Høyt der oppe på loftet 
Da er vi endelig godt i gang med et nokså stort prosjekt..nemlig loftet! Og dette er et luftig og nokså romslig loft med massevis av potensiale!

 

Her oppe skal ALT gjøres, og jeg kjenner at etter en del planlegging og etter en del tegning så er det godt å endelig være orntlig i gang der oppe. Store deler av loftet skal bli et barnerom/ungdomsrom for eldstejenta, mens resten skal med tiden bli et kontor, bad og et gjesterom samt en del oppbevaring/loftplass. I første omgang skal vi gjøre ferdig barnerommet og kontoret.

 

Her er en liten titt på hvordan det ser ut akkurat nå.. Alle kan se at her har vi en liten jobb forran oss;) Blir nok malingsflekker på hender og i håret igjen nå fremover gitt..♥ Det som synes på disse bildene blir barnerommet/ungdomsrommet. Vinduet skal flyttes høyere opp på veggen, og antagelig skal vi sette inn to små vinduer til.. Gulv skal få vannbåren varme og en fin parkett, vegger og tak skal isoleres og kles med panel, tapeter o.l. Dette skal bli et flott og elegant rom med plass til en god løsning på klesoppbevaring, skrivebord/kontorplass, tv-krok, og soveplass.. Vi håper å være færdige i løpet av våren.

 

Her er noen inspirasjonsbilder om hva jeg og eldstejenta tenker om innredning:


En gyllen tapet på den ene endeveggen, og muligens noe brunt på de andre veggene. Eller:


Lilla tapet på den ene veggen og noe grått på de andre veggene.. Vi er ikke helt sikkre enda;)  Vi heller mest mot en gyllen tapet...En gyllen fin lysekrone midt i rommet.

 


 Lys parkett..

KARLSTAD Lenestol IKEA Nett og lettplassert. Et utvalg av koordinerte trekk gjør at du lett kan fornye utseendet på møbelet ditt.

Lyse nette lenestoler.

Savona lampebord

Glassbord..Vel..detaljene og fargevalget er ikke hundre prosent bestemt enda, men denne gangen skal vi sattse på et rom som hun kan vokse i..et rom som er like praktisk nå som om fem år. I og med at det med tiden blir et bad vegg i vegg med soverommet vil dette være et rom hun kan bruke så lenge hun skal bo hjemme!

Jeg ønsker alle som titter innom en fin kveld! I morgen er det helg:)

-Anne M-

 

 

8 kommentarer

Sikker på det kommer til å bli superflott! Gøy å holde på med oppussing:)

Miriam

01.03.2012 kl.19:34

Dette ser jo kjempe bra ut, gleder meg til og følge med videre :)
Kommer til å bli kjempestilig! Dette vil jeg følge med på! :)

Creativboligstyling.

01.03.2012 kl.21:17

Dere er kjempe tøffe som starter på nytt oppussings prosjekt! :)

Stå på, dette kommer til å bli kjempe fint! :)

taubanevegen

02.03.2012 kl.12:45

Så spennende oppussingsprosjekt! Gleder meg til å følge prosessen og se resultatet!

God helg! :)

Nina

02.03.2012 kl.13:06

Blir nok veldig bra:) Blir spennende å se etterhvert:) Kjekt at dere får gjesterom etterhvert:)

Hanne

03.03.2012 kl.17:00

Gleder meg til å følge oppussinga, digger huset deres..

God helg!

Stine

05.03.2012 kl.13:52

Wow.. Dere har alltid så mange gode ideer :) Dette blir jo bare magisk.. Gleder meg til å følge prosessen :)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits