Ruskevær ute, koselig inne!

 

Ute er det ordentlig ruskevær! (nesten høststemning)Da er det godt at man kan kose seg inne. På min fridag i dag har jeg hatt vaskedag og de fleste rom har fått seg en runde med vaskefilla. Det er godt å få det unna, så slipper jeg å tenke på det til helgen. Dessuten passer det fint å gjøre slikt inne når det bøtter ned ute.
Bilder fra tv-stuen i andre etasje.


 

nå lukter det deilig lavendelsåpe i hele huset! Jeg har som tusenvis av andre brukt husvasken til Durance i lang tid nå, og er så glad for at dette produktet finnes! Himmelsk lukt, og virkelig å anbefale hvis det skulle være noen som enda ikke har prøvd det ♥


(bilde lånt fra google)

 

Nå skal middagen lages og etter det har jeg store planer om å ut å gå tur i ruskeværet! Da blir det godt å komme inn i gjen etterpå!

 

Nyt kvelden!

-Anne M-

 

7 kommentarer

ernashus

25.04.2012 kl.16:37

Der så det både rent og pent ut! Lenge siden jeg har hatt Durance nå, men det dufter deilig.. Ha en fin gåtur i regnet og en koselig kveld i nyvasket hus, klem :-)

jordegaard

25.04.2012 kl.16:56

ernashus: Tusen takk for det. Ha en koselig kveld du også:)

taubanevegen

25.04.2012 kl.17:28

Helt enig, lavendelvaskemiddelet fra Durance dufter herlig! Fikk endelig kjøpt meg det jeg også for litt siden, på tide! ;)

Koselige bilder! :)
Durance er det beste ved hele husvaksen...for en herlig duft... :) Godt å få vaska litt..og helt greit når det er ruskevær ute ja...ha en fin kveld videre :)

Maya

27.04.2012 kl.23:49

Så koselig og fin blogg du har :) har lagt med til som følger på blogloving :)

Vi tok over min familiegård i juni 2011, så vi er bare så vidt i gang med oppussing her.

Har hytte i Hemsedal, utrolig nydelig område :)

Gårdsfrua

03.05.2012 kl.22:35

Du har det så nydelig rundt deg! :) Lysekronen din er kjempefin! Kan jeg spørre hvor høyt det er under taket der den henger?

jordegaard

04.05.2012 kl.06:53

Gårdsfrua: Hei:) Takk for det. I hele første etasje er det nesten tre meter under taket:)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits