Et finn.no funn som rommer en hemmelighet

Så var det søndag kveld igjen...helgen bare flyr av gårde synes jeg!

I dag har vi tatt turen over til Valdres for å hente vårt siste finn.no kupp:) Vi har lenge lett etter et skrivebord/ skatoll som vi kan ha i andre etasje. For øyeblikket er det er gammelt kjøkkenbord som blir brukt til skrivebord, men det passer ikke inn og har kun blitt plassert der med tanke på at det kun var midlertidig. Men her en dagen fant vi et fint og lite skatoll på finn.no og prisen var også veldig fin..

Så nå er vi lykkelige eiere av et aldeles nydelig lite skatoll...som selvsagt skal males. Fargen blir benhvit. 


Damen som solgte oss dette skatollet sa at siden det har stått på en låve så lenge og antagelig blitt litt rått så fikk hun ikke opp skuffene, men da det kommer inn i varmen mente hun at det burde gå lett...men hun sa at i en av skuffene lå det noen gamle fine lampeskjermer...det var nok derfor hun hadde prøvd å få opp skuffene, siden hun ville ha de. Så de måtte vi bare få med på kjøpet sa hun..mulig det kunne ligge andre ting oppi der og sa hun. Det blir spennende å se hva som befinner seg i skuffene;) Kansje en liten hemmelighet eller en skatt...eller kansje noe gammelt ubrukelig..jeg hører hvertfal at det er noe inni der;)

En god søndag kveld ønskes fra meg til alle som titter innom:)

-Anne M-6 kommentarer

ernashus

28.08.2011 kl.21:09

Et helt nydelig møbel, det kommer til å bli såå fint som hvitt! Spennende med det som ligger i skuffene..:-)

Mayr

28.08.2011 kl.21:20

Åh, så flott det var. Jeg kunne tenkt meg noe liknende til å ha pc'en i/på. Da vi har pc på soverommet, kunne jeg tenke meg å ha noe som jeg kan lukke igjen når vi ikke bruker den. Men jeg tror mitt måtte ha vært uten de småskuffene inni da. Kom gjerne med tips om å få gjemt bort en pc:)

Gleder meg til å se ferdig resultat som hvitt:)

Ha en flott søndagskveld

MayR

monica73

28.08.2011 kl.21:22

Så spennende,og så fint skatthold:)Den blir sikkert kjempefin når den blir malt.

Klem

AnneM

28.08.2011 kl.22:30

Bli spennende å høre hva som er inni:) kjempe fint møbel du har fått fatt i;)

denstoerste

29.08.2011 kl.20:13

Veldig kjekk blogg du har.

Cathrine

02.09.2011 kl.15:29

Den var kjempe fin :) Blir spennende å se hva som befinner seg i skuffene, kan jo være du er veldig heldig :-)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits