Den kommer like brått på hvert eneste år;)

...Jeg snakker selvsagt om snøen! Da jeg våknet i dag var det hvitt her ute:)

 Det er litt sånn blanda følelser når det kommer til snøen synes jeg..litt trist fordi nå er vinteren virkelig på tur, men samtidig gleder jeg meg som en liten unge til julen og til å base ute i snøen sammen med ungene og ake og kose seg i snøen. Jeg trenger bare noen uker på å venne meg til snø hvert år..men da den har kommet for å bli og lagt seg orntlig overalt, da liker jeg den:)

Men en ting er hvertfall helt sikkert..snøen kommer like brått på hvert eneste år:)

Nå i skrivende stund sitter jeg med tekoppen ved siden av meg og varmer meg på den..tror jammen meg at jeg skal fyre opp i peisen i kveld når ungene skal spise kveldsmaten sin...DET er koselig det:)


(bildet er fra i fjor høst, før midtstuen ble malt...)

Nå skal vi straks reise og hente ungene hos min mamma. Det var kjempe gøy ute i går..masse folk og god stemning:)

Jeg ønsker alle en strålende søndag:)

 

Jeg ser det er noen som ønsker at jeg skal ordne slik at dere kan bla dere gjennom alle innleggene uten å måtte gå inn på hver kategori, mnd og innlegg..(?) Jeg skulle gjerne ha ordnet det altså, men jeg vet bare desverre ikke hvordan jeg skal gjøre det..er dette en enkel sak å få til, noen som vet? Jeg har virkelig ikke peiling på det nemlig! 

-Anne M-

13 kommentarer

May-Teresa

09.10.2011 kl.13:50

så fin blogg du har! :-)

ernashus

09.10.2011 kl.14:52

Koselig stemning med fyr på peisen! Ha en fortsatt fin søndag:-)

julie

09.10.2011 kl.15:21

Hei nydelig blogg du har :) Kunne du ha skrevet litt om fargene ( hva fargene heter) du bruker på veggene på di forskjellige rommene som bla: kjøkkenet og mellomstua di?

Bente

09.10.2011 kl.17:01

Gratulerer med 100. plass! Ur going straight to the top! Ha en herlig søndag med din herlige familie i det herlige huset ditt! What an inspiration:)

jordegaard

09.10.2011 kl.17:14

Bente: Tusen takk:) Ha en herlig søndag du og:)

Sara

09.10.2011 kl.19:01

skjønner du har blandede følelser ang snøen! her har den ikke kommet enda, men er innstilt på det når som helst :-)

Jannicke- Jattes.com

09.10.2011 kl.22:52

Koselig bilde♥

Vi har fyra litt i peisen for noen kvelder nå, mest for kos da - ikke såå kaldt ute her enda at det er en nødvendighet ;)

Kos deg med snøen og tekoppen -

Klem Jatte♥:)

Eirin

10.10.2011 kl.14:23

Slik viser du hele innlegg i arkivet på bloggen din:

Søk på google etter "hvordan vise hele innlegg i arkiv", da kommer det opp en masse tips. Et eksempel er: http://synnechristin.blogg.no/1286122696_designhjelp_hvordan_v.html

Elsker bloggen din, kom inn hit via fotballfrue, som så mange andre :) Men kan jeg komme med et lite tips? Oppdater designet på bloggen din litt, og skriv med mer oversiktlig innlegg (skrift, størrelse, mindre overdreven tegnsetting osv). Selv om det selvfølgelig ikke er et must, kommer til å følge bloggen din uansett jeg!

Dessuten er du kjempeflink til å ta bilder, de ser skikkelig proffe ut :D

jordegaard

10.10.2011 kl.20:53

Eirin: Hei:) Takk for tips! Nå har jeg fått ordnet dette med innleggene i arkivet..jeg tror hvertfall det;)

Du har helt rett i at designet på bloggen bør oppdateres, og hadde jeg hatt slike kunnskaper så hadde jeg gjort det.. Jeg har bare rett og slett ikke peiling på hvordan, derfor er det slik som det er!

Men det finnes kansje noen der ute som kan hjelpe med det også? :)

KakeLinda

10.10.2011 kl.22:53

Snø jah! Her var det bare litt antydning til snø på morgekvisten, ellers regnet det hele dagen faktisk :) MEN det kjem krypende nedover fjelltoppene, så vi slipper nok ikke unna :)

Elsker bloggen din, Jordegaard <3

Jeg har vært så heldig å fått litt hjelp av syste i kveld, men vi ble langt ifra ferdige ;) Jeg hadde aldri i verden klart det selv, så skjønner deg godt! :)

Bente

11.10.2011 kl.14:55

Herlig å bla gjennom bloggen din når man ligger på sofaen med bøtta på gulvet. En stor trøst når magen krangler å se alle fine bildene av det flotte huset ditt:) Og nå som du har fått fikset i arkivet er det bare å bla og bla gjennom stemning og kos! Tusen takk:)

Creativboligstyling.

11.10.2011 kl.18:16

Hei!

Herlig bilde, dere har det SÅ lekkert!!!! :))

Får håpe snøen lar vente på seg litt til på Hamar, det har vært sommer her i dag, med høst farger...vakkert! :)

Håper du har det fint :)

frokenvestli

12.10.2011 kl.18:24

Jeg er glad i den første snøen, men håper den drøyer litt enda :) Åh, jeg blir like forelsket i huset ditt hver gang du legger ut bilder, håper mitt fremtidige hus er like koselig :-)

Ha en riktig så fin onsdagskveld :)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits