Herlige sittepuffer:)

Nå nærmer det seg veldig at de nye stolene våres til midtstuen kommer:) Sånn som vi gleder oss!!!

Vi fikk tlf fra Bohus her om dagen, og de skulle sendes i uke 32...nermer seg veldig;)

Siden dette er stoler som vi håper skal få stå i denne stuen endel år ønsker vi å prøve å unngå for mye gris i disse stolene. De forrige ble nokså tilgriset av barn som satt i de og spiste lørdagsgodt, bananer osv.. Det blir det slutt på nå! Barna skal selvsagt få sitte i stolene og kose seg i de..de skal selvsagt være til å bruke, og ikke stå til pynt, men påenget er at det blir ikke lov å sitte i de og spise kjeks, bananer osv. Vi har nemlig bestilt noe til de to minste som de skal få ha i midtstuen og som de garantert kommer til å kose seg i..

...Nemlig sine helt egne sakkosekker:


Jeg lette litt rundt på nett etter sittepuffer/ sittesekker til de små, og falt pladask for disse utrolig søte og tøffe sittesekkene. Det mest praktiske med de er jo at det er bare å ta av trekket og vaske det i maskinen:) Perfekt!!!
De er bestil fra http://www.bleieboden.no/  Sjekk ut nettsiden og se alle de utrolig kule trekkene man kan få disse i!

En annen herlighet av en sittesekk/pute jeg kom over var disse:


Disse vakre blomster-sakkosekkene er utviklet av den danske designeren Tina Agerskov.

Ta en titt inne på  http://www.phistermedister.dk/blomst.htm for å se alle de utrolig flotte fargene disse kommer i. Fargene er delikate og avdempede, og i samme tone slik at de passer godt sammen på kryss og tvers. De er også et bevisst valgt fra designeren som ønsket at de skal kunne matche et stilrent voksent hjem. Trekket er i et mykt og deilig fleecestoff. Blomstene inneholder vaskbare kuler, og hele blomsten kan vaskes på 30 grader uten å endre form!

Det finnes jo bare så utrolig mye flott der ute på alle disse nettbutikkene..det gjelder bare å ha tid til å finne de;)

Jeg tror nok at det blir noen fornøyde små barn her i huset når de får hver sin sittesekk og boltre seg i...


-Anne M-

8 kommentarer

Cecilie

30.07.2011 kl.07:23

Absolutt ingen dum idè! :) Veldig søte sittepuffer da, bare synd prisen var litt høy... Sikkert ikke så vanskelig å lage sånne selv heller :-) Ha en fin dag! Håper solen skinner på deg i dag, klemmer

LiteHi

30.07.2011 kl.10:03

Det høres veldig lurt ut ! :D Skjønner godt at du blir fortvilet over bananflekker på stoler etc. Det blir jeg også! Før vi fikk Umulius invisterte vi nemlig i hvite trekk på kjøkkenstolene våre. De ser ikke ut nå for å si det sånn. Heldigvis kan de vaskes :) De sekkene var kjempeskjønne :) Jeg er sikker på at de faller i smak.

ernashus

30.07.2011 kl.10:04

Så fine sittesekker! Det blir nok populært å sitte i disse, og så lut at trekkene kan vaskes! Ønsker deg og dine en fin søndag! :-)

ernashus

30.07.2011 kl.10:21

Jeg mente god lørdag, trodde det var søndag idag jeg! :-)

Kaja

30.07.2011 kl.11:40

De sakkosekkene var fine!!:)

jordegaard

30.07.2011 kl.17:28

ernashus: Fort gjort å ta feil av dagene nå i ferietiden:) Takk for det, og ha en fin lørdag du og:)

taubanevegen

31.07.2011 kl.09:48

Så søte sakkosekker du har bestilt! Blomsterputene var også veldig fine. Takk for nettsidetips! :) God søndag!

marte

03.08.2011 kl.12:47

Utrolig søte sakkosekker! :-)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits