Hønsehus

 

Hei igjen!

 

Her i huset har vi vært uten pc i noen dager nå. Rart hvor uvant det er og ikke kunne sette seg ned foran dataen og å ha den tilgjengelig! Litt godt med en datafri uke, men jammen meg godt å få den tilbake igjen også!

 

Hønsehuset har begynt å ta form denne uken.. Dette blir et midlertidig hønehus som de nok må regne med å bo i denne sommeren. Planen er nemlig denne:

 

1: Flytte hønene fra kyllingkassen de nå bor i og inn i hønsehuset/buret som vi nå bygger.
2: I løpet av sommeren skal store deler av tunet få en liten makeover med ett nytt lite bygg. (nemlig et hus/stue som skal være et orntlig hønsehus) Når dette er ferdig skal hønene flytte inn der for godt! Men dette tar nok hele sommeren.

 

3: Når hønene har flyttet inn i sitt store flotte hus utpå sensommeren skal en liten kanin få flytte inn i dette buret.

 

Slik er planen så langt ;)

 

 

 

Jeg fant ut at det var best å la være å være ego og heller la dette bli en fin familieoppgave. Planen var jo faktisk å gjøre dette helt selv uten hjelp, men der måtte jeg kaste inn håndkle før jeg hadde startet altså.. VELDIG kjekt med hjelp fra selveste byggingeniøren! Jeg har nemlig lært at det er viktig å hente kunnskap fra de med erfaring, så da gjorde jeg det! ;)Her har vi akkurat begynt.. Buret er klart til å kles med panel.Johannes hjelpet til...kjekt med god hjelp!Underveis...

Vel, det er jo ikke helt ferdig enda, men det nærmer seg. En liten oppdatering når det er fedig kommer nok;)

 

-Anne M-

 

  

3 kommentarer

taubanevegen

02.05.2012 kl.22:29

Hønsehuset kommer til å bli kjempefint! :) Lykke til med videre bygging! Skjønner godt at du "kastet inn håndkledet" mht å gjøre alt selv! ;) Det hadde også jeg gjort, men så er man også heldig når man har en handy man da! :)

Huset på landet

03.05.2012 kl.07:34

Så fint det blir! Her skal nok kyllingene få det godt :-)

Lykke til med prosjektet!

Line

Nina

03.05.2012 kl.19:07

Blir bra dette:)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits