kaffemaskin

 

Noen husker kanskje at jeg trengte tips om kaffemaskiner for noen mnd siden..

 

Vel, det ble aldri til at vi kjøpte ny kaffemaskin siden vi ikke fikk satt oss orntlig inn i alle disse maskinene, og siden vi egentlig ville gå for en helautomatisk maskin..noe som koster mange tusen, og som vi igjen ikke føler at vi kan bruke på en kaffemaskin.

 

Nå har det seg sånn at i går røyk den gamle kaffemaskinen våres. Den har blitt flittig brukt i 7-8 år nå så det var ikke noen overraskelse. Det som er kjekt da er at vi har en unnskyldning til å kjøpe noe nytt:) For kaffe drikkes det flere ganger om dagen her i huset, så vi kan ikke klare oss uten kaffemaskin/trakter.

 

Vi har tenkt mye, og vil fortsatt ikke bruke massevis av penger på en kaffemaskin. Derfor kommer vi til å gå for en kapselmaskin og for en kaffetrakter. Da kan kapselmaskinen få plass på kjøkkenbenken og brukes daglig, mens kaffetrakteren kan få plass i et kjøkkenskap og få komme frem de få gangene vi skal ha mange kopper med kaffe! På den måten slipper jeg å ha en stor kloss av en kaffemaskin stående på benken til enhver tid! Kapselmaskinene er jo ganske små, tar lite plass og gjør ikke så mye ut av seg. (Jeg greier nemlig ikke å ha alt mulig stående på benkene og ta opp benkeplass)

 

Har tittet litt og i morgen skal jeg ta turen ned på Elkjøp og da håper jeg å komme hjem med dette:

 
Kaffetrakter til de gangene vi trenger å trakte flere kopper kaffe?

 

 

 

?Og en kapselmaskin som kan få stå på benken og brukes daglig.

 

Jeg tror dette blir en bra løsning♥

 

Jeg ønsker alle som titter innom Jorde gård en flott kveld!

-Anne M-

 

9 kommentarer

Vi har også en kapselmaskin som brukes mest ( av meg) og en moccamaster som taes frem når vi får besøk :)

Ewy Marie

09.02.2012 kl.20:56

Vi har akkurat samme tanker. Vi har en Mocca som vi tar fram når vi får besøk og en Dolce Gusto som vi bruker daglig : )

emkey

09.02.2012 kl.21:06

Vi har kapselmaskin til daglig bruk og trakter til bruk når vi får endel besøk. Vi har Tassimo maskinen, den er helautomatisk og vi er kjempe fornøgd med den! =) Kapselene til Tassimo drypper ikkje so mykje so dei til Dolce Gusto maskinene =)

jordegaard

09.02.2012 kl.21:10

Therese: Smart:)

jordegaard

09.02.2012 kl.21:12

Ewy Marie: Høres ut som dette er noe mange gjør.. Tror nok at dette blir en god løsning her også;)

LiteHi

09.02.2012 kl.21:15

Kjekt å få en god unnskyldning til å kjøpe ny da :) Denne ser jo kjempefin ut i tillegg. Kjekt med ting man bruker i hverdagen som faktisk ser bra ut også :) Selv er jeg veldig fornøyd med vannkokeren min fra nille som ser ut som en vanlig tekanne ;-)

Ønsker deg også en goood kveld! Klemmer fra lite hi :)

ernashus

09.02.2012 kl.21:37

Vi har bare en moccamaster, men nå fikk jeg lyst på den kapselmaskinen du viste her. Den var råstilig! I tillegg har jeg lyst på en Kenwood rød kaffetrakter til hytta, den er så fin! Mye en har lyst på, må spare litt først.. ha en fin kveld! :-)

Anonym

09.02.2012 kl.22:28

Akkurat slik du tenker har jeg hatt det i et års tid. Er kjempe fornøgd! Om det er noe jeg angrer på er det at jeg kjøpte den nespressomaskinen med melkesteamer/ melkeskum... ( den som du har på bilde) I dag hadde jeg bare kjøpt kaffemaskinen, uten melkeskummeren. Synes den blir litt stor, og så er det litt "styr" og vaske den.. Så det blir mest til at jeg bare tar en kald melkeskvett i kaffien.. melkeskummeren funger veldig godt, og det blir absulutt nydelig kaffi, men jeg hadde kjøpt den som ekstra utstyr. Slik at jeg kan sette den inn i et skap når den ikke er i bruk..

God natt!

jordegaard

10.02.2012 kl.07:26

Anonym: Ok, takk for tips.. Lurte faktisk litt på det der med den melkeskummeren, og hadde ikke bestemt meg for om jeg skulle ha det eller ikke, men da heller jeg nok mere mot å kjøpe uten;) Takk for tips!

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits