Kjærringtorget

 

Jeg ELSKER å gå rundt og titte på håndlagde ting. Alt fra puter til smykker.. På kjerringtorget på Nesbyen denne helgen finnes det så mye fint. (og også mye som ikke er fult så fint, men det skal jeg ikke snakke om her..)

 

Noen kjerringer har stått der år etter år, og to damer fra Riga (hvis ikke jeg tar grundig feil) har stått der i årevis. Jeg handler alltid hos dem. De selger vakre vevde linduker, strikkede jakker, strømper og pulsvarmere o.l Jeg har mange linløpere/ duker derfra og jeg må nesten ta meg selv i nakken for ikke å kjøpe flere. (fordi de er så utrolig fiiine, 0g billige 400kr +/- for en lin duk er ikke galt, og da snakker vi ekte lin altså)

 

I år ble det derfor ingen duk på meg, men derimot fikk jeg kjøpt meg ullsokker og ullstrømper til en utrolig billig penge. Fiiine var de også, så nå bare gleder jeg meg til det blir ullsokkevær;)


 

120 kr for ullsokker og 300kr for lange ullstrømper (med fint mønster) er ingen upris.

 

 

 

Peace smykke kjøpte jeg hos to kjempe koselige damer. De hadde utrolig mange fine smykker i denne stilen. (fra før har jeg peace smykke fra JOY, men dette var da faktisk like fint)

 

  

Viser også bilder fra lindukene:

 


 

Da vil jeg bare ønkse GOD HELG!

 

-Anne M- 

 

 

10 kommentarer

Yvonne

25.08.2012 kl.15:40

Der skulle jeg ha vært skjønner jeg!! Synes det er så vakkert med lin. Så nå er jeg på let etter de perfekte lingardinene!!!

Ha en fin lørdagskveld :-)

Grethe

25.08.2012 kl.22:21

Kunne nok ønsket meg dit ja:-) Liker dukene dine så godt! :-) Nesten litt historisk de dukene og det andre du har kjøpt der;-)

Blomsterpikens Verden

25.08.2012 kl.23:10

Elsker de dukene!

Slik kunne jeg gjerne hatt selv.

Nå fant jeg ut at jeg trenger ny duk på spisestua tror jeg :):) Kunne tenke meg en duk og ikke løper denne gangen. Litt "romantisk" stil kanskje :)

Julia

26.08.2012 kl.20:19

Så flink du har vært å blogge i det siste :D kjempe gøy!! :D

jordegaard

26.08.2012 kl.21:38

Julia: Takk:) Kjekt og høre:)

stine

26.08.2012 kl.23:22

Hei. Jeg er en ny besøkende på din blogg, og synes hjemmet ditt ser så fint og koselig ut. Kjempeflotte bilder!

Jeg lurer på om du husker hva lysekronen i spisestua heter eller hvor den ble kjøpt? Jeg er i full gang med å renovere et tømmerhus og er på tilsynelatende evig jakt etter passende lamper og kroner!:-)

Skal bookmarke din blogg og stikke innom for mer inspirasjon siden!!:-)

Gårdsjenta

27.08.2012 kl.08:39

Så mye fint du har funnet :) Kjempeflotte sokker og duker :)

her er det snart ullsokkevær... Var minusgrader i natt, så da må vel uteblomstene ryddes inn... :/

Og kan konstatere at det har vært enda en sommer, uten at vi fikk tatt oss tur til Hemsedal.. Hvilket savn! :(

solei

27.08.2012 kl.11:52

Oi, så fine duker! Vet nesten ikke om jeg har sett noe lignende før.. Utrolig fint mønster på endene. Har du noen anelse om det går an å få kjøpt sånne andre steder i landet? Fx i Trøndelag :)

jordegaard

27.08.2012 kl.16:39

stine: Hei:) Så koselig at du liker det du ser. Jeg husker ikke navnet på lysekronen, men jeg kjøpte den på Bohus. Det er vel snart fire år siden, men det er fult mulig at de fortsatt har den. :)

jordegaard

27.08.2012 kl.16:41

solei: Det aner jeg ikke desverre. Du får ta deg en tur til Nesbyen og kjerringtorget neste sommer..da får du garantert tak i de;)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits