Over for i år...

 

Påsken er over for i år, og i morgen er det på`n igjen med jobb for store og barnehage for de små. Gud så fort ti hele dager flyr avgårde...

 

Selv om det har vært dårlig med skiturer og aking denne påsken så har vi allikevel hatt en koselig og en fin familietid. Vi har sett på bjørnene i bjørneparken, vi har grillet ute på verandaen, vi har koset oss i solveggen, vi har gått på egg-jakt, spist masse god mat og rett og slett bare koset oss sammen med ungene. Herlig!

Her på gården har det vært folk og familie innom nesten hver eneste dag! Kjempe stas for både store og små:)

 


Til alle som titter innom ønsker jeg er fin ny uke, og en fin siste-feriekveld! Her i huset er de små lagt, og vi store skal nyte siste feriekvelden med film og is:)

Anne M

 

 

6 kommentarer

Ja dagene de flyr! Bra dere har kost dere da:-) Så flott bilde. Klem

ewymarie

09.04.2012 kl.20:51

Hørtes ut som en toppers ferie med familehygge og artige opplevelser : )

ernashus

09.04.2012 kl.22:50

Så koselig å høre at dere har nytt dagene sammen i påsken, det er det viktigste av alt. Ha en deilig kveld og en fin ny uke:-)

Grethe

10.04.2012 kl.09:46

Kjempefint bilde som gir meg en følelse av at det virkelig er vår! :-) Ha en flott ny uke :)

Huset på landet

11.04.2012 kl.21:40

Hørtes ut som en deilig påske, slik den skal være. Tid og kos med familien.

Fin ny uke til deg også!

Line

Mamma Marianne

12.04.2012 kl.21:36

Dagene løper altfor fort avgårde! Så godt at dere fikk kost dere masse :) Vi hadde også en veldig fin påske, og det var deilig å ha mannen hjemme om dagene ;)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits