Blå Fasan i tallerkenhylle.

 

God fredags kveld!

 

Her på Jorde gård skal fredagskvelden bare brukes til å slappe av.

 

En glad-melding fikk vi i dag, nemlig at gravemaskinen kommer på mandag! Jippi! Da blir det fylt opp, planert og fint nedenom huset sånn at vi får hage der også:) Har for lengst begynt å tenke på hvilke blomster og busker som skal plantes der, og jeg og mannen min har laget en skisse på hvordan det vil bli. Planlegging er viktig, og nesten halve jobben.

 

Kveldens bilder er fra spisestuens tallerkenhylle og pynten i den. Jeg elsker tallerkenhyllen våres. Min kjære bestefar på 85 har laget den for noen år siden. Og de nydelige asjettene fra Egersund (blå Fasan) er arv fra min kjære oldemor. Jeg er så utrolig glad i disse asjettene, men de er kjempe gamle og skjøre så derfor står de bare til pynt. En vakker dag håper jeg at jeg har flere deler til dette serviset, og gjerne noen som kan brukes uten å være redd for at de går i stykker ♥Til alle som titter innom ønsker jeg en fin fredagskveld, og en flott helg!

-Anne M-

 


 

9 kommentarer

Så lekkert og flott!:) Ha en fin kveld!

jordegaard

15.06.2012 kl.20:30

¤Malene: Takk, ha en fin kveld du og:)
Takk:)

ingersfryd

15.06.2012 kl.20:55

Så fin hylle!

Elsker det serviset. Jeg spiste av det hver dag fra jeg begynte å spise til jeg flyttet hjemmefra da jeg var 17. Har blitt noen middager på det senere og. Det som er så synd er at mor har kastet alt nå bortsett fra de dype tallerknene. Leter fortvilt etter deler til det...

ernashus

15.06.2012 kl.22:04

Så heldig du er som har disse flotte tallerkenene! De tok seg nydelig ut i tallerkenhyllen som også er en skatt! Kos deg sammen med dine, klem :-)

minhvitevilla

16.06.2012 kl.08:31

så nydelig!! Utrolig lekkert!

jordegaard

16.06.2012 kl.13:18

ingersfryd: Det var synd da, spesielt siden du har så mange minner fra dette serviset. Heldigvis er det ofte man finner dette serviset på f.eks finn.no. Den som leter finner:)

Eva Britt

16.06.2012 kl.19:48

Ei utrolig flott tallerkenhylle som setter prikken over i en til disse middagstallerkenene.

Min mor har maken servise og den har vært i bruk hver dag i sikkrert 50 år. Så den er veldig slitesterk.

Ønsker deg ei fin helg.

Maya

16.06.2012 kl.22:26

Så nydelig tallerkenhyle! :) Heldig du så har fått noe så fint! Det samme er det jo med tallerkenen. Utrolig fint mønster :)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits