S.M.I.L.E.R

 

Her smiler vi i dag:)

 

For det første så er SOL og god temperatur..ungene bader og vi har fått ordnet (nesten) ferdig brosteinsplattingen i hagen.

 

Vi jobbet seint i går kveld med å bli ferdige. Så i dag har vi plantet syriner og roser i en halvsirkel rundt plattingen. Det skal også opp en lyktestolpe der. Gleder meg til vi kan plassere et cafesett på denne plattingen og kose oss i hagen.

 

Og så gleder jeg meg til vi har fått grønn plen over det hele.. I kveld må vi rake stein og prøve å få sådd mere plen. Slik været har vert har vi måtte raket og sådd i flere omganger..dermed blir ikke hele plenen grønn på en gang. Men, men..
Vi har igjen og fylle sement og sand i mellom steinene.

 


Nå skal jeg ut i solen:)

-Anne M-

 

5 kommentarer

Grethe

25.07.2012 kl.17:44

Så fint det blir:-) Jeg gleder meg til å se hvordan det blir når prosjektet blir ferdig:-) Og det kommer til å bli så pent når trærne får vokst litt også:-) vi har også stor hage og vi fikk tak i en robotklipper for et par år siden- og det anbefales!! Plena blir kjempefin:-) Lykke til videre med prosjektet!:-)

Villa Oss

25.07.2012 kl.18:32

Deilig sommer tempt i dag. La oss håpe den varer leeeenge :)

Ble veldig fint med platting. Gleder meg til å se det fiks ferdig.

Nina

Lillian - interiør

25.07.2012 kl.18:42

Ser ut som det blir kjempefint!:)

ernashus

25.07.2012 kl.19:15

Så fint det blir! Og så heldige dere er som har SOL! Håper dere har tid til å nyte sommerværet, ha en fin kveld :-)

Gårdsjenta

26.07.2012 kl.13:08

Dette blir jo kjempefint!! :D

Hagen blir nok nydelig. Kjedelig med raking av jord, men plenen blir jo fin etterpå :)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits