Lappeteppe

 

Lappeteppe!

 

For 14-15år siden laget jeg er lappeteppe på skolen. Lenge har det ligget på et loft og støvet ned. Men etter en nærmere titt på teppet fant jeg ut at jeg ville prøve å vaske det en runde i maskinen. Og nå, etter en runde i maskinen er det like fint som det en gang var..eller like skjevt og feil sydd kan man egentlig si, men hva gjør vel det;)

 

Teppet er 120x200 i str. Her har jeg brettet det sånn at det passer på slagbenken i gangen! Litt mere sommerlig med blåfargene enn saueskinnet som ligger der ellers.


Vi har feiret Johannes i dag med enda flere pakker, kaker og brus. Det er en veldig fornøyd gutt som nå straks skal krype til sengs. Bursdagsfeiring er gøy!
Jeg gjorde en ny vri med borddekkingen i dag. Tidligerer har jeg alltid brukt ett og samme serviset, gjerne fin-serviset, men i dag ville jeg prøve og blande litt mellom det enkle hvite rosendal serviset og green gate krusene. Fin serviset blir fort så stivpyntet, og så er det jo gøy og bruke litt andre serviser også.

Ha en fin-fin søndagskveld!


 

-Anne M-

 

13 kommentarer

Christina

24.06.2012 kl.19:33

Kjempe koselig ! :)

ernashus

24.06.2012 kl.19:56

Så ut som en spent liten gutt som åpnet pakken sin, morsomt med sånne dager.. Lappeteppet ditt var så fint og passet jo kjempegodt på benken! Og borddekkingen din var sommerlig og veldig koselig og innbydende, du er flink. Nyt søndagskvelden, klem :-)

Mamma Marianne

24.06.2012 kl.20:01

Så fint lappeteppet passet på benken, det så ikke ut til å være så gammelt :)

Så fin en liten gutt! :)

Nina

24.06.2012 kl.21:25

fint teppe og fin gutt:)
Så fint teppe ! Du legger altid ut så stemningsfulle og fine bilder ;) morsomt å titte innom deg !

Jannicke- Jattes.com

25.06.2012 kl.03:47

Hei på deg!

For ett koselig teppe..så moro å ha slike minner fra man var liten :))

Ha en fin ny uke,

Klem Jatte♥

May-Rita

25.06.2012 kl.09:55

Så flott lappeteppe:) Hadde du ikke sagt det hadde jeg trodd det var kjøpt. Det er jo litt av sjarmen at det er litt skjevt og sånn. Heldige du som valgte så flotte farger da. Har også et lappeteppe fra ungdomsskoletiden(snart 20 år gitt...), men hadde ikke så flotte fargevalg at jeg vil bruke det i interiøret mitt. Har brukt mitt som piknikteppe i stedet.

Likte kombinasjonen på borddekkingen din, enig at det er litt gøy å kunne bruke det andre man har også. Green Gate koppene er jo bare så nydelige!

Ha en strålende mandag!

May-Rita

Elin

25.06.2012 kl.13:20

Vart kjempe fint med det lappeteppet da. Kor er det den døra (med muren) bak der går? Gratulerer til Joahannes med overstått 4-års dag! Veldig fint og sommerlig pynta bord det vart med dei servisa og serviettane. Bilda er berre fantastiske som vanleg. Fine motiv og veldig gode bilde:)

jordegaard

25.06.2012 kl.16:28

Elin: Tusen takk:) Den døråpnongen går inn i en liten gang som igjen har to dører inn til et kott og til vaskerommet. Muren er en pipe som er forblendet med skifer som vi også har på gulvet. :)

jordegaard

25.06.2012 kl.16:32

May: Tusen takk for koselig kommentar! :) Blått er jo i vinden i gjen så for øyeblikket er jeg nok heldig med fargevalget som ble tatt for 15 år siden ja;) Piknikteppe er også en strålende ide..kanskje teppet mitt skal få bli til piknikteppe med tiden;) Ha en strålende mandag du også! :)

jordegaard

25.06.2012 kl.16:33

Jannicke: Takk for det:) Det er sant at det er litt gøy og ha noen hjemmelagde minner fra ungdomstiden. Ha en fin uke du og:)

meg

26.06.2012 kl.19:50

Hei:)

Kan du ikke forandre bakgrunnsfagren på bloggen din?Eller en sterkere farge?Er vanskelig og lese når det er så svak farge på hvit,med den skrifttypen. Bare ett lite tips!:))

jordegaard

26.06.2012 kl.20:24

meg: Jeg vil ikke bytte bakgrunnsfargen, men jeg kan prøve og bruke en sterkere skriftfarge neste gang:) Håper det blir bedre!

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits