Litt høststemning i heimen;)

Velger å tviholde på sommeren enda litt til, så de fleste plasser rundt om i huset er det sommerfølelse fortsatt:) Men i slagbenken på kjøkkenet har de blomstrete putene  fra green gate blitt erstattet med litt lunere farger. Ingen av putene er nye..alle er fra i fjor høst. Men selv om det ikke er nytt er det jammen meg en god følelse å ta frem igjen litt gammelt stæsj og bruke det på nytt!


Her synes litt av veggen på kjølehjørnet som er blitt malt med tavlemaling;) Jeg vil ikke vise hele enda siden jeg venter på noe jeg har bestilt til denne veggen! Men når det er klart skal jeg selvsagt vise en haug av bilder:)

Ha en nydelig kveld!

-Anne M-

5 kommentarer

KJempelekkert! :) Hvor er de putene med stjerner fra? Leitet land og strand etter slike, men alle har feil farge :p

Veldig enig i at det er herlig å ta frem ting som er brukt før, jeg bruker hvertfall å gjemme ''sesongvarer'' i skap og tar de frem igjen når det passer seg :o)

jordegaard

23.08.2011 kl.21:53

Babylykke: De putene er i fra Herregård. Jeg er veldig glad i de..og så har jeg teppe i samme;) Smart å gjemme bort litt for så å ta det frem igjen ja..da føles det som nytt;)

lindevegen

23.08.2011 kl.22:21

så lekkert:):)veldig fine puter i herlige kominasjoner:) lunt og fint:) eg må nesten ta vekk det lyseblå i min stue, men har ikke bestemt meg for vilke farger det skal gå i nå,:) men trur det må bli beige toner:):) ikke dumt å ha sessong puter, da føler man det er "nytt" når en tar det fremm igjenn:):)

lifeofsunny

24.08.2011 kl.10:52

bohus selger slike puter nå til 149kr stykke=)
Du har det såå fint=)

LiteHi

24.08.2011 kl.19:13

Kjempeflotte puter :) :) Man trenger slett ikke kjøpe nye puter hvert år. Det gjør i hvertfall ikke vi ;)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits