NYT sommerdagene!!

Klem :)

Consuming

04.07.2011 kl.21:05

Oi, ja de var lekre. Enig med deg, spesielle rammer som passet perfekt til trappen. Ha ei fin sommeruke! :-)

Jeanett

09.09.2011 kl.22:19

Hei :)

Lurer litt på hva flisene deres heter, de dere har i gangen.Vi skal kjøpe endel fliser snart:)har sett noen som ligner litt på deres, hadde vært gøy å vite hva deres heter. Det er så vanskelig å se føre seg åssen det blir utifra å se en flis i butikk =P

Jeanett :)

jordegaard

10.09.2011 kl.10:51

Jeanett: Hei:) jeg husker ikke hva de heter..men det er skifer-fliser kjøpt på en lokal skifer-og stein butikk. Dette var ingen dyre skifer-fliser, ganske vanlig standard;) Bredden på de er 30cm, og lengen varierer for å få et fint "spill"i gulvet... :)

wenche

29.05.2013 kl.09:26

Den gangen og ikke minst trappa ser veldig delikat ut..Hvilken farge har du brukt på trappa og trinnene?

jordegaard

29.05.2013 kl.13:40

wenche: Jeg vet faktisk ikke hvilken farge det er på trappen, siden den ble levert i standard farge. Trinnene er i valnøtt. :)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits