Hele verden rett hjem i stua

Jeg er så spent om dagen.. Ikke bare venter vi i spenning på lenestolene våres fortsatt ( nå er det to uker siden vi fikk beskjed om at de ble sendt fra fabrikk), men jammen meg så venter vi på hele verden også;)

Jeg snappet opp et lite tips om noen som hadde verdenskartet hengende i stuen slik at ungene til en hver tid kan leke seg med å studere det (hvis de ønsker)... Selv er jeg utrolig dårlig når det kommer til geografi, og skulle gjerne husket mere av alt det som ble pugget når jeg gikk på skole. Aldri har jeg hatt et kart hengende på mine vegger før heller..

Det er jo en kjent sak at har man noe lett tilgjengelig så er det større sjangse at man bruker det...og også kansje en større sjangse for at barna vil rette sin oppmerksomhet til det..( en gang i fremtiden...) 
Vi har derfor bestilt oss et stort verdenskart som skal henge oppe i tv-stuen. Jeg gleder meg så mye til det kommer!


Det er 185x122 cm stort.

Først lette jeg på finn.no, men de som var i den størrelsen hadde en ganske høy pris.. Men så fant jeg denne nettsiden, og der hadde de mange fine kart og globuser til en hyggelig pris;)  http://www.nomaden.no Så er du på utkikk etter et kart til en fin pris, sjekk ut denne siden!

Kart på veggen er jo både dekorativt og også lærerikt...to fluer i en smekk;)

 En fin kveld ønskes til alle som titter innom!-Anne M-

6 kommentarer

LiteHi

24.08.2011 kl.19:11

Wow, for et flott kart :) Jeg fant et på siden som jeg har kjempelyst på, men må vente litt før jeg bestiller.. Må jo ha en plan for hvor jeg kan henge det :) Jeg hadde nok også hatt godt av å friske opp geografikunnskapene mine ;-) Håper dere får stolene deres snart - nå har dere ventet lenge nok syns jeg!

Tusen takk for gratulasjonen, forresten. Så koselig av deg ! :)

Ha en FIN kveld :) :)

24.08.2011 kl.19:54

Jeg synes i utgangspunktet det er vanskelig å finne bilder å henge på veggen, men dette kartet ser virkelig flott ut! Kommer til å bli kjempeflott! :) Skal sjekke ut nettsiden du tipset om! På en av Gjøviks stoffbutikker har de et fint kartstoff, tenkte det kunne blitt artig som en oppslagstavle, altså bruke stoff over der det til vanlig er kork.

Tavlemalingsveggen din ser kjempefin ut, gleder meg til flere bilder! :)

jordegaard

24.08.2011 kl.20:27

Anonym: Oi, kart trykket på stoff..det høres ut som kan bli en flott oppslagstavle ja:) Smart!

jordegaard

24.08.2011 kl.20:29

Lite hi: Ja det er jo lurt å ha en veggplass å henge det på før man bestiller;) Jeg synes også at vi har ventet lenge nok på stolene våre..begynner å bli orntlig utolmodig nå;)

lindevegen

24.08.2011 kl.20:42

høres tøft ut:) gleder meg til å se resultatet:):) å tusen takk for tips, er nemlig på jakt etter stort kart selv, tenkte å ha det på kontoret eg skal lage hjemme:):)

fabiolita

25.08.2011 kl.21:27

Hei hei:)

Flere av mine venninner har det å det er flott å ha på veggen, så ja du må glede deg Anne M.

Ha en super flott kveld, Klem Fabiolita

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits