I fin stuen..

I hele vår og sommer har vi hatt vårlige/sommerlige farger i finstuen.. Mintgrønt har vært fargen som gjorde prikken over i`en der inne og som sammen med det hvite og lyse fikk stuen til å bli sommerlig.

Føler virkelig at høsten sniker seg på nå, men samtidig er det fortsatt ikke helt høst... Noen enkle knep har jeg alikevel gjort i finstuen. Den har nok blitt litt mere klar for høsten, men tykkere gardiner og enda mere lune farger skal jeg vente litt til med.
De mintgrønne fargene er tatt vekk for i år, og blitt erstattet med gullputene fra i fjor, og sammen med de hvite sommerputene og noen saueskinn i sofaen har stuen blitt litt lunere.

Selv om jeg er veldig glad i litt pastellfarger var det virkelig godt å få det vekk nå og forberede fin-stuen på høsten;)


Veggen bak sofaen er fortsatt helt tom..og for de som har fulgt med en stund så vet dere kansje at vi går og venter på bryllupsbildene våres som skal opp på den veggeen..nå er det over to år siden vi giftet oss, og fotografen våres lover og lover, men det skjer pokker meg ALDRI noe! Jeg er så utrolig lei av alle beklagelsene han kommer med! Vi har ikke fått albumet enda engang! Hva gjør man med slike folk da?
I fjor høst hadde vi mørkebrune gardiner her inne og mørkebrune saueskinnsputer sammen med de runde i gull.. I år blir det nok ikke SÅ mørke gardiner. Følte kansje at det kvelte rommet litt. Jeg ser for meg noen beige/gråe gardiner..men når jeg ser for meg noe pleier jeg ikke så ofte å finne akkuratt slike da, så vi får se hva det blir til. De mørkebrune gardinene har fått ny plass på soverommet.

(I dag fikk vi foresten opp skuffene i skatollet som vi kjøpte i går...de lampeskjermene som hun damen mente var fine..de lå der de, men de var langt fra fine...røde falmede og med noen pærler på..de var så morkne at pærlene bare drysset av når jeg tok i de. Sammen med de lå det en haug av gamle slitte fæle bøker..ekte skinn på noen av bøkene vel og merke, men hva skal vi med det.. Vet det kommer ann påøyet som ser, men den store skatten fant vi nok ikke i disse skuffene;) Men litt spennende var det lell..)

Har du begynt å tenke på høstfargene til din stue enda?

Jeg ønsker alle som titter innom en fin ny uke:)

-Anne M- 

15 kommentarer

Den lille familien Skundberg

29.08.2011 kl.21:05

Å, finstuen er så fin!

Altså, hele huset er nyelig.. Men sukk...

Blir ikke så mye tid til interiør for tiden.. Eller, litt tid blir det, men pengene rekker ikke til alt.. Har store planer om å "få" oss hus når utdanningen er ferdig og jeg har fått meg fast jobb.. OM ikke vi vinner i Lotto ;) Så siden det ikke er sååå lenge til det blir hus, så prøver vi å bruke minst mulig penger på ting til denne kåken, og heller planlegge litt mer hvordan vi skal ha det i huset ;)

*Drømme drømmesen*

jordegaard

29.08.2011 kl.21:09

Den lille familien Skundberg: Det høres veldig fornuftig ut:) Bedre å bruke litt mindre en stund og spare seg opp til å få det slik man vil om en liten stund! Ha en fin kveld:)

Marianne

29.08.2011 kl.21:38

Nydelig!! :D

Tror jeg hopper over høstfargene jeg.. Driver å pusser opp et helt hus, så blir litt dårlig med dekorering og interiør.. :/

ernashus

29.08.2011 kl.22:33

Så nydelig det ble! Alt er så fint hos dere! Den fotografen hadde jeg ikke stolt på, to år er jo helt uhørt! En vil jo gjerne ha brudebildene på veggen så fort som mulig. Ønsker deg en finfin kveld videre:-)

agathesin

30.08.2011 kl.01:09

nydeligt hjem!!

Mayr

30.08.2011 kl.09:20

Det ble jo så nydelig.

Han fotografen må jo være helt på jordet, har dere betalt alt slik at dere må vente på han? Du får gå til avisen med det, få de til å lage en liten sak om det. For dette er jo uhørt. ER det mulig liksom.

Ha en fin dag!

30.08.2011 kl.11:14

kjempefint dere har det!

du har virkelig god smak:)

Ana Marie

30.08.2011 kl.13:10

Så nydelig stue dere har! :D

Ang fotografen så hadde jeg faktisk tatt kontrakten og gått til forbrukerombudet! 2 år er alt for lenge å vente.. Utrolig dårlig! Dere skal få kompansasjon for dette synes jeg!

jordegaard

30.08.2011 kl.15:46

Mayr: Nei alt er ikke betalt. Problemet er at han alltid sier at hans skal få redigert og ordnet til et forslag på album,og at vi skal få bildene i produksjon, men det det blir vist bare med praten..han holder ikke det han lover. Vi har enda ikke den albumen og de bildene. Han unnskylder seg med at han har hatt et tøft år, men jeg er lei av beklagelsene. Jeg synes det alt for lenge å måtte vente TO år.. Jeg har bl.a snakket med noen som giftet seg samme dagen som oss og som også brukte han som fotograf, og de fikk bildene sine for veldig lenge siden. Utrolig synd at det har blitt slik for han er en kjempe dyktig fotograf, men ¨år kundeservicen er så dårlig kan jeg på ingen måte anbefale han videre til noen andre. Jeg unner ingen andre å måtte mase så mye som vi har gjort og å måtte vente i over to år på bryllupsbildene sine. :)heldigvis er ikke alt betalt..
Nydelige bilder! Du har virkelig en flott stil hjemme hos deg altså, inspirerende.

Begynt å tenkte litt på høstfarger og stua ja, tenker å dra frem de "tunge" pleddene, mer puter i duse farger, skinnfell...osv...ikke kommet lengre i tankerekken ennå :)

Og den foografen....OH MY... kan jeg spørre hvem det er? Skal gifte med neste år, allerede bestilt fotograf, bare håper det ikke er den samme..du kan godt sende det som melding her på blogg.no, hvis du ikke vil "henge ut" noen, selv om han her sikkert fortjener det....

Ha en flott kveld videre :)

jordegaard

31.08.2011 kl.07:18

Anettes Boble: Har du bestilt fotograf fra hallingdal da? det er en lokal fotograf vi har brukt...

Mya

31.08.2011 kl.18:18

Å, så flink du er, kjempe flott hjem dere har.
Nei, han vår er fra sarpsborg, ihvertfall der han bor nå. Da er det nok ikke den samme...puuhh...hehe, letta :) Håper deres får ræva i gir snart...

Stine

02.09.2011 kl.12:41

Håper den fotografen gir dere bildene gratis for å si det sånn.. Jeg hadde bare dukket opp hos fotografen og ikke dratt før jeg hadde fått dem. Det er elendig service! Men dere blir nok veldig glad når de kommer... Høsten begynner å nærme seg veldig her hjemme.. I stua mi har jeg hvite gardiner med rosa roser på... De må snart bort. De byttes ut med beige gardiner med postmerker på.. Hva jeg skal gjøre med de rosa rosene i vinduet er jeg usikker på... Vurderer å skaffe meg sånne "grønne planteballer" og sette de i noen plantekrukker.. Men får se. Ha en fin helg:)

Cathrine

02.09.2011 kl.15:31

Nydelige bilder :) Ja det har jeg så absolutt, kom nettopp hjem fra en liten shoppingrunde! Hvor litt høstlig pynt fikk bli med hjem.

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits