Hvordan få trampolinen til å skli inn i hagen?

 

 Trampoliner i hagen er egentlig noe jeg synes er fryktelig stygt..de ruver høyt over plenen og er store og stygge? Med enkle knep kan faktisk trampolinene også skli nokså naturlig inn i hagen.. Vi har gravet hull og tatt av de lange beina på trampolinen. Deretter har vi satt trampolinen over det store hullet. Dette for å få trampolinen i nivå med plenen og for å slippe å ha det sikkerhetsnettet på som heller ikke er et flott syn for øyet. For å få trampolinen til å skli enda mere inn har jeg byttet ut den blå kantpolsringen med en grønn kantpolstring. Hurra for at det finnes noen der ute som lager disse i grønn farge også:) Nesten umulig å få tak i det etter mye leting på nett, men den som leter finner..til slutt!

 

Til slutt kan det være lurt å feste beina/rammen til trampolinen godt fast i plenen med noen bøyde armerings-gjern eller store kroker.. jeg har sett store trampoliner som har flydd av gårde med vinden..;)Mangler bare litt grønnt langt gress slik at mellomrommet på hull og trampoline blir mere kamuflert....Hopp og sprett og tjo og hei..

 

-Anne M-

 

3 kommentarer

bentemay

27.03.2012 kl.06:31

Så lurt :-)) Dette ble jo kjempebra :-)Som du sier,de er ikke særlig dekorative ....

-klem May Bente-

Anne

27.03.2012 kl.12:44

Så utrolig smart!! Et lite spørsmål.. Vi driver å setter opp lekestue ute til eldstefrøkna vår=) Har dere det? Og har du noen tips til innredning og sånn? :-) Hilsen Anne på landet!

jordegaard

27.03.2012 kl.15:13

Anne: Vi har ingen dukkestue, men iløpet av neste år må vi nok få oss en dukkestue til minstejenta. Eldstejenta var aldri interessert i dukkestue så da ble det aldri at vi laget til henne..

Et tips kan jo være å google litt om dukkestue/bilder av dukkestuer. Jeg kommer nok til å gjøre det da vi skal lage dukkestue/innrede en. :)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits