Hageoppdatering 2

 

Det skjer virkelig saker og ting i den nye hagen bakom huset om dagen. Plen, blomster, busker, steintrapper, kantsteiner, steinplattinger osv, men hagearbeid er tungt arbeid så det tar litt tid. Været spiller heller ikke på lag om dagen, men regnet hindrer ikke oss;)

 

Her er siste ukes arbeid i hagen i bilder: 


En rosehekk er plantet langs steinmuren. Stakkittgjerde skal også opp her etter hvert. 

Kirsebærtre og plommetre x 2 har kommet opp. Epletrær er bestilt og ventes i august. 

 

 

Prosjekt hagetrapp i granitt:

 

Godt med løftehjelp på disse steinblokkene;)

 

 

Etter flere dager med øsende pøsende regnvær ser plenen slik ut.  (godt vi ikke har sådd ferdig hele plenen)

 Prosjekt steinplatting (sirkel):

 

Dette har vi startet med i dag. Målte først opp sirkelen, spadde tusen spadetak med jord, duk i bånn, pukk og fin grus/sand over, finne midten og så er det bare å starte å legge stein..rundt og rundt..
Denne steinplattingen kommer i ett hjørnet på plenen. Hadde lyst til å bryte av litt med stein. Tror dette kommer til å bli kjempe fint når det blir grønt gress rundt. Vi er ikke ferdige, men så langt kom vi idag. Håper dette blir en fin plass å kanskje ha et par stoler og et lite bord på. Godt med noen sitteplasser i hagen. Syriner og roser skal plantes i nærheten av steinsirkelen for å gi skygge og le. (når de vokser seg store)

 Jeg elsker ruglete brostein..synes det er sjarmerende og ekte.

 

Jeg var heldig og fikk kjøpt en hurdalsrosebusk i dag. Ønsket meg lenge, og endelig kan jeg plante en slik:)Har også gått til innkjøp av en klatrerose new dawn. Denne synes jeg er nydelig, og jeg gleder meg til den skal klatre oppover dukkestuen.

Ellers så står det ganske mange roser, syriner, rips og andre planter og venter på og komme i jorden.

 

For øyeblikket så føles det som at vi bor i en enste stor gjørmehaug, våt jord og søle overalt. men vi får tåle jord og søle denne sommeren, for jeg vet at neste sommer kan vi begynne og kose oss med hagen, blomstene og plantene.

 

Ha en fin kveld!

-Anne M-

  

6 kommentarer

monica73

09.07.2012 kl.22:33

Så flinke dere er.Deilig når man får gjort litt prosjekter,og i norge kan man ikke la litt regn stoppe en,for da får man aldri gjort noe.

Kjempe fint blir det nok til slutt tenker jeg :)

Klem

KakeLinda

10.07.2012 kl.00:32

WOW, Anne Margit!!! Dette er ett stort prosjekt, og fy søren

så flott det blir!! Flinke til å stå på dere!

Vi har ikke mye til sommervær i år heller dessverre :( men man får da gjort litt etter litt, blir bare mange pauser ;) Hehe...

taubanevegen

10.07.2012 kl.08:35

Så flott dere kommer til å få det i hagen! Mye jobb, så flinke dere er! :) Steintrappa og brosteinsplattingen blir helt nydelig.

God tirsdag! :)

10.07.2012 kl.11:08

Dere har guts! Stå på, det kommer til å bli kjempelekkert - som det andre vi bloggere får innsyn i hos dere... og du - skit i alle jantelovfolk - proppet av misunnelse, la de leve i sin mørke verden :)

Celine

13.07.2012 kl.14:26

Det ser ut som at det kan bli kjempefint :D Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

Stine

14.07.2012 kl.17:01

Det ser jo bare helt magisk ut :) Gode ideèr for flott hage :) Herlig!

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits