I år som i fjor...

I år som i fjor har det kommet opp granbar på peishylla.. Forskjellen fra i fjor til i år er bare at i år er det jukse-granbar!

 Fy-skamme meg! Tenk å dra inn jukse-granbar da;)

Jeg liker at ting skal være ekte, og vet at jeg både har skrivi det, og sagt det før at det skal aldri inn i mitt hus, men disse jukse-grankvistene overasket meg faktisk.. Jeg synes de ser ekte ut, og ikke var de dyre heller.. De er fra Nille.

Granbaren som jeg tidligere har hatt på peishylla drysser jo etter noen dager, derfor er desse jukse-kvastene midt i blinken til peishylla:)

 


En ting som ikke kommer inn i dette huset (og det er jeg helt sikker på), det er jukse-juletre!!!

I dag har jeg og mannen vært på juletrejakt, og funnet værdens fineste juletre fra egen skog. Gleder meg til det skal pyntes..om en uke håper jeg!


Ellers har vi vært hos bryllupsfotografen i dag og plukket ut rammer, og sett litt på bildene. Jeg gikk ut derfra med et STORT smil om munnen..for bildene blir så fine, rammene var utrolig kule, og nå bare gleder jeg meg til de kommer opp på veggen:)

 

Til alle som titter innom ønsker jeg en stålende lørdag:)

-Anne M-

 14 kommentarer

lifeofsunny

10.12.2011 kl.19:39

Så flott pyntet=) Jeg har juksegran selv jeg fra Nille. Syntes de er overraskende fine altså=)

jordegaard

10.12.2011 kl.19:47

lifeofsunny: Ja de overasket;)

May Bente

10.12.2011 kl.20:29

Kjempelekkert pyntet :-)) Kan ikke se at det er juksegranbar :-))

ernashus

10.12.2011 kl.20:48

Nydelig pyntet! Jeg har slike juksegreiner selv, fra Plantasjen. Veldig greit synes jeg, så slipper en dryssingen. Ha en kjempefin lørdagskveld med dine! :-)

Veronica

10.12.2011 kl.20:51

å, dei såg jo ekte ut dei der ;) trur eg må ha meg en tur å sjå om eg får tak i og`
Jøss, tror jeg må innom Nille på mandagen ja, trenger mer granbar til mitt ildsted, men ja som du sier, det drøsser kun etter få dager, kjedelig! Da får plast duge, særlig når det ser så ekte ut :) Gleder meg til å se bryllupsbildene på veggen da, ENDELIG :) Jagu på tide at den fotografen fikk ræva i går, merka jeg ble glad på deres vegne da jeg leste at dere endelig fikk alle bildene!

Ha en finfin kveld videre :)

MayR

10.12.2011 kl.22:36

Åh, så nydelig det ble. Jeg elsker rødt til jul, det blir så lunt og fint hos deg. Jeg bare nyter alle bilder du legger ut av huset ditt. Blir som balsam for sjelen å titte innom deg. Ha en fin lørdagskveld videre.

God førjul

May-R

Villa Oss

10.12.2011 kl.23:23

I min lille verden er det lov med litt jukserier. Jeg orker ihvertfall ikke granar utover hele stua hver eneste dag. Å når dem lager ting så ekte, ser jeg ikke noe problem. (Ihvertfall hvis man ser bort i fra lukta!)

Husker godt peisen din fra i fjor. Syntes den var så koselig, å det er den jammen mei i år å! Tommel opp og klapp på skulderen til deg :)

Ønsker deg og dine en fortsatt fin helg!

-Nina

Solveig

11.12.2011 kl.11:41

Så utrolig fint:)dette tipset skal jeg ta med meg og gjøre på peisen på kjøkkenet mitt:)så fint hus dere har, får skikkelig inspirasjon!ha en fin førjulstid:)

Grethe

11.12.2011 kl.17:56

Så utrolig koselig:-) Og det har ikke noe å si om man bruker kunstig granbar når det ser så ekte ut! ;-) Tror sannelig jeg skal ta en tur til Nille jeg også! Ha en fin søndagskveld!:-)

Marlene Larsen

12.12.2011 kl.20:36

Sikkelig fint! du har en utrolig fin blogg... titter innom hever helg, for å se etter nye innlegg!:) Ha en super førjulstid! En fin julehøytid og et velsignet godt nyttår!

Klem fra Alta

Sofie

13.12.2011 kl.20:45

Har akkurat samme selv, og kvasten er jo kjempefin! Litt plastikk tåles ;)

Lillesmurf - Kari

14.12.2011 kl.21:03

Kjempe fint <3

Marianned

15.12.2011 kl.14:55

Det er lov med litt juks ;) Den så jo veldig ekte ut, og greit å slippe dryssingen :)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits