Hurdalsrose

 

Drømmer om en Hurdalsrose ♥

 

Helt fra jeg var barn har jeg hatt lyst på en Hurdalsrose. Mine besteforeldre har en Hurdalsrose i hagen sin, og det er mange fine barndomsminner med denne rosebusken. Dette var en rosebusk jeg kunne ligge under og bare se på og beundre som barn. De herlige rosa blomstene, den nydelige roseduften og de fine rosebladene som ligger som et rosa teppe på bakken rundt rosebusken etter litt vind i luften.

 

Jeg vil ha en Hurdalsrose i min hage ♥ 

Her er et par bilder fra mine besteforeldres Hurdalsrose:
Barna sover søtt i sengene sine etter en kveld med karusellkjøring på Hallingmarken. Vi voksne skal ut i hagen og jobbe videre med hage-prosjektet våres. De siste kveldene har vi jobbet med en steintrapp...tungt arbeid, så det er godt vi har traktor til å løfte steinblokkene med;)

God helg!

-Anne M- 

8 kommentarer

ernashus

06.07.2012 kl.22:03

Vi har også en kjempestor Hurdalsrosebusk. Nå blomstrer den endelig og da blir den et syn. Synd at den blomstrer så kort tid, men fin er den. Ha ei kjempefin helg og fin fredagskveld videre, klem :-)
Haha, satt ut i ettermiddag og kunne ikke skjønne hvilken rosebusk det var i hagen vår, men nå vet jeg det altså... En hurdalsrose! :)

jordegaard

06.07.2012 kl.22:57

ernashus: Ja det er synd, men man får kose seg med blomstene den tid det varer:)

jordegaard

06.07.2012 kl.22:58

Babylykke, interiør og hverdag: Hehe, ja da vet du det;)

Maya

08.07.2012 kl.00:03

Så fin blomst :) Skjønner du ønsker deg en slik :)

Jeg har blitt lirr rosegal, har så langt i år planta 6, pluss to i krukker.. I fjor ble det bare tre nye.. :) Men veldig spent, for nå blomstrer snart new dawn, som jeg tror er veldig fin, men som jeg ikke har sett blomstene på enda. :)

Josefine

08.07.2012 kl.12:00

Guuud så fine roser! :D elsker roser, men begrenset hva man kan ha her på vestlandet når det regner så mye :(

jordegaard

08.07.2012 kl.12:35

Maya: Roser er nydelige blomster, så jeg forstår godt at man kan bli litt rosegal;) Har selv planer om å plante flere roser...en liten rosehage:)

10.09.2013 kl.11:34

Takk for flott bilde av flott hurdalsrose

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits