God påske

 

Vi har startet påskeferie! Hele ti dager fri, noe vi gleder oss veldig til!

 

Vi pleier ikke å pynte så veldig mye til påske, men litt pynt blir det jo siden barna kommer hjem fra skole og barnehage med flott påskepynt som de har laget. Det er stas!

 

Påske er gult, det kan man ikke komme bort ifra. Tenkte å prøve å spre litt påskestemning fra Jorde gård og ut til dere som titter innom..

 

God påske!

 


♥ ♣ ♠ ♦

-Anne M-

 

13 kommentarer

Grethe

31.03.2012 kl.22:16

Så koselig og pent:) Jeg pynter heller ikke særlig mye til påske, bare litt på bordene. Ser du har gule lys, pleier du å bytte ut alle lys med gule? Jeg synes det blir litt vel mye gult dersom jeg skal bytte ut alle... Gledet meg veldig til å se om du la ut bilder av påskepyntet hus;) Forbilde for meg du nå vet du når det gjelder pynting av hus;) Bytter du ut dukene til påske? :)

Grethe

31.03.2012 kl.22:23

Ønsker dere alle ei riktig fin og god påskefeiring:-)

victoriashjem

31.03.2012 kl.22:37

Jeg er ikke spesielt glad i gult, men hos deg er jo alt fint! ;)

Kanskje jeg skal prøve med noen gule lys og en gul blomst jeg også..? Hmm.. :)

ewymarie

31.03.2012 kl.22:45

Kos deg masse i påsken. Likte spesielt godt de eggene i lysekrona-hvor har du kjøpt dem?

jordegaard

01.04.2012 kl.10:08

ewymarie: Takk, kos deg masse du også:) Eggene kjøpte jeg i fjor..mener at de er fra Lisbeth Dahl..,men mulig jeg husker feil;)

jordegaard

01.04.2012 kl.10:10

victoriashjem: Det var snilt sagt av deg;) Jeg er ikke så altfor glad i gult jeg heller, men litt til påske synes jeg er kjempe koselig..tradisjon for meg med gul påske:) Ha en flott påske:)

jordegaard

01.04.2012 kl.10:15

Grethe: Jeg bytter ikke alle lys til gule lys nå i påsken nei..hadde blitt for mye jobb og for mye gult rundt i huset;) Men litt gul farge må jeg ha inn i påsken..er tradisjon for meg med gul påske! Jeg har ikke noen påskeduker..legger på lyse linduker/linløpere på bordene nå på våren. (om høsten og vinteren bruker jeg mørkere duker) Ha en fin påske!

taubanevegen

02.04.2012 kl.09:03

Koselig pyntet hus! Nydelig vase og Lisbeth Dahl- egg! Og det malte egget var veldig sjarmerende! :)

GOD PÅSKE til deg og dine! :)

jordegaard

02.04.2012 kl.10:19

taubanevegen: Takk for det, og god påske til deg også!
Herlige bilder ! kos dere med fri :) God påske !

dandilion

02.04.2012 kl.19:54

Så fint du har pyntet :) Jeg liker også å pynte med gult i påsken, sånn ellers går det mye i grønt, brunt og oransje hos oss. Synes bildet med brusglassene var tøft.

Elin

02.04.2012 kl.22:08

Fint du har pynta! :) Kor har du kjøpt den vasen(/lykta) du har med tulipaner i og lysestakene på bordet med brusglasa? Har sett dei på fleire bilder før og synes dei er så pene. Har du forresten tips til kor ein kan få tak i fine lysfat? Har lyst på like fine lysfat som du har:) Ønskar dykk ein strålande påskeferie! Elin

jordegaard

03.04.2012 kl.10:21

Elin: Den runde vasen som tulipanene er i har jeg kjøpt på en lokal interiørbutikk for ca to år siden. Men hvis du går inn på http://www.casainterior.no så vil du finne en helt lik lykt/vase i katalogen der..(telysholderene på det bildet ser ut som man kan ta vekk og da er den helt lik denne jeg har) ;)

Lyslyktene på bildet med brusglassene er av merket miljøgården tror jeg...husker ikke helt. Men de er også kjøpt på en lokal interiørbutikk som heter Josefine. Josefine-butikken pleier å ha en helsides annonse i bladet vakre hjem og interiør..der står det tlf og mailadr. Mulig de er behjelpelig med hvilket merke det er hvis du er interessert i slike..

Jeg tror de fleste interiørbutikker har endel fat så mitt tips blir bare å gå rundt å se i diverse butikker om du finnet et du liker, og deretter er det bare å prøve seg frem med lys og pynt på fatet:)

Takk for det, og ha en strålende påske du også!

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits