Pakker i posten:)

I dag kom det to spennende pakker i posten:) Alltid like gøy det!

I den ene pakken var det to puter som jeg hadde bestilt. Tenkte å ha de i de nye lenestolene som ikke har kommet enda...så enn så lenge fikk de plass i sofaen i finstuen:)


Det er rysje-putene som er de nye...de var litt mindre enn jeg hadde trodd, men det gjorde ingenting. Søte var de uansett:)I den andre pakken var det et kort og denne søte knaggen. Dette vant jeg i Renate sin give away http://renate321.blogg.no/ .  Jeg tror denne knaggen skal få en fin plass på minstejenta sitt rom:) Tusen takk Renate for den søte premien:)


Nå males det for harde livet ute her..imellom alle regnskurene;) Vi har leid lift så vi får malt over alt..huset er ganske høyt og det er lettest å komme til med lift. Jeg liker meg ikke så høyt oppe, så jeg maler så langt jeg når med en liten stige og så tar mannen i hus seg av maling i høyden. Bra fordeling det;)

Lintøyskap og kommode til barnerommet er færdigmalt nå, men det skal få stå ute og lufte av seg oljemaling-lukta noen dager til før det settes på plass. Sengen skal også males når jeg først er i gang..så bilder kommer nok ikke på noen dager enda. Nye gardiner er også hengt opp, og det kommer til å bli så fint når alt er satt på plass. Jeg gleder meg til å vise bilder:) Et lite hint kan jeg jo komme med: Blått og svakt grønt:)

Da gjenstår det bare å ønske alle som titter innom en riktig god helg:)

 

-Anne M-4 kommentarer

Creativboligstyling.

09.07.2011 kl.19:36

Puten var kjempe søt! :)

Gleder meg til å se bilder fra barnerommet, kjenner jeg deg rett så blir det like lekkert som alltid! :))

Ha en flott lørdagskveld Anne Marit!

ernashus

09.07.2011 kl.19:41

Fine ting du fik i posten! Sikkert mye jobb å male et så stort hus, godt når dere er ferdige! Ha en kjempefin lørdagskveld med dine! :-)

LiteHi

09.07.2011 kl.20:10

Oi, så skjønne puter :) Kjempelekkre! Så heldig du er som vant den søte knaggen - den blir nok fin på barnerommet. Så godt at dere er ferdig med maleprosjektet :) :)

taubanevegen

11.07.2011 kl.09:15

Så søte og fine puter! Og jeg gleder meg veldig til å se barnerombilder! Jeg holder på å male et skatthold som eldstemann skal ha på rommet sitt! Alltid artig å se hvor forandret møblene blir med litt ny maling og evt andre små detaljer.

Ha en fin dag! :)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits