Rom for rom

Vet dere hva? Jorde gård-bloggen fyller 1 år i August:) Det skal vi feire med en liten give away/ konkurranse om noen få dager, så følg med;)

Jeg har lenge hatt lyst til å lage et rom-for-rom innlegg, men aldri hatt tid til å gjøre det, men nå i forbindelse med bloggens 1 års-feiring vil jeg vise dere rom for rom i hele huset i ett og samme innlegg :)

 Velkommen inn!


Inngangen på fremsiden av huset...her kommer vi rett inn i gangen.
Inne i gangen..


 Døren går inn til kjøkkenet og trappen går opp i andre etasje..


..Kjøkkenet sett fra gangen..
Fra kjøkkenet er det åpen løsning inn i spisestuen..


...Spisestuen...
..Videre fra spisestuen er det åpen løsning inn til to stuer..den første vi kommer til er midtstuen..


..Midtstuen.. Her ser det ikke slik ut lengere siden vi har solgt stolene og går og venter på nye stoler som kommer snart. Denne stuen er endel i bruk siden vi har tv-her.
Noen har kansje lagt merke til at vi kaller disse tre stuene våres for midtstuen ,finstuen og tv-stuen..det sitter igjen fra vi dreiv å pusset opp her..vi kalte rommene det for å skille de da vi snakket om de, og siden har vi fortsatt å kalle de for det. Finstuen f.eks høres kansje litt stivt ut, men i virkeligheten er det ikke det..det er bare en stue som vi ikke bruker så mye i hverdagen siden der inne har vi valgt å ikke ha tv..den brukes gjerne til kaffebesøk og kos....Her ser dere finstuen..


 ...Ellers i 1. etasje har vi en gang i fra selve gangen som går inn til et kott/ lite lager...det er ikke ferdig enda, så det er ikke så mye å vise frem. Men denne gangen går også inn til vaskerommet:...Ikke helt ferdige med å liste og slikt der inne heller...

Vi har også en liten do i 1.etasje:Dette var første etasje.. Da sier jeg bare velkommen opp i 2. etasje:
...opp trappen og vi kommer rett opp i tv-stuen:


Her er det åpen løsning... Et stort rom med dører inn til alle soverom og bad. Trappen snirkler seg videre opp i tredje etasje..der er det bare rot og loft enn så lenge, men med tiden blir det kontor, gjesterom, et toalett/lite bad og et soverom.


Tv-stuen er den stuen som blir mest brukt... Her har vi godt med plass til store og små, og herlig gulvplass til å leke på...


...Fra tv-stuen går det dør inn på eldstejenta sitt rom..


..Og inn til minstejenta...


...og gutterommet...


...og foreldre-soverommet...

 

Det er også en dør inn til badet:

I fra tv-stuen går det en dør ut på den lille verandaen på overbygget/ utbygget på fremsiden av huset:

 

Vel....dettte var små glimt fra hvert rom i hele huset.....

Jeg tror jeg vil benytte dette innlegget til å takke alle som titter innom ofte, av og til, sjelden, eller rett som det er for deres interresse og for deres gode kommentarer og fine ord! Jeg har aldri fått ett vondt ord i mine kommentarer og det er jeg selvsagt veldig glad for:) Tusen takk for at dere som leser Jorde gård-bloggen finner min drøm for interiør og mine ideer, og bilder som interresant:) Tusen-tusen takk!!!

 

Ha en god helg!

Og følg med om noen dager hvis du vil ha med deg give-awayen / konkurransen:)

-Anne M-28 kommentarer

lindevegen

05.08.2011 kl.19:40

fy for et flott hus du har:):) eg sitter å måper:):) drømme hus:) sku ønske eg hadde like mangen rom som du har:):) en vakker dag skal eg og ha det:):) nei dette var lekkert:):) elsker spesielt den gamle treverke i spisestuen:):) gratulerer med 1 år på bloggen:):):)

jordegaard

05.08.2011 kl.19:52

lindevegen: Takk for det snille deg:) Ha en fin-fin kveld!

Lene's hus og hjem

05.08.2011 kl.20:02

Gud, du har det så vakkert! Virkelig drømmehuset, så er nok litt missunnelig, hehe! Du har virkelig vært flink til innrede hele huset, så tar virkelig av meg hatten her :-) Ønsker deg en herlig kveld videre! :-)

jordegaard

05.08.2011 kl.20:09

Lene's hus og hjem: Tusen takk..det er godt når innredning begynner å falle på plass..det er fortsatt kriker og kroker her i huset som vi vil forandre litt på, men slik er det vel med alle..man må liksom bo seg til i et hus;) Ha en fin kveld du og!

Nina -Villa Oss

05.08.2011 kl.20:51

Nydelig hjem dere har! Stil rent, romantisk, praktisk og vakkert!

Huset på landet

05.08.2011 kl.22:13

Hei Anne Margit!

For et flott hjem dere har!!! Må virkelig si at det er helt fantastisk! Alle rommene er så fine, og det er en glede å se.

Takk for at du deler! :-))

Gode klemmer fra Line
For et utrolig vakkert hjem. Bare drømte meg helt bort :))

ernashus

05.08.2011 kl.22:57

Ååå, så vakkert og gjennomført alt er på Jorde gård, det er til å miste pusten av! Jeg gleder meg til hvert innlegg du har, du er virkelig flink og har en flott helhet i huset. Ikke så enkelt å pusse opp et så stort hus, men dette har dere virkelig fått til. Må være morsomt for den eldre generasjonen også å se hvor flinke dere har vært med alt! Ha en riktig fin kveld, jeg skal følge med på give away og ettårsdag! Klem :-)

Malin

05.08.2011 kl.23:04

Åååå, virkelig drømmehuset!!! Kjempe flott!! Takk for at vi lesere får ta en titt i deres fantastiske hjem!

Men jeg har et rart spm: siden huset er så gammelt som det er, har dere noen gang merket at det "spøker"? Hehe, jeg har for meg at det spøker i slike flotte, gamle hus ;)

Igjen takk for at du vil dele denne bloggen med oss! :)

06.08.2011 kl.09:04

Wow,jeg er målløs. Så gjennomført og flott!! Virkelig ett drømmehus :-)) Må vel si at jeg er en smule sjalu...Tusen takk for at du deler :-))

jordegaard

06.08.2011 kl.09:23

Malin: Er jo ikke et rart spørsmål det;) Maaange som har spurt om det, og jeg har selvsagt lurt på det samme da vi flyttet inn/ dreiv å pusset opp her. Jeg kan vel si så mye som at jeg har aldri merket noe veldig spesielt her..(kansje ikke jeg har de antennene?) Så jeg tror nok ikke at det spøker her..da er det i såfall bare snille "spøkelser" som ikke gjør noe merkbart ut av seg ;)

brokenaron

06.08.2011 kl.10:35

Wow, dere har virkelig et drømmehjem :)

Mamma til lille Majken

06.08.2011 kl.12:03

Dere har virkelig et helt nydelig hjem. Så gjennomført og flott! Dere har virkelig vært flinke! Stor inspirasjon til videre oppussing hos oss :)

ChasingTheStars

06.08.2011 kl.12:41

wow,dere har verdens flotteste hus og hjem altså!!! så gjennomført,så pent,ja så utrolig perfekt!!

Celine

06.08.2011 kl.23:13

Wow. Nydelig! Stum jeg nå....

Veronica

07.08.2011 kl.15:00

Du har det bare helt vakkert.... Det er alldeles nyyyyyyyyydelig hjemme hos dere;);) Duse deilige farger samt vakre møbler og interiør... Perfekt matching!!! ;);)

Ha en herlig søndag;);)

07.08.2011 kl.15:47

Guuuud for et fint hus dere har assa. Misunnelig her jeg sitter, skal ikke flytte før om 2 mnd, flytter inn før barnet kommer. 2 mnd på vei, ikke mye.. :) millionærer dere assa

fru Lyng

07.08.2011 kl.18:43

Guuuuud for et nydelig hjem. Dere har virkelig klart å skape et drømmehjem med stor D.

Bildene ser ut som de er tatt rett ut fra et interiørblad, og måten dere har innredet....ja den tar jeg virkelig av meg hatten for.

Ikke så mye annet å si enn N Y D E L I G ! !

Ha en flott søndagskveld i deres vakre hjem;)

Janne

jordegaard

07.08.2011 kl.20:49

fru Lyng: Tusen takk for flotte ord:) Huset våres er vår hobby og store lidenskap..et evig prosjekt;) Jeg ønsker deg også en flott søndag!

Mayr

08.08.2011 kl.10:20

Jeg bare rett og slett ELSKER huset deres. Gratulerer med 1 års dagen for bloggen, jeg er jo som sagt tidligere en forholdsvis fersk bloggleser. Men nå må jeg liksom innom nesten daglig for å se om du kommer med små godbiter. Tusen takk for at du viser oss hvor fint og koselig et hjem kan bli. Ha en god dag!
Jeg har sagt det før, men sier det igjen! ! ! ; fantastisk flott hus fra A til Å! Virkelig et drømmehjem :) Noe jeg liker spesielt godt er den freshe tapeten i tvstuen, helt nydelig.

09.08.2011 kl.12:52

Gud, for et aldeles NYDELIG hjem du har <3

Sååå gjennomført!!

Hvis du vil linker jeg gjerne til bloggen din fra min butikk sin blogg.. mye flott inspirasjon å hente her.

Marianned

10.08.2011 kl.10:39

Dere har virkelig et helt nydelig hus og en fantastisk god smak :) Flotte bilder :)

Cathrine

13.08.2011 kl.00:30

Du har et så vakkert hjem! Det er et slikt hus jeg en gang drømmer om å få! Blir bare sittende å stirre på disse nydelig bildene! Du er flink med interiør, det er det ingen tvil om! :)

Hanne

13.08.2011 kl.09:43

Et skikkelig drømmehjem har du skapt - jeg blir sååå inspirert og imponert over disse vakre rommene :))

LiteHi

13.08.2011 kl.20:11

Åh, for noen fantastiske bilder fra ditt nydelige hjem. Det var kjempekjekkt at du laget dette innlegget - tusen takk for titten :) Elsker servanten på det lille badet i 1. etg. :)

Elin Ulsaker

14.08.2011 kl.18:26

fy søren for et skikkelig fint hus... :) Takk for titten

Leyla

25.10.2012 kl.21:32

for ett nydelig hjem

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits