God fredag-kveld!

 

God fredag!

 

Fredagskvelden er reddet her i huset.. Nå sitter jeg med en kaffekopp ved siden av meg og er strålende fornøyd:) Både kaffetrakter (moccamaster) og kaffemaskin er i hus!

 

Det ble ikke kremhvit kapselmaskin (som jeg hadde mest lyst på), men en svart og blank en. Egentlig tror jeg at denne passer bedre her på kjøkkenbenken..den synes nesten ikke inntil den svarte benkeplaten og de svarte flisene.

 

Nå kommer jeg til å glede meg enda mere til hver eneste kaffekopp..gøy å teste ut forskjellige smaker. Noen som har noen favoritter å avsløre?Jeg ønsker alle som titter innom en fin fredagkveld! Her i huset blir det tv, snop og kaffe;) Og i morgen skal vi til fjells♥

 

-Anne M-

 

9 kommentarer

Lekker kaffemaskin! :) Vi har også en kaffemaskin med kapsler, selv drikker jeg ikke kaffe, men den er jo et lekkert syn for øyet ;) hehe.. Så får man jo kaffesmak i alle varianter, til og med med pepperkakesmak :o Nå synger den på siste verset, så vi blir nok å invistere i en kaffemaskin som kverner bønner..

LiteHi

10.02.2012 kl.19:33

Denne var jo minst like fin :) Passer kjempegodt inn i kjøkkeninnredningen deres! Kos deg med kaffe og snop - og god tur i morgen :-)

Victoria Eileen

10.02.2012 kl.19:55

Nå fikk jeg skikkelig lyst på kaffe og smågodt. :)

ernashus

10.02.2012 kl.20:10

Den var knallfin! Ha en flott fredagskveld! :-)

Nina

10.02.2012 kl.20:14

Fin den:) Nå fikk jeg lyst på smågodt og kaffe besøk hos dere:) hehe... God tur til fjells i morgen. Hils de skjønne tantebarna mine:) Klem fra Nina.

Ewy Marie

10.02.2012 kl.20:56

Ha en herlig helg på fjellet og kos deg masse med kaffe og godis : )

Kaja

11.02.2012 kl.13:36

Grattis! Vi har samme type kaffemaskin, like fliser og benkeplate! Moccamaster ahr vi også!;)

siv

11.02.2012 kl.17:29

Hei, Jeg fant din blogg da jeg søkte på navnet Jorde. Jeg heter Siv Jorde og har slekt fra Hallingdal. Kanskje vi er i slekt? Klem Siv

jordegaard

11.02.2012 kl.18:14

siv: Så gøy:) Jeg heter ikke Jorde, det er det min mann sin familie som heter.., men kanskje du er i slekt med han;) Det er ganske mange i Gol og også på Nesbyen som heter Jorde, og alle de er absolutt ikke i slekt :) Lykke til med slektsleting, og takk for at du la igjen en kommentar:)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits